Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد شفیعی یکی از کارآفرینان فصلی غیر بومی در شهرستان باشت است که در هرفصل برای بیش از ۳۰نفر از همشریانش اشتغال ایجاد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازباشت نیوزاحمد شفیعی یکی از کارآفرینان فصلی غیر بومی در شهرستان باشت است که در هرفصل برای بیش از ۳۰نفر از همشهریانش اشتغال ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شفیعی در گفتگوی اختصاصی با این پایگاه خبری اظهار کرد:از سال ۸۷مشغول به کشت و برداشت هندوانه هستم و اهل شهرستان کازرون می باشم و برای تعداد زیادی از مردم در این مدت اشتغال ایجاد کرده ام.

وی در پاسخ به این سوال که چرا به این شهرستان برای ادامه کار و کشت هندوانه آمده اید گفت:در کازرون زمین کشاورزی موجود می باشد ولی به دلیل بی آبی و نبود آب برای کشاورزی به این شهرستان آمدم.سود خوب در کشت هندوانه باعث شده هرساله زمین های بیشتری را به کشت هندوانه اختصاص دهیم.

وی افزود:امسال ۱۵هکتار هندوانه کشت کرده ام که در هر هکتار ۷۰تا۸۰تن هندوانه برداشت میشود،برای هرهکتار ۱۷میلیون هزینه کرده ام و برای بیش از ۵۰نفر اشتغال ایجاد کرده و هندوانه های کشت شده را فقط به کشور امارات (دبی ) صادر میکنم.

شفیعی در پاسخ به این سوال که چرا فقط به دبی محصولات را صادر میکنید گفت؛در کشور هر کیلو هندوانه را ۴۰۰تومان از ما خریداری میکنند و باید خودمان تقریبا۳میلیون برای هر کامیون هزینه کنیم و محصول را به استان های دیگر صادر کنیم.ولی مشتری از منطقه دبی هر کیلو هندوانه را در مزرعه۸۰۰تومان از ما خریداری کرده و هزینه حمل و نقل هم با خودشان است.

آیا تاکنون وام اقتصاد مقاومتی دریافت کرده اید؟


در اوایل وام گرفتم ولی اکنون هزینه های کشت را خودم پرداخت می کنم.

کشت هندوانه را از چه موقع آغاز کردید؟
کشت هندوانه را از اسفند ماه آغاز کردیم و اکنون در خرداد ماه به برداشت و صادر کردن آن مشغول هستیم.

جواد شمشیری رئیس اداره جهاد کشاوزی باشت نیز گفت:امسال بیش از ۴۵۰هکتار از زمین های کشاورزی در این شهرستان زیر کشت هندوانه است.

شهرستان باشت با توجه به آب و هوای مناسب و شرایط اقلیمی خاص یکی از بهترین نقاط کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد و برخی از استان های همجوار برای کشت صیفی جات است.

گفتنی است شهرستان۲۱هزار نفری باشت با مساحت 1055 کیلومتر مربع در قسمت جنوب شرقی استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۱۵۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ کیوان گلابی آذر دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان مهاباد در مراسم تجلیل از کارگران تلاشگر این شهرستان گفت: سه هزار و ۷۹۲ اشتغال پارسال در مهاباد ثبت‌ شد درحالیکه تعهد اشتغال، دو هزار و ۸۱۰ نفر بود و این  یعنی ۱۳۵ درصد تعهدات اشتغالزایی، محقق شده است.

مسئول کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی شهرستان مهابادهم در این مراسم گفت:مهمترین درخواست کارگران بهبود معیشت کارگران و اجرای ماده 96 قانون تأمین اجتماعی است که هم در مجلس شورای اسلامی و هم در شورای نگهبان تصویب شده است.

رحیم عسگری ساوجبلاغی افزود: بر اساس این قانون به تأمین اجتماعی اجازه داده شده است که سالانه حداقل یک بار نسبت به ترمیم حقوق بازنشتگان با توجه به تورم اقدام شود.

فرماندار ویژه شهرستان مهاباد هم در این مراسم با اشاره به نقش خطیر کارگران در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور گفت: حمایت از کارگران و توجه به دغدغه های این قشر مولد موجب رونق و بهره وری در حوزه تولید خواهد شد.

عباسی افزود: هر اندازه بتوان وضعیت خدمات رفاهی و معیشت کارگران را تقویت کرد می توان به پیشرفت کشور و توسعه در حوزه های مختلف امیدوارتر بود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهاباد هم گفت: در سال گذشته یکهزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای کارگری انجام شد تا موارد خطرزایی که احتمال دارد جان کارگران را  به مخاطره اندازد  بررسی شود.

پیروتی افزود: هر میزان سرمایه گذاری ها روی منابع انسانی در جوامع بیشتر باشد، به همان میزان قادرخواهند بود در توسعه اقتصادی، اشتغال آفرینی و رونق تولید اثربخش باشد.

وی، با بیان اینکه تاکنون 400 نفر از کارگران مقرری بگیر بیمه بیکاری در شهرستان هستند، افزود: یکی از برنامه های اولویت دار در سالجاری، بحث رصد و نظارت بر صدور احکام طبق طرح طبقه بندی مشاغل است  ضمن اینکه ما از کارفرمایان تقاضا داریم که لیست بیمه کارفرماها را بر اساس اشل و کار واقعی که انجام می دهند،تنظیم کنند.

خالد عزیزیان، رئیس هیئت مدیریه کارگران ساختمان هم در این مراسم گفت: انجمن کارگران ساختمانی سه هزارو 500 نفر عضو فعال دارد که ما توانسته ایم در این انجمن کارگرانی را که نیازمند پروانه اشتغال بودند ثبت نام و این افراد را به سازمان فنی حرفه ای معرفی کنیم تا بتوانند پروانه اشتغال دریافت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • جلسه شورای اداری باشت با دستور کار اجلاسیه شهدای این شهرستان
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر