Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-علیرضا رحیمی، عضو فراکسیون امید تأکید کرد: بعد از یک سال فعالیت فراکسیونی و تعامل با دیگر فراکسیون‌ها نتیجه کسب‌شده در هیئت‌رئیسه مجلس نباید چنین می‎شد، به این معنا که یک آسیب‌شناسی فراکسیونی خصوصاً در حوزه تعامل با دیگر فراکسیون‌ها در موارد مهمی که به سمت مذاکره، تفاهم و توافق حرکت می‌شود، نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دهم بحث داغ و جدی روزهای گذشته برخی نمایندگان و چهره‌های برجسته عضو فراکسیون‌های مجلس بود تا جایی که اخباری مبنی بر اصرار بر حذف علی مطهری به‌عنوان نایب‌رئیس مجلس از سوی فراکسیون ولایی مجلس مطرح شد و تا بدین جا پیش رفت که مستقلین و ولایی‌ها باهم به این نتیجه رسیده بودند که عضوی از کاندیداهای خود را جایگزین او کنند و اخباری ضدونقیضی هم از رایزنی و طرح‌های این فراکسیون‌ها در جهت انتخاب هیئت‌رئیسه جدید مجلس منتشر شد.
این مسئله موجب بروز واکنش از سوی اعضای فراکسیون امید شد و آنان بیان کردند که مسعود پزشکیان و علی مطهری خط قرمز آنان به‌حساب می‌آیند و درصورتی‌که براین تصمیم اصرار ورزیده شود، از الف تا آخر لیست هیئت‌رئیسه مجلس را از لیست امید معرفی خواهند کرد. شاید به دلیل همین مسئله بود که یک‌شب پیش از انجام رأی‌گیری سخنگو فراکسیون مستقلین مطرح کرد که بر حضور علی مطهری در هیئت‌رئیسه اصرار وجود دارد و بنا نیست او حذف شود.
انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز صبح برگزار شد و دو کاندیدا فراکسیون امید برای نواب رئیس (علی مطهری- مسعود پزشکیان) نه‌تنها حذف نشدند، بلکه نسبت به سال گذشته آرا بیشتری هم به دست آوردند.
اما فریده اولاد قباد از کاندیداهای فراکسیون امید برای دبیری هیئت‌رئیسه موفق به اخذ آرا نشد، محمدحسین فرهنگی و اسدالله عباسی از فراکسیون نمایندگان ولایی جایگزین علی‌اصغر یوسف نژاد و محمد قسیم عثمانی از فراکسیون امید شدند. درواقع کرسی‌ها به‌دست‌آمده در این دور از انتخابات هیئت‌رئیسه نسبت به سال گذشته از سوی فراکسیون امید با کاهش روبرو شد.
علیرضا رحیمی، از اعضای فراکسیون امید در گفت‎وگو با رویداد۲۴درباره دلایل کاهش کرسی‎های فراکسیون امید در هیات رئیسه گفت: انتخابات هیئت‌رئیسه با توجه به اینکه فراکسیون امید خط قرمزشان را نواب قرار داده بود، به‌صورت کلی موفقیت محسوب می‌شود زیرا اجازه داده نشد تحت تأثیر فضاسازی‌های بیرونی و درونی از آن عبور کنند.
وی در خصوص سایر کرسی‌ها غیر از نواب رئیس بیان کرد: قاعدتاً بعد از یک سال فعالیت فراکسیونی و تعامل با دیگر فراکسیون‌ها نتیجه کسب‌شده نباید چنین می‎شد، به این معنا که یک آسیب‌شناسی فراکسیونی خصوصاً در حوزه تعامل با دیگر فراکسیون‌ها در موارد مهمی که به سمت مذاکره، تفاهم و توافق حرکت می‌شود، نیازاست.
رحیمی افزود: مدلی که فراکسیون امید با فراکسیون دیگر توافق کرد، یک امر عادی بود منتها در عمل دیگر فراکسیون‌ها به‌صورت صددرصدی به تعهدات عمل نکردند. به این معنا که خارج از توافقات افرادی در صحن نامزد شدند که این حرفه‌ای و اخلاقی نبود و اگرچه خلاف قانون محسوب نمی‌شود، اما بر ضد توافقات انجام‌شده عمل شد.
این عضو فراکسیون امید درباره توافقات صورت گرفته، تصریح کرد: دستیابی به لیست مشترک برای هیئت‌رئیسه از توافقات صورت گرفته بود و قاعدتاً در چنین وضعیتی اعضا فراکسیون متعهد می‌شوند به این تصمیمات پایبند باشند. نام خانم اولاد قباد در لیست مشترک بود و بر اساس توافقات باید به ایشان رای می‌دادند.
رحیمی درباره مشکل پیش‌آمده، توضیح داد: دو مشکل در صحن اتفاق افتاد که درواقع بعضی افراد فراکسیون غیر از امید به‌صورت فهرستی رای ندادند و نام اعضای فراکسیون خود را در برگه رای نوشتند. مشکل دوم هم کاندیداتوری خارج از قواعد و توافقات بود که چند نفر از اعضای فراکسیون امید و دیگر فراکسیون‌ها خارج از قاعده کاندید شدند ولی در کمال تعجب دیگر فراکسیون‌ها از کاندیداتوری خارج از ضوابط نتیجه گرفتند، اما امید بی‌نتیجه ماند.
وی در رابطه با راهکار فراکسیون برای ممانعت از تک‌روی‌ها افزود: فراکسیون نیاز به یک آسیب‌شناسی جدی در هیئت‌رئیسه و حوزه توافقات دارد تا در موارد ضروری مانند امروز راهکار اقدام آن مشخص شود. الآن این مسئله در فراکسیون مسکوت است و هیچ اقدامی به لحاظ اساسنامه نسبت به عضوی که رفتاری خارج از قاعده داشته، نمی‌توان انجام داد، اما باید این خلأ فراکسیون پر شود.
این عضو فراکسیون امید یادآور شد: افکار عمومی، اعضا و افرادی که برای فراکسیون هزینه دادند و ارزش‌افزوده‌ای برای آن فراکسیون محسوب می‌شوند، انتظار نداشتند که بعد از یک سال فعالیت فراکسیونی مجدد به توافقات پشت پا زده شود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۴۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند

«حسین نجابت» نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و آرایش فهرست‌های انتخاباتی، اظهار کرد: در مورد وضعیت لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) و ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (اُمنا) باید صبر کنیم ببینیم چه لیستی برای مرحله دوم از این دو تشکیلات خارج می‌شود و بعداً در این خصوص اظهار نظر کنیم.

وی افزود: با توجه به تاکیداتی که رهبر معظم انقلاب نسبت به برخی بد اخلاقی‌ها، نفرت‌پراکنی‌ها، درگیری‌ها و یقه‌گیری‌ها داشتند، فکر می‌کنم اقبال به لیست شورای ائتلاف (شانا) در مرحله دوم انتخابات، بیشتر از مرحله اول انتخابات باشد که البته این امر در حال حاضر یک ارزیابی و پیش‌بینی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم با اشاره به ترکیب سیاسی مجلس دوازدهم اظهار کرد: در مجلس آینده، یک گروه کوچک از اصلاح‌طلب‌ها حضور خواهند داشت که فراکسیون تشکیل می‌دهند؛ در جناح اصولگراها در ابتدا احتمال می‌دهم برای اینکه آیا یک فراکسیون واحد شود یا دو فراکسیون، چالش‌هایی به وجود بیاید اما فکر می‌کنم در نهایت یک فراکسیون تشکیل شود زیرا حتماً دوستان با مقداری خویشتن‌داری بتوانند با همدیگر کار کنند.

داوطلب عضویت در کمیسیون انرژی خواهم بود

عضو سابق کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اولویت خود در مجلس آینده تاکید کرد: با توجه به حوزه تخصصی‌ام، در مجلس آینده حتماً داوطلب عضویت در کمیسیون انرژی خواهم بود؛ تخصص من فیزیک ذرات بنیادی یا نزدیک به فیزیک هسته‌ای است و در کمیسیون انرژی، مطالعات و تحقیق و تجربه در سه دوره مجلس دارم که علی‌القاعده باید به آن کمیسیون بروم.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در رابطه با اولویت مجلس دوازدهم اظهار کرد: با توجه به تخصصم، قطعاً مسائل مربوط به حوزه انرژی باید در اولویت مجلس آینده باشد زیرا به طور عمومی در انرژی، مصرف بی‌محابا و هدررفت داریم.

وی ادامه داد: در بخش انرژی باید روی فناوری‌های جدید سرمایه‌گذاری شود و به سرعت جواب بدهد و هم مردم در مصرف انرژی باید توجه پیدا کنند که چه سرمایه عظیمی در اختیار آن‌هاست؛ بنابراین به نظرم باید انرژی و کنترل مصرف در مجلس آینده به مساله فراگیر تبدیل شود.

نجابت تاکید کرد: طبیعتاً در کمیسیون انرژی نظرات متخصصان مهم است و اعضای این کمیسیون با وزرای نفت و نیرو و نیز رئیس سازمان انرژی اتمی در ارتباط هستند و می‌توانند نظرات جامعی را ارائه دهند؛ همانطور که در مجلس هفتم ما تبصره ۱۳ معروف را دادیم که ابعاد مختلفی دارد.

وی ادامه داد: لازم است در کنار ارتقای فناوری‌ها و اصلاح شیوه مصرف به موضوع مهم تخصیص یارانه‌ها و اینکه کجا و چگونه و به چه اشخاصی تعلق بگیرد هم توجه شود؛ همه این‌ها از نظر من مسائل اساسی و نظرات مهمی است که در مجلس آینده باید به آن‌ها رسیدگی شود.

حرکت پویش مهر قابل قدردانی است

نجابت در رابطه با «پویش با مهر انتخاب کنیم» خبرگزاری مهر گفت: در پویش مهر، کار مثبتی صورت گرفته است که در اتصال با فرمایشات رهبری انقلاب، هر کسی باید آورده‌های خود را در میدان بیاورد و خبرگزاری‌ها هم باید در این خصوص تلاش و به هر میزانی که می‌توانند کمک کنند تا مردم حضور بیشتری در انتخابات داشته باشند و انتخاب آن‌ها آگاهانه باشد که قابل قدردانی است.

کد خبر 6085077

دیگر خبرها

  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • سه نامزد دیگر به لیست شورای ائتلاف اضافه می‌شود
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • اضافه شدن ۳ نامزد به لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس در ۲۴ ساعت آینده