Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک- مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: سند جامع بهبود و ارتقای وضعیت زنان استان مرکزی و برش استانی حقوق کودک طی سال گذشته تدوین شده و آماده اجرا است.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا فرجی پیش از ظهر پنجشنبه در اولین نشست کارگروه تخصصی امور بانوان و خانواده استان مرکزی در سال ۹۶ در اراک اظهار داشت: کارگروه بانوان و خانواده استان مرکزی در سال گذشته هفت جلسه با ۳۴ مصوبه داشته که ۹۰ درصد این مصوبات محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی افزود: شش طرح در جلسات کارگروه بانوان در سال گذشته مطرح شد که شامل برش استانی سند حقوق کودک، طرح پیشگیری از اعتیاد در زنان شهر اراک، ارزیابی آرایشگاه های زنانه در شهر اراک، پیشگیری از سرطان های شایع زنان، توانمندسازی زنان روستایی و تهیه شناسنامه سلامت زنان است.

فرجی خاطر نشان ساخت: دفتر امور بانوان و خانواده استان مرکزی در سال گذشته ۱۸۰جلسه در سطح استان برگزار کرده که ۳۰۸ مصوبه حاصل این جلسات بوده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: در موضوع توانمندی سازی زنان، سال گذشته ۵۴ کارگاه آموزشی با حضور چهار و هزار و ۳۸۵ خانم و به مدت ۳۸۴ ساعت در استان برگزار شد و دوره های آموزشی نیز با محوریت توانمندسازی مدیران خانم در سطح استان برگزار شده است.

وی ادامه داد: در این کارگاه ها مباحثی از جمله آسیب های فضای مجازی، حقوق خانواده، خودمراقبتی، فنون مذاکره و موضوعات معنوی همچون نماز و تاثیر آن در کاهش آسیب های اجتماعی برای شرکت کنندگان زن تبیین شده است.

فرجی اضافه کرد: در حوزه سند حقوق کودک ۲۳ جلسه تخصصی سال گذشته در استان مرکزی برگزار شد و در نهایت تدوین نهایی برش استانی این سند به انجام رسید که به وزارت کشور، دادگستری و دستگاه های اجرایی ارسال شده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: همچنین در سال گذشته سند جامع بهبود و ارتقای وضعیت زنان استان مرکزی تهیه و تدوین شده و همچنین طرح پیشگیری از اعتیاد در زنان شهر اراک نیز هم اکنون در دست اجرا است.

وی افزود: ۴۸ مرکز خوداشتغالی زنان در سال گذشته و ۱۷ کانون فرهنگی اجتماعی زنان در استان مورد بازرسی قرار گرفته و نمایشگاه های توانمندی بانوان در استان مرکزی برگزار شده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی خاطرنشان ساخت: امضای تفاهم نامه با صندوق کارآفرینی امید در راستای اعطای تسهیلات ارتقای وضعیت کسب و کارهای خرد و خانگی زنان از دیگر اقدامات انجام شده در استان مرکزی طی سال گذشته بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۱۵۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید خلجی چهارشنبه در جلسه علنی شورای شهر زنجان، با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ در شهرها اجرا شد که اعتبار در نظر گرفته شده برای آنها سه هزار میلیارد تومان بوده است، گفت: استفاده از ۴۵۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری شهرهای استان زنجان، نشان از عزم جدی در این حوزه است و قطعاً کام مردم را شیرین خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در گذشته با وجود نیاز مبرم ناوگان حمل‌ونقل شهری هیچ‌گونه اقدامی مؤثر در این حوزه انجام نشده بود، افزود: با تلاش‌های انجام شده و اعتبارات در نظر گرفته شده شاهد این هستیم که تعداد قابل توجهی اتوبوس، مینی‌بوس و ون در سطح شهرها وارد ناوگان شده و در حال خدمات‌رسانی به شهروندان است.

خلجی ادامه داد: در بخش خرید ماشین‌آلات سنگین نیز در سطح استان ۳۴ دستگاه ماشین‌آلات سنگین خریداری و در اختیار شهرداری‌ها قرار گرفته است.

مدیرکل امور شهری و امور شوراهای استانداری زنجان با بیان اینکه افزایش بودجه شهرداری‌ها در راستای تداوم نگاه توسعه‌ای به شهرها است، گفت: با آغاز فعالیت دولت سیزدهم بودجه شهرداری زنجان ۳.۵ برابر شده است که رقم بسیار قابل توجهی است و با تزریق آن به طرح‌ها افزایش خدمات عمومی به مردم را شاهد هستیم.

خلجی افزود: با بررسی بودجه شهرداری استان، مشاهده می‌شود که بیش از ۶۰ درصد بودجه به بخش عمرانی اختصاص یافته است در حالی‌که در قانون این عدد ۴۰ درصد است که مقایسه این دو عدد نشان می‌دهد که در شهرداری نگاه به عمران شهری بسیار جدی بوده و سعی شده است با کاهش سایر هزینه‌ها پروژه‌های مورد نیاز در شهرها به مرحله اجرا درآید.

وی ادامه داد: از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم، تلاش شد نگاه‌ها در این حوزه به مسائل شهری منطبق بر واقعیت و کمک برای رفع نواقص باشد و همه تلاش‌ها در این راستا انجام شده است.

مدیرکل امور شهری و امور شوراهای استانداری زنجان در ادامه با اشاره به احداث ۹۴ هزار مترمربع فضای سبز در سطح شهرهای استان، گفت: در این راستا اقدام به جداسازی آب خام و آب شهری برای آبیاری فضای سبز نیز انجام شده که بخش عمده‌ای از کار در این حوزه انجام شده است.

خلجی با اشاره عملکرد شورای شهر زنجان، افزود: فعالیت شوراهای اسلامی در شهرها به‌عنوان پارلمان شهری نشان از بلوغ سیاسی و توجه به نظرات مردم در همه حوزه‌ها به‌ویژه مدیریت شهری است.

کد خبر 6094383

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد