Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز |

حسین تاجیک فرودگاه امام خمینی(ره) را یک بازار بکر و جذاب برای تولیدکنندگان مهم دنیا دانست و بر همین اساس، خبر از کلید خوردن ایجاد شهر لجستیکی در منطقه آزاد فرودگاه امام داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، حسین تاجیک درباره جزئیات ساخت شهر لجستیکی در منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به خبرنگار ما گفت: قرار است این شهر لجستیکی، به عنوان هاب فعالیت‌های اقتصادی و انبار تولیدات شرکت‌های برتر دنیا برای فروش در منطقه غرب آسیا، آسیای میانه و همسایگان ایران تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سرمایه‌گذاری و اقتصادی شرکت شهر فرودگاهی امام ‌خمینی(ره)، ایران را کشوری با ظرفیت بالا به دلیل برخورداری از ۸۰ میلیون نفر جمعیت داخلی و بیش از 400 میلیون نفر جمعیت هدف در کشورهای اطراف دانست و اظهار داشت: چنین جمعیتی، یک بازار بکر و جذاب برای تولیدکنندگان مهم دنیا محسوب می‌شود و بر همین اساس، ایده ایجاد شهر لجستیکی در منطقه آزاد فرودگاه امام خمینی (ره) کلید خورده است.

وی در پاسخ به پرسش دیگری در این باره که آیا زیرساخت‌های حمل و نقلی کشورهای همسایه و منطقه، امکان پذیرش پروازهای باری ایران را دارند یا خیر؟ گفت: منطقه ما برای توسعه در راستای منافع ملت‌ها حرکت خواهد کرد. توسعه زیر ساخت‌های حمل و نقلی نیز جزو اولین اقدامات در این راستا خواهد بود و از سوی دیگر، وجود همسایگان توسعه یافته، کشور ما را توانمندتر خواهد کرد.

تاجیک یکی دیگر از برنامه های شهر لجستیکی فرودگاه امام خمینی(ره) را ایجاد منطقه تعمیر، چک و اورهال هواپیماهای ایرلاین‌های منطقه ذکر و تأکید کرد: با توجه به وجود نیروی مهندسی کارآمد و همگام با کلاس جهانی در ایران، امکان ایجاد چنین تعمیر هواپیما برای ایرلاین‌های خارجی وجود دارد؛ بنابراین می‌توانیم با ایجاد انبار قطعات هواپیما در این منطقه آزاد، شرکت‌های هواپیمایی همسایه و منطقه به جای انتقال موتور هواپیماهای زمینگیر خود به اروپا با هزینه‌ای بسیار گزاف، با اندک هزینه آن را به تهران و فرودگاه امام منتقل کنند تا از خدمات اور هال هواپیما در شهر فرودگاهی بهره‌مند شوند.

وی، ایران و منطقه غرب آسیا به خصوص برخی کشورهای عربی را بزرگترین مصرف کنندگان قطعات الکترونیک اعم از دوربین، موبایل، لپ تاپ و تبلت خواند و گفت: بسیاری از شرکت‌های معتبر تولیدکننده قطعات و لوازم الکترونیکی، در حال حاضر دوبی را به عنوان هاب و انبار قطعات یدکی و اصلی خود برگزیده‌اند؛ با راه‌اندازی شهر لجستیک در منطقه آزاد فرودگاه امام، امکان تاسیس انبار برای تأمین‌کنندگان قطعات الکترونیک جهت بازار مصرف کنندگان غرب آسیا و آسیای میانه باشیم. به خصوص اینکه شرکتهای پست بین المللی در دنیا که ایرلاین اختصاصی برای جابه‌جایی کالا در اختیار دارند، اعلام آمادگی کرده تا در این زمینه با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی همکاری کنند.

این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به بالا بودن قیمت سوخت هواپیما در ایران، امکان رقابت با فرودگاه دبی وجود دارد یا خیر؟ گفت: بازار منطقه‌ای ما آنقدر گسترده و تشنه کالاهای جدید است که نه تنها رقابت با اماراتی‌ها را توجیه‌پذیر می‌کند، بلکه حتی رقابت درونی میان چند فرودگاه را نیز دارای توجیه اقتصادی خواهد کرد. به عنوان نمونه امارات متحده عربی که با دارا بودن فرودگاه دوبی با جابه جایی سالانه ۸۰ میلیون نفر مسافر و ۲ و نیم میلیون تن بار، به یکی از پرترددترین مناطق جهان تبدیل شده، در حال ساخت فرودگاه دیگری در ۷۰ کیلومتری فرودگاه فعلی دبی در بندر جبل علی است که ظرفیت پذیرش مسافر آن سالانه ۱۵۰ میلیون نفر و ظرفیت جابه جایی بار آن نیز سالانه ۱۰ میلیون تن خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین مقامات این کشور در حال ساخت فرودگاه بسیار بزرگ دیگری در ابوظبی با سرمایه گذاری ۴ میلیارد یورویی هستند. بنابراین هر گونه سرمایه‌گذاری هدفمند در حوزه هوایی، سودده خواهد بود.

به گفته تاجیک، تمهیدات معمولی وجود دارد که هر کشور با توجه به امکانات و مزایای خویش برای جذب ایرلاینهای خارجی پیش‌بینی می‌کند، اگر ما هم بتوانیم این تمهیدات را صورت دهیم سهم خودمان را از این بازار کسب خواهیم کرد، بعنوان نمونه تخفیف مثلا ۵ درصدی قیمت سوخت ارائه شده به ایرلاینهای خارجی در مقایسه با قیمتهای منطقه می‌تواند، گام موثری در این جهت باشد.

معاون اقتصادی و برنامه ریزی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) درباره وجود فرودگاه پیام در استان البرز و حدودا ۶۰ کیلومتری فرودگاه امام که به عنوان فرودگاه تخصصی باری و کارگو مورد استفاده قرار می‌گیرد، اظهار داشت: قرار نیست شهر لجستیکی منطقه آزاد فرودگاه امام به عنوان رقیب فرودگاه پیام تبدیل شود؛ بلکه ظرفیت‌های بالقوه و معطل مانده را پوشش خواهد داد.

وی افزود: شهر لجستیکی فرودگاه امام، صرفاً به جابه جایی هوایی بار و کالا نخواهد پرداخت؛ بلکه یک بندر خشک خواهد بود که انتقال بار از طریق جاده و ریل را نیز با توجه به قرار گرفتنش در مسیر شبکه ریلی و آزادراهی شمال ـ جنوب و شرق_غرب مدیریت می‌کند.

به گفته تاجیک، جابه جایی هر ۱۰۰ هزار تن بار در فرودگاه، معادل یک میلیون نفر مسافر ارزش افزوده برای کشور ایجاد می کند.

شرکت ADI یک شرکت بین‌المللی در حوزه لجستیک است. گستره فعالیت توزیعی این شرکت، شرق آسیا، خاورمیانه، استرالیا، اروپا، آمریکای شمالی و بخش‌هایی از آفریقاست. از میان همسایگان ما کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس، کشورهای آسیای میانه و همچنین همسایگان ما در منطقه قفقاز از مشتریان ADI هستند. قرارداد طراحی جامع شهر بار (لجستیک) شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با حضور نمایندگان و مدیران شهر فرودگاهی، شرکت ADI به عنوان مجری و شرکت ناکو به عنوان مشاور مادر شنبه ششم خرداد در تهران امضا شد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۸۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسی بدون نظر جمهوری اسلامی توان تصمیم‌گیری در منطقه را ندارد

محمد مخبر روز دوشنبه در نخستین رویداد کارآفرینی دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: نیرو‌های نخبه، خلاق و کارآفرین سرمایه اصلی کشور هستند و نقطه تحول اقتصادی کشور و تحقق شعار سال با تکیه بر این کارآفرینان و نسل جوان کشور محقق می‌شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با قدردانی از اقدامات و تلاش‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای توانمندسازی و حمایت از مددجویان و به ویژه با تمرکز بر دانش آموزان و نسل جوان تحت پوشش این سازمان، گفت: کشور ما از ظرفیت‌های خدادادی و منابع طبیعی بسیاری برخوردار است، اما مزیت بزرگ‌تر و ارزشمندتر حضور همین نیروی جوان و تحصیلکرده است که به عنوان یک قوه پیشران ظرفیت‌های کشور را شکوفا می‌سازند.

مخبر خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر رویکرد اقتصادی جهان به سمت اقتصاد دیجیتال، شاهد حضور نسل نوجوان در میان کارآفرینان و سرمایه‌داران بزرگ جهان هستیم. مقتضیات اقتصاد دیجیتال چنان است که سن و تحصیلات نمی‌شناسد و با بهره گیری از خلاقیت فردی می‌توان به نتایج بزرگ دست یافت.

وی با تاکید بر اهمیت تربیت نیروی کارآفرین، مستعد و خلاق در کشور، افزود: در جلسه با اتاق بازرگانی بر این موضوع تاکید شد که باید هنرستان‌ها در کنار کارخانه‌های بزرگ کشور تأسیس شوند تا دانش آموزان ضمن تحصیل، در محیط واقعی و عملی، آموزش‌های لازم را در کارخانه‌ها و صنایع فراگیرند.

معاون اول رئیس‌جمهور خطاب به دانش آموزان هنرستانی و کارآفرینان جوان، تاکید کرد: شما می‌توانید نقطه تحول کشور باشید و قطعا جهش تولید با فعالیت بخش خصوصی و نخبگان محقق می‌شود.

مخبر با اشاره به تلاش‌ها و حرکت چند سال گذشته کمیته امداد، تصریح کرد: این مجموعه با توجه به منویات مقام معظم رهبری، تمرکز بر توانمند سازی مددجویان داشته است و در این مسیر تبدیل مددگیرنده به مددکننده الگویی است که باید در سرتاسر کشور دنبال شود.

وی تاکید کرد: دولت سیزدهم و رئیس جمهور اعتقاد و ایمان محکمی به فعالیت‌های کمیته امداد دارد و دولت خود را موظف به پشتیبانی از این سازمان مردمی در راستای کاهش فقر و محرومیت در کشور می‌داند.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه چابکی، انقلابی بودن و عدالت محوری را از ویژگی‌های کم نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره) برشمرد و خاطرنشان کرد: اعتماد مردم به کمیته امداد بزرگترین سرمایه این سازمان است و این مجموعه با بدنه اداری و مدیریتی متعهد خود همواره در طول سالیان گذشته مشغول خدمت رسانی به طبقه آسیب پذیر جامعه بوده است.

مخبر با اشاره به اقدامات و تلاش‌های دولت برای رفع مشکلات اساسی در کشور، ادامه داد: دولت توانست به دستاورد‌های مهم اقتصادی از جمله نیل به رشد نقدینگی ۲۴ درصدی، کاهش بیکاری و تورم و همچنین رشد اقتصادی مثبت پس از چندین دوره رشد منفی، دست یابد و معتقدیم کشور در وضعیتی است که چشم انداز روشنی برای توسعه دارد.

معاون اول رئیس‌جمهور در ابتدای سخنان خود هم با اشاره به راهبرد‌های منبعث از قرآن و دین مبین اسلام در اندیشه‌های امام راحل و بنیانگذار جمهوری اسلامی، گفت: امروز کشور‌های قدرتمند و نظام سلطه در دنیا نه تنها جرات مقابله نظامی با ایران را ندارند بلکه حتی از سخن گفتن درباره آن هم عاجزند. جمهوری اسلامی ایران با پایه گذاری امام خمینی (ره) و رهبری مقام معظم رهبری در تمام مسائل سیاسی، امنیتی و روابط بین الملل می‌درخشد و قدرت‌ها و کشور‌های منطقه و جهان بدون گرفتن نظر جمهوری اسلامی ایران قدرت تصمیم گیری در منطقه ما را ندارند.

مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم تاکید کرد: ۱۰ هزار ۸۰۰ نخبه کشور تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند. در حوزه اشتغال تحقق شعار سال را با اعتقادی راسخ جلو می‌بریم و زمینه حمایت از ۱ میلیون و ۳۲۱ هزار مستعد اشتغال با حمایت‌های دولت سیزدهم فراهم است.

معاون اول رئیس‌جمهور، همچنین در ابتدای این مراسم از نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های دانش آموزان هنرستان‌های تحت پوشش کمیته امداد بازدید کرد و در انتهای این مراسم نیز از برخی از برگزیدگان و دانش آموزان کارآفرین با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

براساس این گزارش، خدمات توانمندسازی، مهارتی و تحصیلی دانش آموزان هنرستانی در سال ۱۴۰۲ با تلاش‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) با برگزاری ۳۲ اردوی راهیان پیشرفت در ۳۱ استان، ۱۰ هزار ساعت مشاوره شغلی، تشکیل هزار پرونده شغلی و اعطای وام کارگشایی به بیش از ۶۵ هزار مددجوی هنرستانی تحت پوشش کمیته امداد انجام شده است.

نخستین رویداد کارآفرینی دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) با حضور معاون اول رئیس جمهور و با قدردانی از ۱۰ هزار و ۸۰۰ دانش‌آموز نخبه تحت پوشش برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • اعزام اولین کاروان سفر عمره مفرده از گیلان
  • اعزام ۵۰ درصد زائران عمره از فرودگاه امام خمینی(ره) به سرزمین وحی
  • مصلی امام خمینی (ره) برای برگزاری نمایشگاه کتاب آماده می‌شود
  • کسی بدون نظر جمهوری اسلامی توان تصمیم‌گیری در منطقه را ندارد
  • نخستین کاروان عمره مفرده پس از ۹ سال انتظار عازم مدینه شد
  • ۵۰ درصد حجاج از ترمینال «سلام» فرودگاه امام (ره) اعزام می‌شوند
  • اولین اعزام زائران حج عمره پس از ۹ سال انجام شد | اعلام زمان نخستین پرواز حج تمتع | مدت حضور حجاج در عربستان چند روز است؟
  • نخستین کاروان عمره گزاران ایرانی عازم سرزمین وحی شد 
  • برای نخستین بار ؛ حضور سفیر عربستان در فرودگاه امام خمینی(ره) همزمان با اعزام زوار ایرانی + فیلم
  • پایان انتظار ۹ ساله؛ زائران عازم حج شدند