Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه>شهری - ایسنا نوشت: گرما در سیستان و بلوچستان رکورد زد و بی سابقه‌ترین روزهای این استان از نظر دمای هوا پشت سر گذاشته شد و مدیرکل بحران استان سیستان و بلوچستان در این باره توضیح داد.

غلامرضا اربابی در این باره گفت: گرمای بی‌سابقه‌ای از روز شنبه در استان سیستان و بلوچستان به وقوع پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این گرما در مناطق جنوبی استان از جمله راسک، سرباز، نیکشهر، قصرقند، کنارک، چابهار و ... نمود بیشتری داشت، اظهار کرد: دمای هوای ثبت شده در این مناطق از زمان ایجاد ایستگاه‌های هواشناسی در استان تاکنون بی‌سابقه بوده و رکورد دمای هوا در این مدت شکسته شد به طوری که در برخی از این شهرستان‌ها دمای 56 درجه سانتیگراد به ثبت رسید.

مدیرکل بحران استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این وضعیت تا دیروز ادامه داشت، گفت: از شب گذشته با آغاز وزش بادهای 120 روزه سیستان میانگین درجه هوای استان بین 6 تا 8 درجه کاهش یافته است و پیش بینی‌ها حاکی از این است که دیگر دما تا به این حد افزایش نخواهد یافت.

اربابی درباره خسارات ناشی از دمای هوا نیز گفت: یکی از پیامدهای افزایش دما مشکلات ناشی از افت ولتاژ در برخی مناطق بود. ما در سال‌های گذشته در ماه‌های تیر و مرداد مصرف برقمان در حدود 1300 مگاوات بود اما روز گذشته مصرف برق نیز در استان رکورد زده و به 1421 مگاوات رسید که این موضوع سبب نوسانات برق و افت ولتاژ در برخی از مناطق روستایی شد.

وی با بیان اینکه برخی از گزارش‌ها نیز حاکی از تلف شدن چندین رأس دام و طیور است، گفت: در بخش کشاورزی نیز خساراتی به دلیل کمبود آب به برخی از مزارع وارد شده است که وزارت جهاد کشاورزی با همکاری صندوق بیمه اقدامات خود را آغاز کرده است تا خسارات کشاورزان و باغداران در این زمینه جبران شود.

تشکیل جلسه مدیریت بحران استان در پی گرمای بی سابقه در سیستان و بلوچستان

مدیرکل بحران استان سیستان و بلوچستان از تشکیل جلسه شورای مدیریت بحران استان در پی گرمای هوا در همان اوایل هفته خبر داد و افزود: در این جلسه بر ضرورت تأمین برق و همچنین آب شرب این مناطق تاکید شده و تصمیماتی در این زمینه اتخاذ شد.

وی با بیان اینکه گرمای هوا در سیستان و بلوچستان خسارات جانی نداشت گفت: با این وجود تمامی بیمارستان‌ها و دستگاه‌های امدادی را به حالت آماده‌باش درآوردیم.

وی با اشاره به یک و نیم برابر شدن محصولات برق استان اظهار کرد: مصرف برق در استان سیستان و بلوچستان بیش از یک و نیم برابر ظرفیت استاندارد است، بنابراین از شهروندان می‌خواهیم که از مصرف برق به ویژه در ساعات پیک مصرف یعنی از ساعت 12 تا 15 و 19 تا 22 با ما همکاری کرده و صرفه جویی کنند.

مدیرکل بحران استان سیستان و بلوچستان درباره وضعیت تعطیلی ادارات در پی گرمای هوا نیز گفت: این موضوع را به فرمانداران ابلاغ کرده و تعطیلی ادارات و دیگر بخش‌ها در دست بررسی است.

234 42

کلید واژه‌ها : استان سیستان و بلوچستان - آب و هوا -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۴۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رگبار باران در ۱۷ استان/ احتمال آبگرفتگی معابر

به گزارش خبرآنلاین، سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: وقوع رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک و احتمال تگرگ دوشنبه (۲۷ فروردین) در کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شرق لرستان، جنوب و نیمه شرقی خوزستان، نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، فارس، جنوب و غرب اصفهان، شمال آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، شرق خراسان رضوی، جنوب و ارتفاعات کرمان، هرمزگان و غرب یزد پیش‌بینی می‌شود.

ایسنا در خبری نوشت:حاکمیت این شرایط جوی سه‌شنبه (۲۸ فروردین) در چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، شرق و نیمه جنوبی اصفهان، یزد، خراسان جنوبی، شمال شرق خوزستان، ارتفاعات استانهای تهران و مازندران و چهارشنبه (۲۹ فروردین) در خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، یزد، جنوب اصفهان، ارتفاعات استان‌های تهران و مازندران دور از انتظار نیست.

در این شرایط جوی احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید به‌ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال و درختان آسیب پذیر وجود دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در سفرهای برون شهری، خودداری از توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌کند.

به گزارش ایسنا هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

233217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895519

دیگر خبرها

  • بارش‌های سیل‌آسا در ۳ استان جنوبی | آخرین خبرها از سیلاب
  • جزئیات واژگونی لودر راهداری و فوت ۳ نفر در سیستان و بلوچستان
  • فوت ۳ نفر به دلیل سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی برای همه مدارس سیستان وبلوچستان،نخواهیم داشت
  • بارش شدید و سیلاب در نوار جنوبی
  • اختلال در سیستم ایمنی بدن با گرمای شدید
  • رگبار باران در ۱۷ استان/ احتمال آبگرفتگی معابر
  • گرمای شدید موجب اختلال در سیستم ایمنی بدن می شود
  • پیش بینی وقوع سیلاب در جنوب کشور
  • ورق قابل چاپی که گرمای هدر رفته را به برق تبدیل می‌کند