Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا الوند روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اجرای طرح تامین یک وعده غذای گرم در مهدهای کودک مناطق کمتر برخوردار در دولت تدبیر و امید پیگیری شد و در سال 95 مهدهای روستایی و حاشیه شهرهای استان همدان از کمک هزینه تامین یک وعده غذای گرم بهره مند شدند.
وی ادامه داد: در سال های گذشته کمک هزینه تامین یک وعده غذای گرم تنها به 60 درصد از مهدهای روستایی استان ارائه می شد ولی در سال 95 این اعتبار به 100 درصد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: در حال حاضر نیز همه مهدهای روستایی و حاشیه شهر در طول سال تحصیلی از یک وعده غذای گرم با هدف توسعه پایدار مهدهای روستایی و بهبود تغذیه کودکان بهره مند هستند.
مدیرکل بهزیستی همدان با تاکید بر توجه به رشد همزمان کودک در جنبه های جسمانی، عاطفی، شناختی و اجتماعی افزود: اگر کودک قبل از وقوع آسیب و در سن پیش از دبستان هنجارها را یاد بگیرد این هنجارها در دوران مدرسه و بعد از آن به هیچ وجه نخواهد شکست.
الوند بیان کرد: مهارت‌آموزی و جامعه‌پذیری هدف اصلی فعالیت مهدهای کودک است و در این راستا پنج محور رشد تربیتی و جسمانی، عاطفی، اخلاقی و معنوی، اجتماعی و زیباشناسی در مهدهای کودک مورد توجه است.
وی سن مناسب برای ورود کودکان به مهد را سه سالگی به بعد عنوان کرد و گفت: در این سن کودک با جدا شدن از والدین استرس ندارد و با همسالان خود سازکار است.
الوند احیای فرهنگ سنتی روستا و آموزش مهارت هایی همچون مهارت های زندگی و مهارت های اجتماعی را از جمله مهمترین اهداف راه اندازی و ترویج روستا مهدها عنوان کرد و گفت: مربیان مهدهای کودک باید به عنوان رابط فرهنگی، اجتماعی، فردی و تربیتی و با در نظر گرفتن ویژگی های جامعه محلی و متناسب با این ویژگی ها در روستا ها فعالیت و به توانمندسازی جوامع محلی کمک کنند.
وی بهنجار سازی رفتار، ایمن کردن کودکان در برابر آسیب های اجتماعی، بهبود فرهنگ تغذیه و بهداشت کودکان و ارتقای سطح دانش خانواده ها را از جمله خدمات روستا مهدها دانست.
وی یادآور شد: سازمان بهزیستی 2 سال متوالی به عنوان دستگاه برتر در حوزه گسترش مفاهیم دینی معرفی شد و توسط ستاد اقامه نماز کشور مورد تقدیر قرار گرفت و علت آن این بود که بسته آموزشی مفاهیم دینی برای اولین بار در مهدهای کودک تحت نظارت بهزیستی، آموزش داده شد.
الوند بیان کرد: در استان همدان نیز در راستای تقویت این مباحث متناسب با بحث بوم شناسی و فرهنگی استان تلاش می شود تا از این طریق مفاهیم دینی در مهدهای کودک گسترش یابد و تاکنون استقبال خوبی از این طرح شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون 165 مهد شهری و 127 مهد روستایی در استان همدان فعال است گفت: صدور مجوز برای تاسیس مهدکودک از سوی بهزیستی انجام می‌شود و در سال گذشته حدود 438 مجوز برای مهدهای کودک صادر شد.
استان همدان دارای حدود یک میلیون و 800 هزار نفر جمعیت است که حدود یک سوم جمعیت استان همدان به طور مستقیم و غیرمستقیم از خدمات ارتقایی، پیشگیری، حمایتی و توانبخشی بهزیستی استان بهره مند هستند.
1181/6993
خبرنگار:الهام تدین**انتشار دهنده:اکبر بهاروند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۱۲۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان

معاون فرماندار همدان گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، اسدالله ربانی‌مهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی، توسعه زیرساخت‌ها و اختصاص امتیازات ویژه باعث مهاجرت به روستاها، کاهش جمعیت شهری و رونق روستا خواهد شد.

وی افزود: شغل‌هایی همچون کشاورزی، مشاغل خانگی، خیاطی و قالی‌بافی، صنایع‌دستی، نان‌های خانه‌پز و زنبورداری از کسب و کارهای موفق در روستاها است و روستاهای ابرو و چشین در کنار گردشگری، ظرفیت خوبی برای توسعه اقتصادی دارند.

معاون فرماندار همدان با تقدیر از برادران بختیاری در توسعه کسب‌وکار در این روستا، ادامه داد: از کسب‌وکارهای بانوان این روستا حمایت و به برگزاری نمایشگاه‌ها و تسهیلات کمک خواهیم کرد.

ربانی‌مهر تصریح کرد: دفتر کارآفرینی با مشارکت خوب بانوان و مدیریت برادران بختیاری، اقدامات خوبی را با هدف اشتغال‌زایی و رونق تولید در رشته‌های قالیبافی، خیاطی، کشاورزی، نان خانه‌پز در حوزه اشتغال‌زایی و برنامه‌های فرهنگی و مناسبتی انجام داده است.

وی گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

کد خبر 748674

دیگر خبرها

  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • «نمک دریا» ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی دارد/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • «نمک دریا» حاوی ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی است/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید