Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، غلام رضا شریعتی پیش از ظهر امروز، در جلسه شورای برنامه ریزی با بیان اینکه اعتبارات جاری، تا مقدار زیادی بر روی اعتبارات استان فشار وارد کرده است اظهار کرد: رشد اعتبارات استان به نسبت کشوری رشد کمتری داشته است که انتظار می‌رود بحث اعتبارات به شکل جدی دنبال شود.

وی یکی از علت های پایین آمدن میزان اعتبارات توجه بیش از حد به پروژه‌های عمرانی عنوان کرد و افزود: اعتبارات عمرانی مدتی است که در خوزستان جایگاه خود را از دست داده بود و از رتبه اول کشوری به رتبه چهارم در سال 95 رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان خاطر نشان کرد: به منظور حل مشکل اعتبارات در استان با دولت، مجلس و سازمان برنامه و بودجه کشور جلسات متعددی گرفته شد تا در بحث اعتبارات عمرانی، تملک و دارایی، نفت و ردیف‌های اعتباری دیگر به استان توجه ویژه‌ای شود.

شریعتی بیان کرد: با وجود اینکه ردیف‌های اعتباری ملی کاهش پیدا کرده و به وضعیت قبل برگشته است انتظار می‌رود با جدیت جذب آنها دنبال شود.

وی خطاب به دستگاه‌های نظارتی استان تاکید کرد: زمانی که حجم نقدینگی که به استان وارد می‌شود نسبت به سالهای قبل2تا 3 برابر افزایش یافته است دستگاه‌های نظارتی باید نظارت محسوس و دقیق خود را داشته باشند، تا از هدررفت اعتبارات جلوگیری کرده و در جای مناسب و با تفکیک مصرف شود.

شریعتی با اشاره به توزیع 30 درصدی اعتبارات ملی توسط شورای برنامه‌ریزی تاکید کرد: توزیع اعتبارات باید به گونه‌ای باشد که میزان اثر بخشی آن در شورا مشخص شود.

وی افزود: توزیع اعتبارات توسط مدیران استانی و محلی بهتر است از اینکه اعتبارات توسط مدیران ملی که اطلاعات زیادی از زیر ساخت‌های توسعه استان ندارند توزیع شود.

شریعتی با تاکید بر برخی لابی‌های صورت گرفته توسط برخی مدیران استان‌های دیگر در گرفتن اعتبارات توضیح داد: برخی پروژه‌های عمرانی در استان‌هایی که اهمیت کمتری دارند فعال است و این به دلیل لابی مدیران آنها است اما در استان ما به دلیل اینکه نتوانستیم اعتبارات مورد نیاز آن پروژ‌ه‌ها را جذب کنیم راکد مانده است.

وی با اشاره با سند بسته حمایت از اشتغال و خروج از رکود متذکر شد: اگر بنا باشد، در سال اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال که از موکدات مقام معظم رهبری اشتغال موثر را ایجاد کنیم باید واحدهای تولیدی موجود در شهرک‌های صنعتی حمایت کنیم.

شریعتی ادامه داد: بسیاری از واحد‌های صنعتی تکمیل و آماده شده است اما به دلیل سرمایه در گردش با ظرفیت کمتر از ظرفیت اسمی فعالیت می‌کنند که در صورت تامین سرمایه مورد نیاز آنها اشتغال قابل توجهی را می‌تواند ایجاد کند.

وی با اشاره به مطرح شدن لایه 1.5 میلیاردی در مجلس در خصوص حمایت از توسعه اشتغال در روستاها ابراز امید واری کرد: پس از تصویب این لایحه مدیران استانی برنامه مدونی برای اجرای این مصوبه در استان داشته باشند.

شریعتی در ادامه با بیان اینکه مشکلات مربوط به سد گتوند با رئیس جمهور، اساتید دانشگاه و... مطرح شده است یاد آور شد: راه برون رفت از مشکلات سد گتوند مشخص و با دستور رئیس جمهور به وزارت نیرو ابلاغ شد.

وی تشریح کرد: حدود 25 میلیارد تومان به منظور فاز اول آب و فاضلاب تعیین و تعهدات آن در ابتدای سال ابلاغ شد.

شریعتی با اشاره به طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری تصریح کرد: تفاهمنامه مربوط به تامین آب اجرای فاز دوم طرح روز گذشته با سازمان آب و برق و سازمان جهاد کشاورزی منعقد شد و مشخص شد که این طرح در چه حوزه‌هایی اجرایی و آب آن تامین شود.

وی خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان گفت: همه دستگاه‌ها موظف هستند گزارش عملکرد خود را مرتب ارائه دهند و در گزارش‌ها مشخص شود نسبت به استان‌های دیگر چه وضعیتی داریم و چه مقدار از اهداف برنامه پنجم توسعه عملیاتی شده است.

شریعتی تاکید کرد: در خصوص برنامه پنجم توسعه از دستگاه‌های اجرایی پرسشگر هستیم که در خصوص عملکرد خود گزارش داده و پاسخگو باشند.

استاندار خوزستان در پایان از تصویب اعتبار آزادراه اهواز، ایذه ـ لردگان خبر داد و گفت: سرمایه گذار این پروژه هنوز مشخص نشده اما در حال انجام مذاکرات با قرارگاه خاتم‌الانبیاء هستیم.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رفعتی نوایی ظهر امروز دوشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: با توجه به نیاز روز افزون استان خوزستان به منظور درمان نوزادانی که دچار بیماری و نیازمند بستری در بخش نوزادان هستند، بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان تحت عنوان ان‌آی‌سی‌یو (NICU) در بیمارستان طالقانی اهواز راه‌اندازی شد.

وی ادامه داد: بخش یادشده با برخورداری از ۱۲ تخت NICU، ۱۸ تخت نوزادان و همچنین با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین تجهیزات و حضور پزشکان متخصص، فوق تخصص و اعضای هیأت علمی دانشگاه، در یک فضای فیزیکی بسیار مناسب راه‌اندازی شده است.

رفعتی اظهار کرد: با راه‌اندازی بخش مذکور، بار مراجعات به سایر مراکز ارائه‌دهنده خدمات به نوزادان کاهش خواهد یافت که خدمتی دیگر در راستای ارائه مطلوب خدمات درمانی به مردم استان خوزستان است.

کد خبر 6098242

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • دو طبقه‌شدن آزادراه کرج ـ قزوین ‌۶۰ هزار میلیارد ‌می‌خواهد
  • استقلال خوزستان وارد کل‌کل با نساجی شد!
  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • بارش باران در اهواز
  • تیم تراکتور امروز در اهواز به میدان می‌رود