Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، سید موسی حسینی کاشانی در کارگروه تخصصی اقتصادی استان قم گفت: یکی از ظرفیت های مطلوب اقتصادی قم در زمینه رسانه های دیجیتال است که وزارت ارشاد در این زمینه نگاه جدی دارد.

وی عنوان داشت: رسانه های دیجیتال تخصصی است و به همین منظور واگذار نشده و به صورت متمرکز از وزارتخانه دنبال می شود اما بخشی از این فعالیت ها در برخی استان های ویژه از جمله هم دنبال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم به طراحی سامانه سرآمد اشاره کرد و گفت: از برنامه یکی از موضوعات جدی وزارتخانه است که از طریق آن می توان سریال ابزارهای رسانه‌های دیجیتال را مشخص و اطمینان بخشی لازم را برای مخاطبان فراهم ساخت.

حسینی کاشانی تصریح کرد: حتی سایت های خبری نیز برای فعالیت در محیط اینترنت باید مجوز لازم را از این سامانه داشته باشند و با این برنامه ریزی ها در سال های آینده می ‌توانیم 200 تا 300 هزار شغل را در بستر رسانه‌ های دیجیتال ایجاد کنیم.

وی به فعالیت کانال های تلگرامی اشاره کرد و گفت: برخی از این کانال ها 600 هزار عضو دارند که می توانند با محتوای خود تحولی در شیوه تبلیغات ایجاد کنند که در انتخابات نیز برخی از این کانال ها در قم با گرفتن هزینه هایی اقدام به تبلیغات کردند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: طبق مصوبه ای که اعلام شده است، تمامی کانال های تلگرامی که بیش از 5 هزار عضو دارند باید در این اداره کل ثبت و مجوز دریافت کنند که 8 هزار کانال در کل کشور ثبت شده و 200 مورد از آنها در قم هستند.

حسینی کاشانی گفت: در استان قم بیش از 50 هزار نرم افزار ثبت شده وجود دارد که حفظ مالکیت معنوی آنها در وزارت فرهنگ و ارشاد بوده و به همین دلیل افرادی که دارای اثری هستند بدون به چاپ رساندن می ‌تواند آن را در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت برسانند.

وی گفت: طبق بررسی های صورت گرفته 64 درصد جرم‌ های فضای مجازی به تلگرام و 16 درصد آنها به بستر اینستاگرام اختصاص دارد که در این راستا برنامه ‌ریزی جامعی برای کاهش جرم‌ های تلگرامی داریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: اگر فضای مجازی سلامت لازم را داشته باشد می تواند مشاغل بسیاری را نیز ایجاد کرده و شاهد یک تحول باشیم.

حسینی کاشانی گفت: رسیدن به تحول در فضای مجازی نیازمند زمان بیشتری است و از ادارات انتظار می رود که به صورت متمرکز فعالیت‌ها یی را در عرصه رسانه ‌های دیجیتال دنبال کنند.

وی به بازی های رایانه ای اشاره کرد و گفت: سرمایه ای که از این بازی ها کسب می شود قابل توجه است و بنیاد بازی های یارانه ای با محوریت بازی‌ های ایرانی کار خود را دنبال می‌ کند تا بتواند اشتغالزایی در این عرصه را افزایش دهد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: یکی از اقدامات برچسب هولوگرام بر روی بازی های رایانه ای است که در حال حاضر هیچ بازی رایانه ای در سطح شهر بدون هولوگرام وجود ندارد.

حسینی کاشانی گفت: قم دارای ظرفیت های بسیاری است که باید در حوزه بازی های رایانه ای و نرم افزارهای مختلف ورود کند و توانسته ایم 16 مجموعه فعال در حوزه نشر دیجیتال و 14 مرکز فرهنگی دیجیتال را ثبت کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۱۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت برخط سامانه اجاره بها در مشهد

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: امسال نرم افزار سامانه اجاره بها به صورت برخط فعال شده است و همه مشاوران معاملات املاک در این شهر موظف به نصب آن هستند، با این نرم افزار امکان رصد فعالیتهایشان به طور کامل فراهم شده است.   محسن صیادی افزود: پارسال سامانه اجاره بها به صورت آفلاین بود و این موضوع قدری رصد فعالیت مشاوران املاک را دشوار می کرد اما از ابتدای سال همه مشاوران املاک موظف شده اند این نرم افزار را نصب و براساس آن اقدام کنند، در غیر این صورت از ادامه فعالیت آنان جلوگیری خواهد شد.   وی بیان کرد: در پی گشتهای مشترک و تشدید بازرسی ها در حوزه مشاوران معاملات املاک مشهد در هفته پایانی فروردین ماه، از ۳۴۶ مورد بازرسی، ۲۲ فرم تعزیری برای متخلفان این صنف تنظیم و چهار واحد نیز پلمب شده است.   مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد ادامه داد: ۱۱ هزار و ۶۷۵ واحد مشاور معاملات املاک معتبر در مشهد وجود دارد و سال گذشته نزدیک به چهار هزار واحد مشاور املاک بدون پروانه کسب در این شهر شناسایی و به آنها اخطار داده شد.   صیادی گفت: هزار و ۹۵۴ واحد مشاور املاک جدید هم در مشهد پروانه کسب گرفتند.

دیگر خبرها

  • لغو پی در پی کنسرت‌ها در ایران/ وقتی وزارت ارشاد نمی‌تواند پای مجوز خودش بایستد (فیلم)
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • بازداشت ۱۸ کلاهبردار کنکوری / فروش سوالات در ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی
  • فعالیت برخط سامانه اجاره بها در مشهد
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند