Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره دامپزشکی پارسیان با اشاره به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در برخی مناطق کشور گفت:70 درصد از مراکزدام ودامداری های شهرستان سمپاشی شده که خود مراقبتی بهترین راه پیشگیری از این نوع بیماری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پارسیان خبر؛صفری، سرپرست اداره دامپزشکی پارسیان اظهار کرد:تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب‌دار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود و ضروری است که شهروندان از ذبح غیر بهداشتی دام پرهیز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفریبا بیان اینکه این افراد باید از تماس با خون و ترشحات دام کشتار بپرهیزند، گفت: باید سمپاشی دام ها و جایگاه های دامی به طور مستمر انجام پذیرد و از جداسازی و له کردن کنه های موجود روی بدن دام ها خودداری کنند.

سرپرست اداره دامپزشکی پارسیان در توصیه به زنان خانه دار اضافه کرد: چنانچه گوشت از منبع نامطمئن تهیه شود، احتمال ابتلا به بیماری افزایش پیدا می کند.

این مسئول با بیان اینکه ذبح کنار خیابانی و خرید آن؛ خطرناک است، ادامه داد: این گوشت ها مورد تایید سازمان دامپزشکی نبوده و ممکن است آلوده باشد بنابر این گوشت مورد تایید سازمان دامپزشکی و مراکز معتبر مشکلی ندارد.

وی با اشاره به افزایش مصرف فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان افزود: برای جلوگیری از بروز هرگونه بیماری که از طریق فرآورده های دامی غیربهداشتی منتقل می شود، طرح ویژه کنترل و نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های دامیشهرستان اجرا شده است.

صفریبا بیان اینکه در شهرستان پارسیان هیچ موردی از این بیماری تاکنون مشاهده نشده است خاطرنشان کرد:تلاش دامپزشکی پارسیان باهمکاری سایر ادارات از جمله شبکه بهداشت و درمان ،جهاد کشاورزی وبسیج برای پیشگیری از بیماری ادامه داردو مهمترین اقدامات دامپزشکی شهرستان برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو شامل بررسی ومراقبت فعال در سطح روستاهها ، سمپاشی توأم دام و جایگاههای دامی بویژه در دامداری های سنتی ، آموزش دامداران و سلاخان و قصابان و متصدیان رستوران ها وسایر گروههای در معرض خطر ، نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و بسته بندی و حمل وعرضه گوشت قرمز می باشد.

سرپرست اداره دامپزشکی پارسیان از ایجاد یک کشتارگاه دام در شهرستان خبردادو افزود:درآینده ای نزدیک شاهد ساخت یک کشتارگاه دام در پارسیان خواهیم بود تا شهروندان هیچ گونه نگرانی در تهیه گوشت مجاز نداشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۵۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۲۹ قلم فرآورده دامی از استان البرز

مدیرکل دامپزشکی استان البرز از صادرات ۲۹ قلم فرآورده های دامی به خارج از کشور خبر داد - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج علیرضا رفیعی‌پور صبح امروز در نشست خبری که در سالن جلسات دامپزشکی البرز برگزار شد، اظهار داشت: بخش عمده‌ای از این 29 قلم فرآورده‌های صادراتی استان شامل آبزیان، مرع و گوشت، تخم مرغ و خوارک دام است که در سال گذشته به کشورهای دیگر صادر شده است.

وی ادامه داد: آبزیان زینتی 308 قطعه، پا و پنجه مرغ 343 هزار کیلوگرم، پودر گوشت 300 هزار کیلوگرم، تخم مرغ خوراکی 11 میلیون 600 کیلوگرم، خاویار 726 کیلوگرم، خوراک دام 57 هزار کیلوگرم و‌ برخی محصولات دیگر بوده است که برای کشور ارز آوری داشته اند.

مدیر کل دامپزشکی استان البرز با اشاره به اینکه استان البرز در حوزه صادارات از شاخص‌های ملی بسیا ی  برخوردار است، گفت: برای این منظور توجه بسیاری به تولیدات دامی برای صادرات صورت گرفته است.

رفیعی‌پور در ادامه به روند بازرسی‌ها از اماکن تولید و توزیع محصولات دامی پرداخت و بیان کرد: استان البرز در این حوزه توانسته از شاخص‌های بالای کشور و ملی برخوردار شود به طوری که در طرح تشدید نظارتی 30 روزه  ایام نوروز، از 3400 واحد بازدید انجام شده است.

وی افزود: در این بازدیدها بیش از 8 هزار کیلوگرم فراورده خام دامی ضبط و تعیین تکلیف شد که از این میزان حدود 6 هزار کیلوگرم غیرقابل مصرف بوده و معدوم شد.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز در ادامه به تامین نیاز دامی استان پرداخت و خاطرنشان کرد: در سال 1402 برای تامین پروتین استان بیش از 161 هزار راس دام از نوع دام سبک و سنگین ذبح شده است که از این میزان حدود 27 هزار کیلوگرم در کشتارگاه ها به دلیل غیر بهداشتی بودن ضبط گردیده و مابقی پس از تاییدیه دامپزشکی به چرخه توزیع ارسال شده است.

رفیعی پور با اشاره به تامین نیاز طیور استان در سال گذشته اشاره کرده و ادامه داد: در حوزه طیور 19 میلیون 400 قطعه ذبح شده است که 73 هزار کیلوگرم به دلیل غیر بهداشتی از چرخه خارج شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان البرز در بخش دیگری از این مصاحبه به صدور پروانه های کسب در حوزه دامی استان اشاره کرده و عنوان کرد: در سال گذشته بیش از 1854 پروانه فعایت برای کسانی که قصد فعالیت در حوزه دامپزشکی را داشته اند صادر شده است.

وی افزود: همچنین میزان ایجاد واحدها در این حوزه رشد خوبی داشته است به گونه ای که در سال 1402 مجموع مراکز‌ و کارخانجاتی که به انجام کارهای  هایتک در حوزه بهداشت، دارو، خوراک و طیور و غیره می پردازند به 48 واحد رسیده است.

رفیعی‌پوری عنوان کرد: پیش از انقلاب تنها یک مجموعه هایتک در این منطقه وجود داشته که اکنون به جایگاه مناسبی در این زمینه رسیده‌ایم.

وی تصریح کرد: تعداد پروانه های ساخت تیز 404 فقره بوده است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • هشت تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در زاهدان معدوم شد
  • آغاز ایمن سازی رایگان دام‌های هویزه برعلیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • صادرات ۲۹ قلم فرآورده دامی از استان البرز
  • اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون
  • کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز