Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن سفالگران ایران گفت: کلاس‌های آموزشی انجمن سفال و سرامیک در ماه آینده برگزار می‌شود، اما هنوز مکان برپایی این کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی مشخص نشده است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، بهزاد اژدری درباره برنامه‌های امسال انجمن گفت: انجمن سفال و سرامیک فعالیت خود را امسال با برپایی یک نمایشگاه حجم و چیدمان با عنوان بر شاخ و بن در خانه هنرمندان ایران آغاز کرد و امسال برنامه‌های متعددی را در دستور کار خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه هایی که امسال قصد داریم آن را برگزار کنیم یک همایش بزرگ و تخصصی در خصوص آسیب شناسی سفال و سرامیک است که چندی پیش نخستین نشست تخصصی این همایش را برگزار کردیم و تا پایان سال ضمن برپایی نشست‌های تخصصی متعدد قصد داریم زمینه برگزاری این همایش را فراهم کنیم.
رئیس انجمن سفال و سرامیک همچنین از برگزاری سه نمایشگاه در فصل پاییز و زمستان خبر داد و گفت: قصد داریم در نیمه دوم امسال نمایشگاهی با حضور هنرمندان ایرانی و ترکیه‌ای برپا کنیم و ضمن دعوت از دو هنرمند ژاپنی و اروپایی نمایشگاه آثار آن‌ها را در ایران برپا کنیم و زمینه‌ای برای تبادل اندیشه و شیوه کار آن‌ها را با هنرمندان ایرانی فراهم کنیم.
وی افزود: در کنار این فعالیت‌ها قصد داریم نمایشگاهی از آثار کاربردی سفال و سرامیک برپا کنیم. در سال‌های اخیر در بخش دکوراتیو و هنری، سفال دارای ارزش و اعتبار ویژه‌ای شده است؛ کیفیت و کمیت آثاری که در این حوزه خلق می‌شوند نسبت به ۱۰ سال گذشته بسیار افزایش پیدا کرده و این اتفاق بسیار خوشایندی در این حوزه است. خوشبختانه در بخش هنری، هنرمندان با این مقوله آشنایی بیشتری پیدا کرده‌اند و گرایش به ایده‌هایی که در بخش سرامیک امکان پرورش بیشتر وجود دارد.
اژدری ادامه داد: آموزش سفال و سرامیک در سال‌های اخیر در جای جای جهان شرایطی را فراهم کرده است که مردم تلقی صحیح‌تری نسبت به سفال و سرامیک پیدا کرده‌اند، به نظر من با خلق و ارائه آثار سفالی و سرامیکی در فروشگاه‌های هنری مردم علاقه‌مند شده‌اند که از این آثار در خانه خود استفاده کنند، هرچه این آثار بیشتر به خانه‌های مردم راه یابد به مرور زمینه راهیابی آثار هنری سرامیکی در خانه مردم بیشتر می‌شود.
رئیس انجمن سفال و سرامیک گفت: کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی انجمن از ماه آینده آغاز خواهد شد و تا پایان سال ادامه خواهد داشت و در این دوره‌ها علاقه‌مندان به هنر سفال و سرامیک در هر سطحی می‌توانند شرکت کنند و از امکانات آموزشی انجمن بهره‌مند شوند.
وی در بخش پایانی سخنانش گفت: سفال و سرامیک با فرهنگ و تمدن ایرانی آمیخته شده است و اگر سفال و سرامیک را از ابعاد مختلف زندگی و شهرسازی ایرانی حذف کنیم دیگر چیزی به‌جای نمی‌ماند مثلا اگر سفال و سرامیک را از بناهای اصفهان و کاشی‌کاری‌های مساجد و تکیه‌ها حذف کنیم، این شهر‌ها و بنا‌ها ارزش خودشان را از دست می‌دهند یا اگر از موزه‌های ایران بخش سفال و سرامیک را حذف کنیم دیگر گردشگران به این موزه‌ها نخواهند رفت.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۹۸۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد

محمد رستگاری  مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزدگفت: هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل‌ونقل کالا یکی از سیاست‌های اصلی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد است که طی سال‌های اخیر این مهم در شهرستان‌های ابرکوه، مروست، بافق و معادن متمرکز بخش ندوشن اجرا، مراحل آزمون‌وخطا را پشت سر گذاشته و پس از تست‌های اولیه به تکامل مطلوب رسیده است.

وی افزود: با توجه به حواشی متعدد حاکم بر ساختار حمل‌ونقل محمولات کاشی و سرامیک، برنامه‌ریزی‌های مختلف برای اجرای این طرح در صنایع نامبرده نیز در دستور کار مجموعه راهداری قرار گرفت که به لطف خدا پس از انجام هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی مرتبط، تشکل‌های صنفی و واحد‌های تولیدی، طرح ساختاری اعلام بار مجازی از ۹ اردیبهشت‌ماه سال جاری در رابطه با حمل محمولات کاشی و سرامیک سراسر استان پیاده‌سازی شد.

رستگاری با بیان اینکه در اولین روز اجرا بیش از هزار و ۱۰۰ بارنامه برای محمولات کاشی و سرامیک استان مبتنی بر سامانه هوشمند صادر شد، تصریح کرد: همزمان با آغاز اجرای این طرح، کلیه فعالان حوزه حمل‌ونقل و شرکت نرم‌افزاری سازنده و کنترل کننده این سامانه نیز آماده‌باش بودند تا در صورت وجود هرگونه نقص و ایجاد اختلال، به سرعت مشکل را برطرف نمایند که به لطف خداوند هیچ‌گونه مشکلی گزارش نشد.

وی اظهار داشت: شفافیت، عدالت محوری و چابک سازی در فرآیند حمل‌ونقل از جمله مزایای طرح هوشمند سازی و مجازی‌سازی است که در حوزه حمل‌ونقل استان بروز کرده و منشأ برکات بسیاری خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از پیاده‌سازی ساختار مجازی در فرایند حمل‌ونقل در صنایع کاشی و سرامیک به عنوان یک تحول بزرگ یاد کرد و گفت: مهم‌ترین دستاورد این طرح که پس از ۲ سال برنامه‌ریزی و کار کارشناسی قابلیت اجرا یافت، برقراری عدالت بین رانندگان و رضایت کامل آنان، سهولت و چابک سازی در امر حمل‌ونقل برای همه ارکان فعال در این حوزه است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • خلاقیت در شیوه‌های آموزشی در کلاس درس یک معلم قمی
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • نگاه استاد مطهری به آینده جمهوری اسلامی به روایت افروغ
  • اردبیل| پای کلاس درس معلمانی که عشق را تفسیر می‌کنند
  • محرومیت معلمان خرید خدمات و حق‌التدریس از عیدی روز معلم
  • مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد
  • افزایش سرانه آموزشی با ساخت 600 کلاس درس جدید