Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مهدی آخشیک روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: در دولت یازدهم شاهد ثبت و اضافه شدن حدود 120 عنوان معادل 20 هزار نسخه نشریه با کیفیت فیزیکی در کتابخانه های عمومی ملایر بودیم.
وی با اشاره به فعالیت 20 باب کتابخانه عمومی در این شهرستان بیان کرد: چهار باب کتابخانه عمومی روستایی شامل کتابخانه گلستان روستای جوراب، کریم خان زند روستای پری، یادگار امام روستای انوج و کتابخانه صاحب الزمان(عج) روستای حسین آباد شاملو و یک باب کتابخانه شهری در اسلامشهر آق گل در دولت یازدهم ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه خدمات دولت حوزه کتاب و کتابخوانی دلگرم کننده است، افزود: در صدد ایجاد و راه اندازی کتابخانه سیار در این شهرستان هستیم تا بتوانیم کتاب را به نقاطی همچون مسکن مهر، شهرک ولیعصر(عج) و امامزاده عبدالله(ع) که فاقد کتابخانه هستند، ببریم.
آخشیک ادامه داد: با توجه به شعار سال مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی و اولویت مهم ما در سال جاری برای راه اندازی این کتابخانه سیار، نیازمند کمک ارگان ها و نهادهای خصوصی همچون موسسات مالی و اعتباری و بیمه ها هستیم.
وی بیان کرد: هم اکنون کتابخانه عمومی روستای توچغاز نیز با پیشرفت فیزیکی 55 درصد و با کمک خیران در دست احداث است که برای بهره برداری سریعتر این کتابخانه، نیازمند تخصیص بودجه های جداگانه از اعتبارات شهرستان است.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی ملایر همچنین افزایش بیش از دو برابری حقوق و مزایای پرسنل کتابخانه های عمومی و شاغلان در این حرفه و اضافه شدن پنج نیروی کتابدار به مجموعه کارکنان این اداره را از دیگر خدمات در دولت یازدهم برشمرد.
آخشیک گفت: در سال های گذشته بخش های ویژه پژوهشگران، استان شناسی، بخش نابینایان، بخش کتب نفیس، تدوین و ترویج فرهنگ مقاومت، بخش ملایر شناسی و آثار نویسندگان بومی در اداره کتابخانه های عمومی ملایر دایر و سه ایستگاه مطالعه افتتاح شد.
وی همچنین ثبت و آغاز فعالیت انجمن خیران کتابخانه ساز این شهرستان را از مهمترین اقدامات در دولت یازدهم عنوان و بیان کرد: در این دولت رخدادهای بسیار خوبی در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری کتابخانه های عمومی این شهرستان اتفاق افتاد.
آخشیک با بیان اینکه موج آفرینی خوبی از فریضه کتاب و کتابخوانی و فرهنگ مکتوب در دولت تدبیر و امید ایجاد شد، گفت: با توجه به شمار بالای جمعیت این شهرستان، نیازمند تلاش بیشتر برای افزایش سرانه زیربنای کتابخانه های عمومی هستیم.
وی سرانه کنونی زیربنای کتابخانه های عمومی ملایر به ازای هر یکصد تن جمعیت را 1.78 عنوان کرد و افزود: طبق برنامه پنجم توسعه باید این سرانه به 2.87 در ازای هر یکصد تن جمعیت برسد.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی ملایر بیان کرد: در حال حاضر زیربنای کتابخانه های عمومی ملایر پنج هزارو 126 مترمربع است که باید بر اساس برنامه پنجم توسعه به هشت هزارو 265 مترمربع توسعه پیدا کند.
به گزارش ایرنا آخشیک با بیان اینکه این خلاء را تا حدودی در دولت یازدهم جبران کردیم، گفت: با توجه به اهمیت فرهنگ کتاب و کتابخوانی و توسعه کتابخانه های عمومی، رساندن منابع دست اول فرهنگی و نیاز فرهنگی مخاطبان به درب منازل از اولویت های ویژه است که باید مردم در هر نقطه ای به کتاب دسترسی داشته باشند.
وی ادامه داد: برای تحقق این امر کار مطالعاتی روی آن انجام شده و در حال پیگیری هستیم، چراکه روند رو به رشد کار و تلاش و توسعه حوزه فرهنگی و کتاب و کتابخوانی نباید متوقف شود.
آخشیک در عین حال برگزاری جشنواره رضوی را اقدامی مهم از سوی دولت عنوان کرد و افزود: این جشنواره فرصتی مناسب برای بسط و گسترش و شناخت امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س) و شاه چراغ(ع) است که از 2 سال قبل در کتابخانه های عمومی کشور آغاز شده است.
وی ادامه داد: امسال 6 عنوان کتاب شامل چهار عنوان کتاب ویژه کودکان و 2 عنوان کتاب ویژه بزرگسالان معرفی شده که شهروندان ملایری می توانند با مراجعه به کتابخانه ها و یا به صورت آنلاین نسبت به دریافت کتاب های مسابقه جشنواره اقدام کنند.
شهرستان ملایر دارای 20 باب کتابخانه عمومی با بیش از 180 هزار عنوان کتاب است که از این تعداد 9 باب شهری و 11 باب روستایی است.
در حال حاضر زیربنای کتابخانه های عمومی این شهرستان پنج هزارو 126 مترمربع است و 10 هزار تن عضو کتابخانه های عمومی این شهرستان هستند.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/6993
خبرنگار: معصومه موسوی**انتشار دهنده:انتشار: اکبر بهاروند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا علافی بابیان اینکه این دوره در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود افزود: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت ارشاد در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است و کمک به افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان، تقویت کتاب فروشی‌ها از مسیر نوسازی و بهسازی رابطه کودکان و نوجوانان با کتابفروشی‌ها شهر و روستا، برقراری ارتباط بین اهالی قلم و کودکان و نوجوانان کتابخوان، کمک به گسترش، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، حمایت و توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها با ارائه آموزش‌های مهارتی و ایجاد رقابتی سازنده و تشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.. وی تصریح کرد: مربیان باشگاه‌های کتابخوانی در این کارگاه‌ها علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیار‌های انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفتگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

براساس این گزارش: این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

گفتنی است، آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

دیگر خبرها

  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی