Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران به نقل قولی از جک استراو پرداخت و خطاب به دولتمردان گفت:جک استراو که دوست شما هست حداقل انصافتان قد جک استراو باشد که بعد از بازدید از تهران گفت که من اثری از آثار تحریم در این شهر ندیدم.

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف شهردار تهران صبح امروز در افتتاح 110 پروژه شهری در منطقه 20 تهران، شهر ری را نمایی از فرهنگ معنویت و یکی از مراکز مهم توسعه فرهنگ قرآنی و ولایی تهران عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: از ابتدای توفیق خدمت در شهرداری تهران بر انجام خدمت صادقانه در مردم این منطقه تأکید داشتم و از همان روزهای ابتدایی تأکید کردم که توجه به مناطق جنوبی در اولویت شهرداری تهران است و ری در کانون این توجهات قرار دارد.

شهردار تهران با تأکید براینکه در شهر تهران مردم زندگی و آمدوشد دارند و امور شهرداری از جنس کارهایی است که مردم در شبانه روز با آن مواجه هستند، گفت: جایز نیست که افراد با اغراض شخصی و سیاسی بخواهند اهداف خود را دنبال کنند. یکی از بحث‌هایی که این روزها مطرح است و البته مشکل امروز هم نیست و از گذشته بوده و از زمانی که شورای شهر فعال شده است این مشکل بیشتر نشان داده می شود موضوع درآمدهای پایدار شهرداری است و رفع این مشکل نیز برعهده دولت‌هاست. دستیابی به درآمدهای پایدار شهرداری مشکل بزرگی است اما چه کسی عهده دار رفع این مشکل است دولت‌ها موظف به رفع این مشکل هستند. اما امروزه کسانی که مسئول حل این مشکل هستند نه تنها رفع مشکل نمی‌کنند بلکه خود براین موضوع اشکال هم می‌گیرند و این روی زیادی می‌خواهد.

قالیباف با انتقاد از عملکرد دولت در موضوع درآمدهای پایدار شهرداری گفت: دولت یازدهم این مشکل را مضاعف کرده و در سال 85 که قانون ارزش افزوده در مجلس شورای اسلامی تصویب شد بخشی از درآمدهای شهرداری در خصوص عوارض و مالیات را از شهرداری گرفتند و به دولت دادند. قرار شد 50 درصد از سه درصد ارزش افزوده پس از واریز به خزانه عمومی به شهرداری تعلق گیرد اما ازسال 96 قانون را تغییر دادند و سهم شهرداری و بخصوص در شهرهای بزرگ آن 50 درصد را از بین بردند و مشکلات شهرداری‌ها را مضاعف کردند.

وی ادامه داد: از افتخارات تهران این است که درآمدهای ناپایدار را برای دستیابی به درآمدهای پایدار سرمایه‌ کرده‌ایم و در حال حاضرکه 85 درصد بودجه دولت صرف هزینه‌های جاری می‌شود در شهرداری تهران 30 درصد بودجه صرف هزینه‌های جاری می‌شود و 70 درصد بودجه شهرداری تهران صرف هزینه‌های زیرزمینی عمرانی و زیرساختی می‌شود.

شهردار تهران در ادامه به عدم توجه دولت در پرداخت حقوق قانونی خود به شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: دولت مکلف است 80 درصد پول خرید اتوبوس‌ها را به شهرداری بدهد سوال کنید دولت اگر در چهار سال اخیر یک ریال به اتوبوسرانی تهران داده است بگویند.

قالیباف همچنین به وظایف دولت درحمایت از متروی تهران پرداخت و گفت: دولت باید 50 درصد هزینه های مترو را بپردازد شهرداری تهران درسال 95، حدود 4 هزار و 400 میلیارد تومان در مترو هزینه کرده است و دولت از سهم 2 هزار و 200 میلیارد تومانی خود چقدر پرداخت کرده است؟

وی همچنین ادامه داد: دولت وظیفه دارد 60 درصد مبلغ جریمه های تخلفات راهنمایی و رانندگی شهر تهران را به شهرداری بدهد. چرا دولت این رقم را به شهرداری نمی‌دهد.

شهردار تهران به نقل قولی از جک استراو پرداخت و خطاب به دولتمردان گفت: جک استراو که دوست شما هست حداقل انصافتان قد جک استراو است که بعد از بازدید از تهران گفت که من اثری از آثار تحریم در این شهر ندیدم.

قالیباف در ادامه سخنان خود در آیین بهره برداری 110 پروژه اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، عمرانی، حمل و نقل و ترافیک، خدمات شهری و محیط زیستی شهرداری منطقه 20 به آمادگی شهرداری برای بهره برداری از خطوط جدید مترو اشاره کرد و گفت: خط 6 مترو از حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به سمت دولت آباد و در ادامه به سمت 17 شهریور، بلوار کشاورز، گیشا و کن و سولقان می‌رود که در همین یکی دو ماه آینده افتتاح خواهد شد.

به گفته وی خط 7 متروی تهران نیز که از ورزشگاه تختی در شرق تهران به سمت اتوبان نواب پل گیشا، برج میلاد و میدان صنعت احداث شده است در هفته آینده با ایستگاه‌هایش افتتاح خواهد شد.

شهردار تهران همچنین اضافه کرد: خط 8 متروی تهران که از حرم امام راحل تا فرودگاه امام (ره) احداث شده است به طول 35 کیلومتر در پایان ماه مبارک رمضان افتتاح خواهد شد.

قالیباف در ادامه به مقایسه فعالیت شهرداری تهران در موضوع ساخت مترو پرداخت و گفت: تا پیش از دوره جدید مدیریت شهری 70 کیلومتر مترو احداث شده بود و در طول 12 سال اخیر متروی تهران به 300 کیلومتر رسیده است.

وی در پاسخ به برخی انتقادات از عملکرد شهرداری، تصریح کرد: قبلا متوسط عملکرد شما احداث سالانه سه کیلومتر مترو بوده است که انصاف هم چیز خوبی است.

شهردار تهران در ادامه خطاب به دولتمردان گفت: توصیه ما به برادران عزیز این است که بگویید در چهارسال آینده برای مردم چه می‌خواهید انجام دهید. عملکرد ما را مردم قضاوت خواهند کرد شما بگویید چه خواهید کرد؟

قالیباف همچنین به موضوع ساخت بزرگراه‌های شهر تهران پرداخت و گفت: بزرگراه‌های ساخته شده در این دوره مدیریت شهری از کل بزرگراه‌های تاریخ بلدیه بیشتر بوده است.

وی به موضوع تکمیل اتوبان امام علی(ع) پرداخت و گفت: در دوره‌های قبل اتوبان امام علی را تا نظام آباد رساندند و رها کردند و تکمیل این اتوبان یک رویا بود. قسمت شمال شهرش انجام شده بود و آنجا که به جنوب شهر رسیده بود رها شده بود. 35 کیلومتر بزرگراه بود.

شهردار تهران با تأکید براینکه مردم خدمات را فراموش نمی‌کنند، اظهار داشت: فضای انتخابات تمام شده به افق آینده بنگرید و ببینید برای چهارسال آینده مردم چه خواهید کرد.

قالیباف در ادامه در پاسخ به برخی اظهارات مبنی بر کناره گیری برخی مدیران شهرداری در فعالیت هایشان گفت: ما به عنوان خدمت گذار مردم تا آخرین روزی که در مسند کار هستیم با قدرت حضور داریم و به معاونین و مدیران خود گفته‌اند که این دو سه ماه آخر همان طور کار می‌کنیم که در ابتدای دوره خدمتمان کار را آغاز کردیم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!

عربستان سعودی در اولین سال ریخت و پاش عجیبش در فوتبال با «86 درصد» ضرر مواجه شد.

به گزارش فارس؛ «ضرر 600 میلیون یورویی عربستان از ولخرجی در فوتبال!» این گزارش امروز (یکشنبه) سایت کورا اسپورت عربی از هزینه‌های عجیب بن سلمان، ولیعهد عربستان در فوتبال این کشور و بدون درآمدزایی است.

عربستان 700 میلیون یورو در نقل و انتقالات هزینه کرده و در آستانه پایان فصل مشخص شده که تنها 100 میلیون یورو درآمد داشته این بدین معناست که سعودی‌ها بیش از ارزش 3 لیگ بزرگ فوتبال آسیا یعنی ژاپن(288 میلیون یورو)، لیگ کره جنوبی( 158 میلیون یورو) و لیگ ایران(121 میلیون یورو) پول حیف و میل کردند.

الهلال با ارزش 241 میلیون یورو گران ترین تیم تاریخ فوتبال آسیا است. ریخت و پاش سعودی‌ها برای این تیم شهر ریاض دقیقا 2 برابر ارزش لیگ ایران( 121 میلیون یورو) است.

الهلال به عنوان نماینده اصلی پروژه بن سلمان در فوتبال هفته گذشته مغلوب العین امارات در نیمه نهایی شد و از راه یابی به فینال لیگ قهرمانان آسیا بازماند.

شبکه حدث الریاضیه امارات با تمسخر سعودی‌ها گزارش می‌دهد که «الهلال بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال یعنی نیمار را داشت ولی این بازیکن 100 میلیون یورویی از اول فصل تماشاگر ویژه الهلال بود»!

بر اساس گزارش کورا اسپورت، عربستان سعودی در اولین سال سرمایه گذاری خود روی فوتبال تقریبا «86 درصد ضرر» را متحمل شده که این ضرر باورنکردنی است.

لیگ عربستان در تابستان گذشته بیش از 700 میلیون یورو هزینه کرد و ارزش خود را به 933 میلیون یورو رساند تا گران ترین لیگ آسیا لقب بگیرد.

سعودی‌ها مسیری را طی می‌کنند که چینی‌ها 10 سال پیش رفتند و با هزینه‌های نجومی ستارگان فوتبال را به سوپر لیگ چین کشاندند ولی بعد از 5 سال این پروژه با ورشکستگی مواجه شد.

ولید بن الفراج، کارشناس مشهور فوتبال عربستان در توجیه باخت تیم متمول سعودی می گوید که الهلال با «25 درصد قوایش مقابل العین بازی کرد و شکست خورد و نباید این یک بازی را نشان دهنده شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان دانست».

اما در مقابل ذیاب البلوشی، کارشناس سایت مشهور الکوره، می‌گوید که هزینه‌های زیاد عربستان در فوتبال باعث نمی‌شود تا بتواند خیلی زود به موفقیت برسد و از طرفی بسیاری از «استعدادهای فوتبال عربستان» به خاطر حضور بازیکنان خارجی زیاد در لیگ «نابود می شوند» و در «بلندمدت تیم ملی عربستان ضربه می خورد».

نشریه کیکر آلمان گزارش می دهد که بوندس لیگا به عنوان سرآمد لیگ‌های معتبر دنیا در زمینه هزینه و درآمد می‌تواند الگویی برای تمام لیگ‌ها باشد. هزینه‌های هنگفت در فوتبال «باید با مدیریت درست انجام شود» در غیر این صورت با «شکست بزرگ اقتصادی» مواجه خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: لیگ فوتبال عربستان در جام ملت‌ها تعطیل نمی‌شود جوردن هندرسون: اشتباه کردم به عربستان رفتم

دیگر خبرها

  • با بنده مشکل دارید، چرا باید شهر و شهرداری متضرر شود
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟