Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@07:48:45 GMT

آل اسحاق: جرأت اصلاح نظام بانکی را ندارند

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۰۳۰۳۹

وزیر اسبق بازرگانی گفت: یکی از الزامات عبور از اقتصاد نفتی، اصلاح نظام بانکی کشور است اما به دلیل وجود منافع زیاد برای عده ای ذینفع، جرات لازم برای اصلاح و جراحی آن وجود ندارد.

خبرگزاری تسنیم: یحیی آل اسحاق پیرامون موضوع الزامات عبور از اقتصاد نفتی با طبقه بندی بودجه‌ی کشور به دو قسمت بودجه‌ی جاری و عمرانی اظهار داشت: عبور از اقتصاد نفتی به آن معنا نیست که نفت را حذف کنیم بلکه به معنای این است که بودجه‌ی جاری (هزینه‌های حقوق و دستمزدها) نباید به درآمد نفتی کشور وصل گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کارشناس و فعال اقتصادی خاطر نشان کرد: اگر درآمدهای حاصل از نفت را صرف بودجه‌های عمرانی در جهت توسعه و برای سرمایه گذاری به کار گرفته شود کمال مطلوب خواهد بود.

وزیر اسبق بازرگانی کشور اذعان کرد: یکی از الزامات عبور از اقتصاد نفتی، اصلاح نظام بانکی کشور است، اما به دلیل وجود منافع زیاد برای عده‌ای ذینفع، جرات لازم برای اصلاح و جراحی این قسمت از اقتصاد وجود ندارد.

آل اسحاق با بیان اینکه در حال حاضر بودجه‌ی دولت در مقایسه با قبل بیشتر شده و به رقم ۲۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است افزود: با این همه شاهد این هستیم که می‌گویند درآمد حاصل از نفت کم شده است لذا علی القاعده برای جبران آن یا باید مالیات‌ها اضافه شوند یا دست به فروش دارایی‌ها بزنیم و یا اینکه دولت مقداری از ۳ میلیون کارمند خود کم کند و به عبارت دیگر دولت کوچکتر شود که این مورد آخر از همه مهم‌تر به نظر میرسد.

وی با تاکید بر اینکه کشور ما قانون مناسب برای فضای کسب و کار را در اختیار دارد، اما عملا هیچ اتفاق خوبی نمی‌افتد و به آن عمل نمی‌شود بیان داشت: چنین مشکلی به معنای این نیست که ما نمی‌دانیم چکار باید انجام دهیم بلکه علت اصلی وجود افرادی است که نیروهای ذینفع بازدارنده نام دارند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۳۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل

رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست از اختصاص و هزینه ۵.۵ میلیارد یورو برای بهبود وضع هوا و کاهش گازهای مشعل در کشور خبر داد.

علی سلاجقه در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه دولت سیزدهم گام‌های اساسی نسبت به رفع دغدغه محیط‌ زیستی مردم برداشته است، بیان کرد: در این دولت تاکنون ۵۴ مشعل خاموش شده و ۵.۵ میلیارد یورو برای بهینه‌سازی سوخت و بهبود وضع هوا اختصاص یافته و هزینه شده است.

وی با تأکید بر اینکه روند کاستن از آلودگی هوا به‌واسطه تأسیسات نفتی از جمله پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های گازی تداوم خواهد یافت، گفت: پارسال کمترین مازوت‌سوزی را در کشور نسبت به سال‌های پیش شاهد بودیم.

گفتنی است رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست چندی پیش با اشاره به اینکه دولت سیزدهم گامی اساسی در موضوع کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت در ۱۰ پالایشگاه کشور برداشته است، تصریح کرده بود: این پالایشگاه‌ها حتی در زمینه کاهش تولید مازوت و گوگردزدایی از فرآورده‌های نفتی نیز در حال اجرای پروژه هستند.

دیگر خبرها

  • محدودیت ترافیکی روز برگزاری مراسم یادواره شهدای بازی‌دراز
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی افزایش یافت
  • شهدا رفتند تا مستکبران جرأت تعرض به کشور را نداشته باشند
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟