Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه>قضایی - غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی دستگاه قضا در نشست خبری خود با خبرنگاران به بخش‌های مهمی از اخرین پرونده‌های قضایی در کشور پرداخت.

امید سلیمی بنی: سخنگوی قوه قضاییه و معاون اول این قوه در نشست خبری یکصد و سیزدهم خود درباره پرونده های داغ روز و مسایلی از جمله تخلفات و جرایم انتخاباتی و اتهاماتی که نامزدهای انتخابات به همدیگر مطرح کرده بودند توضیح داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



غلامحسین محسنی اژه ای در ابتدای سخنانش با گرامی داشت سالروز ارتحال امام راحل(ره) و شهدای 15 خرداد، برگزاری انتخابات را تبریک گفت. سپس او به سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد که هر کس نظام، امنیت و کشور را دوست دارد پای صندوق رای حاضر شود. او با تشکر و تقدیر از دست اندرکاران انتخابات گفت: آنها از ماهها قبل از انتخابات تا بعد از آن، زحمت فراوانی می کشند. همچنین از نیروهای امنیتی، انتظامی و قضایی، به خصوص وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه که امنیت انتخابات را تامین کردند، تشکر کرد.
سخنگوی قوه قضاییه از نامزدهای بازنده و هواداران آنها هم تشکر کرد و گفت: پس از تایید انتخابات توسط شورای نگهبان، رفتار شایسته و تمکین را نشان دادند بر خلاف سال 88 کسانی که رای نیاوردند با زیر پا گذاشتن قانون، حلاوت و شیرینی انتخابات را تلخ کردند ولی امسال نامزدهایی که رای نیاوردند، با پذیرفتن انتخابات، شیرینی و حلاوت انتخابات را به کام مرم شیرین تر کردند.
او در ادامه سخنانش به موضوع اقدامات قوه قضاییه در انتخابات اشاره کرد و گفت: ستاد پیشگیری از وقوع تخلفات و جرایم انتخاباتی در قوه قضاییه، به خوبی به تکالیف خود عمل کرد. با همکاری این ستاد با نیروهای امنیتی و انتظامی، ملاحظه کردید آرامش کاملی در کشور با وجود همه تلاش جریانات ضدانقلاب داخل و خارج از کشور حاکم بود. ضمنا باید گفت قوه قضاییه در انتخابات ریاست جمهوری، شوراها و میان دوره ای مجلس به 198 هزار استعلام را پاسخ گفت که بیش از 197 هزار مورد مربوط به نامزدهای شوراها بوده و بقیه مربوط به میان دوره مجلس و ریاست جمهوری بود.

دادستان سابق کل کشور ضمن اشاره به رسیدگی به پرونده های متهمان قبل، حین و بعد از انتخابات گفت: در هر سه مرحله پرونده هایی تشکیل شده، از ناظران، شورای نگهبان، وزارت کشور، ستادها، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و گزارشهای مردمی پرونده هایی درباره جرایم به قوه قضاییه وارد شده است. گروهی از پرونده های درباره ستادهای انتخاباتی نامزدهاست، همچنین برای هواداران نامزدها هم شکایاتی شده و در برخی موارد مدعی العموم وارد شده است. برخی خود نامزدها هستند که در زمان انتخابات و قبل از آن، شکایت و گزارش داشتیم که برای آنها پرونده تشکیل شده است.

همچنین برای مجریان و ناظران انتخابات گزارش و شکایت شده که در حال رسیدگی است. درباره برخی از مسئولان دولتی از جمله فرماندار، استاندار و برخی کارکنان دولتی گزارش و شکایت شده که رسیدگی می شود. اتهامات افراد در حال رسیدگی است و مستندات شاکی در شکایات خصوصی و مستندات گزارشهای مدعی العموم، باید بررسی شود. عناوین اتهامی نیز دسته ای درباره افرادی است که مخل نظم و امنیت کشور بودند که مدعی العموم وارد می شود. مواردی نیز حق تبلیغات له یا علیه نداشتند و احیانا گزارشی در این باره رسیده. برای کسانی که تصرف غیرمجاز از امکانات دولتی و وجوه دولتی کرده اند پرونده تشکیل شده. برای کسانی که جهت خرید رای اقدام کردند، عناوین اتهامات در قانون مشخص است.

او در ادامه گفت: افراد به تدریج از قبل از انتخابات احضار شده اند و متعاقبا نیز در حال احضارند. طبعا مسایل به آنها تفهیم و دفاع شان شنیده می شود و در صورت اثبات در هر جایگاه و مسئولیتی باشند، رسیدگی صورت می گیرد. خبرنگاری درباره اعداد پرونده ها پرسید. اژه ای پاسخ گفت: بعضا مواردی در روزهای اول آمد که جرم نبود، تخلف بود و نباید در قوه قضاییه رسیدگی می شد. مواردی هم بعضا از این دست بود که در حال تفکیک شدن است. شورای نگهبان هم گفت مواردی باید به قوه قضاییه ارجاع شود، پس ممکن است اینها هم بیاید. آمار ثبت شده ها مشخص است ولی چون تفکیک نشده کدام جرم و کدام تخلف است و بعضا در حال ازدیاد است، از بیان عدد معذورم. شورای نگهبان هم گزارشهای خود را بفرستند تا هفته آینده به جمع بندی برسیم.


اژه‌ای: اعترافات همدست زنجانی تاثیری در محکومیت های قبلی ندارد


غلامحسین محسنی اژه‌ای در بخشی از نشست خبری خود در پاسخ به این سوال که «همدست بابک زنجانی اعتراف موثری داشته یا نه؟» گفت: پرونده بابک زنجانی از پرونده های سنگینی بود که فوق العاده وقت گرفت و کارهای بسیاری زیادی انجام شد ولی به لحاظ حجم کار و عدم همکاری برخی متهمان در طول پرونده و به دلیل مسایل خارج از کشور که باید نهادهای دیگری مانند بانک مرکزی، وزارت خارجه و دستگاه های امنیتی باید تلاش کنند، لذا خود قوه قضاییه نمی تواند کاری انجام دهد.
او در ادامه افزود: در پرونده های اینچنینی، کشورهای دیگر با ما همکاری نمی کنند. در مقطعی وزارت اطلاعات گفت متهم را به ما بدهید. از دیماه گذشته بابک زنجانی و سه متهم دیگر تماما در اختیار وزارت اطلاعات بود یا دسترسی داشتند. تا امروز با وجود در اختیار بودن چندین ماهه متهمان در وزارت اطلاعات یا دسترسی داشتن این وزارت، هنوز نتیجه ای حاصل نشده. هنوز در حال کار هستند. مطالب این متهم موثر در پرونده است، ولی به نظرم تاثیر چندانی در محکومیت های قبلی ندارد، ممکن است مطلب را روشنتر کند ولی در حکم تاثیری ندارد، یعنی تخفیفی در حکم نمی دهد.
وی تاکید کرد: در رای دیوان عالی کشور آمده اگر متهم همکاری کامل را در برگرداندن همه اموال کند، از ارفاقات قانونی می تواند استفاده کند ولی اظهارات و اعترافات متهم اخیر، در حکم تاثیری ندارد.


واکنش اژه‌ای به رسانه‌ای شدن ماجرای حصر
در بخشی از نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه، خبرنگاری پرسید: «هشدار رئیس قوه قضاییه درباره مسایل مربوط به حصر را شنیدیم. آقای نوبخت هم گفت این مسایل باید در شورای عالی امنیت ملی بحث شود. مرجع نهایی در مورد تصمیم گیری چیست؟»
محسنی اژه‌ای در پاسخ گفت: این که سخنگوی دولت گفتند باید مسایل در شورای عالی امنیت ملی طرح شود، درست است ولی تا زمانی که این مسایل خارج از شورا مطرح نشده باشد، ولی طبیعتا وقتی دیگران می پردازند، طبیعی است پاسخ آنها داده شود. شورای عالی امنیت ملی در سال 89 حصر را تصمیم گرفت. اینطور نبود که بلافاصله حصر انجام شود. شورای عالی امنیت ملی تصمیم به حصر گرفت. اگر شورا تصمیم نگرفته بود حتما قوه قضاییه وارد می شد الان هم تا زمانی مصوبه شورا برقرار است، مارد نمی شود. کسی هم نمی تواند با جوسازی و اقدامات پوپولیستی فشار بیاورد.
او افزود: به آقای نوبخت توصیه می کنم به آقایان توصیه کند که مکانیزم شورای عالی امنیت ملی را در اینباره رعایت کند. طبیعتا تا زمانی که مصوبه باقی است قوه قضاییه وارد نمی شود و بعداز آن ما وارد می شویم.


ماجرای فساد ۱۲هزارمیلیاردی و مناظره های انتخاباتی

غلامحسین محسنی اژه‌ای در پاسخ به این سوال خبرآنلاین که پرسید: «یکی از نامزدها در مناظره ها گفت پرونده فساد 12 هزار میلیاردی تشکیل شده و یکی از متهمان در ستاد یکی از نامزدها حضور دارد. دراین باره توضیح دهید.» گفت:
او افزود: مطلقا چنین چیزی صحت ندارد و اگر هم باشد تخلف است و در دیوان محاسبات مطرح است. در مناظره ها خیلی مسایل مطرح شد و دنباله هایش به قوه قضاییه رسیده و شکایت می کنند. اگر آقایان رعایت می کردند برای جامعه و مردم کمتر دردسر درست می شد.
او در ادامه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره آخرین وضعیت بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: برخی از افراد ممنوع الخروج هستند و برای برخی هم پرونده تشکیل شده. درباره بانک سرمایه و صندوق ذخیره که تنیدگی با همدیگر دارد، هنوز این پرونده دادگاه نرفته و بدهکاران عمده این بانک که عموما خلاف قانون تسهیلات گرفته اند، مفاصا حساب بدهند که قرار بود تا آخر اردیبهشت این اتفاق بیفتد. اختلاف حسابی هم در سود و تاخیر داشتند که قرار شد بانک مرکزی نظر بدهد. به میزان اصل تسهیلات اموال وجود دارد ولی درباره سود جرایم و تاخیرها، بررسی ها در دست انجام است.


آخرین وضعیت پرونده مدیران کانال‌های تلکرامی
در ادامه غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست خبری خود در دو سوال مجزا درباره تکلیف مدیران کانال های تلگرامی گفت:پرونده مدیران کانالهای تلگرامی هم در دست رسیدگی است، همچنین در ارتباط با فضای مجازی و سایتها، افراد بازداشتی و متهم داریم. در خصوص پرونده یکی از سایتها که خارج از کشور معمولا مسایل مجرمانه دارد چندین نفر دستگیر شدند و بازداشتند. پرونده شان به دادگاه نرفته. اخیرا هم 2 نفر بازداشت شده اند. 5 نفر بازداشت بودند با همین دونفر به 7 نفر رسیده اند.
او افزود: افراد دیگری هم در حال احضار و تحقیق هستند و ممکن است جلب شوند. هنوز کیفرخواست صادر نشده. برخی را وزارت اطلاعات دستگیر کرده و برخی را سازمان اطلاعات سپاه بازداشت کرده است.

تفاوت اعتراضات به نتیجه انتخابات در سال ۹۶ و ۸۸

در ادامه نشست یکی از خبرنگاران پرسید:در سال 88 یک نفر گفت در انتخابات مهندسی شده، با او برخورد شد چرا امسال که این موضوع بیان شد، برخورد صورت نگرفت؟
اژه‌ای در پاسخ به این سوال گفت:این درست نیست بگوییم کسی در سال 88 گفت انتخابات مهندسی شد، برخورد شد، ولی در سال 96 گفتد مهندسی شده برخورد نشد. در سال 88 گفتند دلایل و مدارک بدهید. مکررا هشدار داده شد شما شروع کننده مسایل خیابانی هستید ولی ادامه آن دست شما نیست. بعد که اتفاقات افتاد، برخورد شد. به کسی به صرف گفتن مهندسی انتخابات برخورد نشد. اگر کسی منظورش از مهندسی انتخابات، تقلب است نه آن وقت ثابت شد نه الان. ممکن است تخلفاتی شده باشد، حتی یک صندوق و حوزه هم باطل شده، ولی این که در سرنوشت انتخابات تاثیر بگذارد نیست. فرق آن موقع با این موقع این است که وقتی در سال 88 انتخابات تایید شد، تمکین نکردند ولی امسال تمکین کردندو مسئله تمام شد. فرقش این است.

خلاصه پرسش

رسانه

خلاصه پاسخ

یکی از نامزدها در مناظره ها گفت پرونده فساد 12 هزار میلیاردی تشکیل شده و یکی از متهمان در ستاد یکی از نامزدها حضور دارد. در این باره توضیح دهید.

خبرگزاری خبرآنلاین

مطلقا چنین چیزی صحت ندارد و اگر هم باشد تخلف است و در دیوان محاسبات مطرح است. در مناظره ها خیلی مسایل مطرح شد و دنباله هایش به قوه قضاییه رسیده و شکایت می کنند. اگر آقایان رعایت می کردند برای جامعه و مردم کمتر دردسر درست می شد.

برای صیانت از حقوق مردم در مورد موسسات مالی و اعتباری چه کار کرده اید؟

خبرگزاری میزان

قوه قضاییه علاوه بر رفع تخاصمات، وظیفه دفاع از حقوق عامه را هم دارد، درباره تعاونی های اعتبار و موسسات مالی و پولی، و بانکها، مسایل گوناگون است که اولا بالذات هیچکدام مربوط به قوه قضاییه نیست و مربوط به دولت و بانک مرکزی است. بسیاری از این تعاونیهای اعتباری با مجوزهای دولتی مشغول به کارند. متاسفانه نظارت درستی روی این موسسات نبوده و اینها از مردم سپرده گرفته اند و با مشکل مواجه شده اند. در سایر جهات هم قوه قضاییه مسئولیتی ندارد ولی اگر از مرجع رسمی گزارش رسید یا دادستان مطلع شد در یک موسسه اعتباری، کارهایی می شود که اگر وارد نشویم، برای مردم مشکل پیش می آید، اینجا از باب پیشگیری از وقوع جرم و دفاع از حق مردم وارد میدان می شود که درباره موسسه میزان این اتفاق افتاده. هر چند این موسسه هیچ ارتباطی به قوه قضاییه نداشت. موسساتی مانند آرمان و ثامن الحجج هم بود. قوه قضاییه هشدارهای لازم و مکرر را به بانک مرکزی و وزارت اقتصاد داده است. در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و مجلس هم مکررا بحث و آسیب شناسی شده. از طریق معاونت پیشگیری هم گزارشهای مفصلی مطرح شده و این اقدامات پیشگیرانه است. برخی جاها مردم با مشکل مواجه شده اند. تلاش کردیم با همکاری دولت و بانک مرکزی، اولین کار رسیدن مردم به حق خود است. در شرکت تعاونی اعتبار ثامن الحجج، همه دستگاه ها تلاش کردند تا جایی که مقدور است کمتر حق مردم ضایع شود. درباره سایرین هم این تلاشها می شود و ما به دولت و بانک مرکزی کمک می کنیم تا با کمترین هزینه این اتفاقات جمع شود. مردم هم عنایت کنند. ببینند کسی که سود بالا می دهد، چرا این کار را می کند؟ معلوم است به مشکل برمی خورد. از مردم خواهش می کنیم هنگام بستن قرارداد، توجه کنند به چه کسی پول می دهند و شریک می شوند.

پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه چه شد؟

روزنامه اطلاعات

برخی از افراد ممنوع الخروج هستند و برای برخی هم پرونده تشکیل شده. درباره بانک سرمایه و صندوق ذخیره که تنیدگی با همدیگر دارد، هنوز این پرونده دادگاه نرفته و بدهکاران عمده این بانک که عموما خلاف قانون تسهیلات گرفته اند، مفاصا حساب بدهند که قرار بود تا آخر اردیبهشت این اتفاق بیفتد. اختلاف حسابی هم در سود و تاخیر داشتند که قرار شد بانک مرکزی نظر بدهد. به میزان اصل تسهیلات اموال وجود دارد ولی درباره سود جرایم و تاخیرها، بررسی ها در دست انجام است.

رئیس مجلس گفته در رسیدگی به پرونده های مسئولان دستگاه قضایی تعجیل کند. شما چه پاسخی به این سخن با توجه به پرونده آقای احمدی نژاد دارید؟

خبرگزاری ایسنا

این کلام خیلی کلی است. مکرر گفته ام قوه قضاییه دوست دارد هر پرونده برای هر کسی در هر زمینه ای تشکیل می شود، هر چه سریعتر به اتمام برسد. لکن برخی پرونده ها در انجام تحقیقات و تحصیل دلیل برای اتهامات، یکسان نیست. درباره کارشناسی ها هم زمان طولانی نیاز است. درباره پرونده ای که گفتید هنوز به مرحله نهایی نرسیده و به دادگاه رفته و در حال رسیدگی است. این پرونده مستقیم به دادگاه رفته و طبعا ابزار دادگاه برای تحقیق کمتر از دادسراست.

همدست بابک زنجانی اعتراف موثری داشته؟

روزنامه اعتماد

پرونده بابک زنجانی از پرونده های سنگینی بود که فوق العاده وقت گرفت و کارهای بسیاری زیادی انجام شد ولی به لحاظ حجم کار و عدم همکاری برخی متهمان در طول پرونده و به دلیل مسایل خارج از کشور که باید نهادهای دیگری مانند بانک مرکزی، وزارت خارجه و دستگاه های امنیتی باید تلاش کنند، لذا خود قوه قضاییه نمی تواند کاری انجام دهد. در پرونده های اینچنینی، کشورهای دیگر با ما همکاری نمی کنند. در مقطعی وزارت اطلاعات گفت متهم را به ما بدهید. از دیماه گذشته بابک زنجانی و سه متهم دیگر تماما در اختیار وزارت اطلاعات بود یا دسترسی داشتند. تا امروز با وجود در اختیار بودن چندین ماهه متهمان در وزارت اطلاعات یا دسترسی داشتن این وزارت، هنوز نتیجه ای حاصل نشده. هنوز در حال کار هستند. مطالب این متهم موثر در پرونده است، ولی به نظرم تاثیر چندانی در محکومیت های قبلی ندارد، ممکن است مطلب را روشنتر کند ولی در حکم تاثیری ندارد، یعنی تخفیفی در حکم نمی دهد. در رای دیوان عالی کشور آمده اگر متهم همکاری کامل را در برگرداندن همه اموال کند، از ارفاقات قانونی می تواند استفاده کند ولی اظهارات و اعترافات متهم اخیر، در حکم تاثیری ندارد.

موضع شما درباره پرونده دختر وزیر، با واکنش دولت انجام شد و به خویشتنداری دعوتتان کرد. آیا قرار است مسایل را در رسانه ها بیان کنید؟

روزنامه جهان صنعت

ما که بیش از پیش خویشتن داری کردیم. چه ها که نکردند در این مدت و قوه قضاییه خویشتن داری کرد! امروز همه باید به دولت کمک کنیم تا مشکلات مردم رفع شود. باید شعار سال که تولید و اشتغال است را محقق کنیم. قوه قضاییه صددرصد کمک می کند و بعد از این هم کمک می کند دولت در جهت تولید، اشتغال و گره گشایی از مردم، تلاش کند. ما نمی خواهیم مسایل را به رسانه ها بکشیم ولی در حدی که در رسانه ها بیان می شود باید جواب بدهیم.

درباره طرح انتزاع سازمان ثبت از قوه قضاییه چه نظری دارید؟

روزنامه حمایت

دوبار گفتند به وزارت دادگستری الحاق شود، شورای نگهبان رد کرد. ما نظر کارشناسی خود را به مجلس اعلام می کنیم و اگر چیزی قانونی شد به قانون ملتزم هستیم.

درباره صادرات رایگان گاز به ترکیه وارد شده اید؟

خبرگزاری دانشجو

فعلا ورود نکرده ایم و ابعاد قضیه از سوی دادستان منعکس نشده.

در ماه مبارک رمضان چقدر از بزه و پرونده ها کاسته شده؟

جام جم آنلاین

در پایان هر ماه و هر سال، این برآوردها انجام می شود. الان هنوز در دهه اول ماه هستیم ولی در همه سنوات گذشته نشان داد تاثیر دارد و یقینا امسال هم اثرخواهد گذاشت. ولی درصد اثر را نداریم.

علی اکبر ولایتی به مفاسد م

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۱۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابوالفضل ابوترابی، از رایزنی های نامزدهای ریاست مجلس با منتخبان مجلس دوازدهم خبر داد و گفت: محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است.

بنابر گزارش ایرنا، نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین مجتبی ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی نیز دیدارهای فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم برای معرفی خود به عنوان نامزد ریاست مجلس و ارائه برنامه‌هایشان برنامه ریزی کرده‌اند.

وی افزود: ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی در تماس‌های تلفنی با بنده، آمادگی‌شان برای نامزدی ریاست مجلس آینده را اعلام کرده و عنوان کردند که با توجه به اینکه این توانمندی را برای بر عهده گرفتن ریاست مجلس آینده در خود می‌بینند پا در عرصه گذاشته‌اند.

ابوترابی خاطرنشان کرد: آقای قالیباف نیز در مذاکرات حضوری که با بنده و نمایندگان داشتند، آمادگی خود برای ریاست مجلس آینده و نامزدی برای این جایگاه را اعلام کردند.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در کنار گزینه‌های ریاست مجلس، حسین علی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی نیز خود را به عنوان گزینه نائب رئیسی مجلس به منتخبین معرفی کرده است.

وی افزود: همچنین منتخبین مجلس دوازدهم در نشست‌هایی که داشته‌اند تصمیم گرفتند تا فراکسیونی سیاسی در مجلس دوازدهم تشکیل دهند و در واقع سنگ بنای چنین فراکسیونی در این نشست‌ها گذاشته شده است و تا زمانی که اسم نهایی برای این فراکسیون انتخاب شود و مابقی نمایندگان در دور دوم انتخابات مشخص شوند بنا شده نام این فراکسیون همان فراکسیون انقلاب اسلامی باشد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899200

دیگر خبرها

  • از احمدی‌نژاد تا رییسی/چه کسی پای رانت را به بازار خودرو باز کرد؟
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • (تصاویر) برگزاری نماز جماعت پشت سر محمود احمدی‌نژاد!
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • روایت ده نمکی از پیشنهاد وزیر شدنش در دولت احمدی نژاد
  • محمود احمدی نژاد و مادر هوگو چاوز سوژه شدند
  • عکس| سرنوشت ترسناک احمدی نژاد از زبان رائفی‌پور
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • چرا دوباره مادر چاوز؟
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و صادق محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد