Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد سیستان و بلوچستان گفت: در طی تابستان امسال، 847پایگاه توسط این دبیرخانه فعال خواهند بود و در زمینه های مختلف به فعالیت خواهند پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، حجت الاسلام مهدی پودینه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: براساس برآورد انجام شده امسال بیش از 30هزار دانش آموز از برنامه های پایگاه های اوقات فراغت دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان بهره خواهند برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: سال گذشته 22هزار نفر نوجوان و جوان در 480پایگاه اوقات فراغت دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد سیستان و بلوچستان به فعالیت مشغول بوده اند.

وی نشان کرد: طرح اوقات فراغت تابستانی در اکثر استان‌های کشور از ابتدای تیرماه آغاز می‌شود اما با توجه به اینکه مدارس سیستان و بلوچستان زودتر از دیگر استان‌های کشور تعطیل می‌شوند، ما زودتر از دیگر استان‌ها این طرح را در سطح استان آغاز کرده‌ایم.

حجت الاسلام پودینه افزود: مدت کلاس‌های اوقات فراغت تابستانی معمولاً 45 روز است اما در برخی مساجد استان، بسته به نیاز و درخواست متقاضیان تا 75 روز هم ادامه دارد و تلاش می‌شود این کلاس‌ها به نحوی برگزار شود که برای نوجوانان و جوانان کاربردی باشد.

وی بیان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با تکیه بر اصول و مبانی اسلامی و براساس شرایط جغرافیایی و نیازهای منطقه برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان کلاس‌های آموزشی متنوعی برنامه‌ریزی می‌کنند.

این مسئول خاطر نشان کرد: مسجد از فعال‌ترین نهادها در حوزه اوقات فراغت می باشد که در این زمینه سابقه طولانی دارد، مساجد سیستان و بلوچستان سال‌های زیادی است که برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان برنامه‌ریزی دارند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر هزار و 227 کانون فرهنگی و هنری در مساجد اهل تشیع و تسنن سیستان و بلوچستان به فعالیت مشغول می باشند.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی مساجد سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: امسال برای نخستین بار در استان 14 پایگاه تخصصی اوقات فراغت در مساجد شهرستان زاهدان به‌عنوان الگو با موضوع آموزشی ویژه در نظر گرفته شده که در صورت موفقیت، این طرح از سال آینده در دیگر شهرستان‌های استان نیز اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: 2 پایگاه آموزش خوشنویسی، 2 پایگاه آموزش کامپیوتر، 2 پایگاه آموزش نقاشی و طراحی، 2 پایگاه آموزش تخصصی قرآن، 3 پایگاه آموزش تخصصی زبان انگلیسی، یک پایگاه تخصصی آموزش مهدویت، یک پایگاه تخصصی آموزش ورزش و یک پایگاه گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی در قالب این طرح در مساجد زاهدان راه‌اندازی می‌شود که نوجوانان و جوانان می‌توانند با توجه به علاقه و استعداد خود در کلاس‌های آنها شرکت کنند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۱۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی از آموزش ایمنی و فرهنگ ترافیک به چهار و ۶۰۰ نفر از دانش آموزان دختر و پسر مدارس حاشیه راههای استان در قالب اجرای طرح آموزش و ارتقای ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، ایرج دست‌نشان امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسمی که به مناسبت آموزش نکات ایمنی ترافیک و عبور و مرور بین دانش‌آموزان مدارس حاشیه راه‌های ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: در مراسم امروز ۱۳ مدرسه و ۵۰۰ دانش آموز دختر و پسر حضور دارند که از آموزش‌های لازم ایمنی و ترافیکی بهره‌مند می‌شوند.‌

وی افزود: هدف از این همایش ایمنیِ ترافیک دانش آموزان افزایش حساسیت‌ها به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و ارتقا فرهنگ ترافیکی است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: در مجموع ۲۸ مدرسه در سطح استان آذربایجان‌غربی زیر پوشش طرح آموزش و ایمنی‌سازی مدارس حاشیه راه‌ها قرار گرفتند چرا که یکی از اقدامات مهم و تأثیرگذار برای کاهش میزان تلفات و آمار تصادفات رانندگی، نهادینه کردن موضوع ایمنی و فرهنگ ترافیکی و آموزش دانش‌آموزان حاشیه راه‌ها است.

دست‌نشان تصریح کرد: در قالب اجرای این طرح اقلام کمک آموزشی از جمله کیف، دفتر و لوازم التحریر، تجهیزات ایمنی، کتابچه های آموزشی در بین دانش آموزان توزیع و در کنار آن با بهره‌مندی از شیوه‌هایی همچون نمایش کودک و با بهره‌مندی از ابزارهای کودک‌پسند مفاهیم مربوطه آموزش داده می‌شود.

کد خبر 749503

دیگر خبرها

  • حضور ۳۰ هزار دانش‌آموز کرجی در کنکور امسال
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان