Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا شیرانیعضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در نشست کمپین حذف معیار ظرفیت از حرفه وکالت که با شعار رقابت را جایگزین انحصار کنیم، اظهار داشت: نسبت اعتبارات هزینه‌ای به اعتبارات عمرانی در بودجه 85 درصد است و این یعنی درآمدهای کشور حاصل از فروش نفت، مالیات و گمرک خواهد بود.

وی با بیان اینکه کشور بسیار گران اداره می‌شود،‌ خاطرنشان کرد: وقتی کشور گران اداره شود، همه باید به یک نسبت پرداختی داشته باشند و در نهایت باعث شکاف طبقاتی بین مردم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیرانی افزود: عدم توسعه متوازن از یک مدل تمرکزگرایی سرچشمه می‌گیرد و شاه‌بیت تمرکزگرایی نیز انحصار است؛ اعتقاد دارم در توزیع قدرت و ثروت بسیار ضعیف عمل کرده‌ایم.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه نرخ بهره‌وری در کشور پایین است، گفت: رشد سرمایه‌گذاری کشور خوب بوده است اما نرخ بهره‌وری مشکل دارد به عنوان نمونه باید بگویم در کشور سد ساخته‌ایم و هزینه کرده‌ایم اما کانال‌هایی که باید آب را به دست کشاورزان برسانند را نساخته‌ایم که این موضوع باعث می‌شود بهره‌وری نداشته باشیم و از استعداد سد مذکور کاسته شود.

وی در خصوص موضوع انحصار در آزمون کانون وکالت عنوان کرد: اینکه کسی در آزمون وکالت یک تست بیشتر بزند، معیار شایستگی و مقبولیت نیست؛ هیچ دلیلی بر این نیست که مردم را محروم کنیم زیرا باید به مردم اجازه انتخاب دهیم.

شیرانی تصریح کرد: در کمیسیون اصل 90 آمده که نباید انحصار وجود داشته باشد و موضوع انحصار در آزمون کانون وکالت را پیگیری می‌کنیم، زیرا یک زمانی می‌خواستیم در مجلس موضوعی را انجام دهیم اما آنقدر لابی سردفترداران زیاد بود که آن موضوع تصویب نشد حالا هم کانون وکلا حتماً لابی بیشتری در مجلس دارد که باید تلاشمان را بیشتر کنیم.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۰۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد خسروی، شهردار منطقه ۱۸ تهران در خصوص مصوبات، تصمیم‌گیری ها و نتایج حضور رئیس و برخی اعضای هیأت دولت در منطقه ۱۸ پایتخت، اظهار کرد: شروع حضور رئیس‌جمهور در منطقه با بازدید از بیمارستان شهدای یافت آباد بود که ایشان در خصوص توسعه بیمارستان، دستورات لازم را صادر کرد.

وی با بیان اینکه با حضور وزیر کشور، استاندار و فرماندار تهران از مجموعه ۳۰۰ هکتاری شن چاله‌های منطقه ۱۸ بازدید شد، افزود: از آنجایی که ما یک سری توافقات با مالکین شن چاله‌ها داشتیم و روند آن در کمیسیون ماده ۵ در حال طی شدن است، طرحی که مدنظر شهرداری برای شن چاله‌ها است را برای وزیر کشور تشریح کردیم تا مقدمات تسریع آن فراهم شود.

خسروی ادامه داد: شن چاله‌ها هم مشکلات زیست محیطی دارند و هم مشکل ایمنی، یعنی مشکل ریزگردها را در زمان وزش باد دارند و از آنجایی که در مجاورت رودخانه کن واقع شده‌اند می‌توانند در زمان سیلاب خطر آفرین باشند. می‌توان با اجرای طرح مناسب این مشکلات را حل کرد و از فرصتی که برای شهر تهران ایجاد می‌کند، استفاده کرد.

شهردار منطقه ۱۸ اضافه کرد: توافقات خوبی در این دو سال در خصوص شن چاله‌ها انجام شده و مراحل کار کمیسیون ماده پنج آن در حال انجام است تا در این پروژه فرصت گردشگری برای شهر تهران ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه بازار آهن شادآباد دیگر نقطه‌ای بود که وزیر کشور به صورت میدانی از آن بازدید کرد، بیان کرد: جزو دستور کارها این بود که بتوانیم نسبت به ساماندهی مناسب بازار آهن با کمک استانداری، فرمانداری و شهرداری تهران و مساعدت قوه قضائیه در کوتاه مدت اقدام کنیم و بعد از آن در فاز دوم فرآیند انتقال بازار را داشته باشیم.

خسروی عنوان کرد: همچنین بازدیدی از فاز دوم پروژه شهید بروجردی داشتیم که وزیر کشور در این بازدید نسبت به تسریع رفع معارضین تاسیساتی پروژه نکات لازم را تاکید کرد تا بتوانیم امسال این پروژه را به بهره‌برداری برسانیم.

شهردار منطقه ۱۸ با اشاره به بازدید وزیر کشور از پروژه باغ‌راه حضرت زهرا (س) گفت: این پروژه در دو منطقه ۱۷ و۱۸ واقع شده که قریب به ۹ کیلومتر است که حدود ۶ کیلومتر آن در منطقه ۱۸ قرار دارد. از وزیر کشور در خواست کردیم که صحبت‌هایی با مجموعه مرتبط در دولت و وزیر راه و شهرسازی داشته باشد تا با همراهی و کمک آنها این پروژه را زودتر به نتیجه برسانیم.

وی در پایان با بیان اینکه حدود ۴۰۰ هکتار از مساحت منطقه ۱۸ در بافت فرسوده است، خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه‌ای با حضور رئیس جمهور، وزرا و شهردار تهران بحث بافت فرسوده دو منطقه ۱۷ و ۱۸ نیز مطرح و قرار شد بررسی‌هایی در خصوص ارائه بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت فرسوده انجام و روند نوسازی آن تسریع شود.

کد خبر 6089895

دیگر خبرها

  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • شرایط لیگ‌های والیبال کانون‌های رده سنی دختر کشور اعلام شد
  • «شتر و آسیابان» به کازابلانکا رسید
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است