Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، از دریافت حدود ۳۰۰ مورد شکایت از روند برگزاری این انتخابات خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، فرهاد تجری با اشاره به دریافت شکایات متعدد از روند برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اظهار داشت: این شکایات هم اکنون در هیئت های نظارت شهرستانی و هیئت های نظارت استان ها در دست بررسی است و موضوعات متنوعی هم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حدود ۳۰۰ مورد شکایت از اقصی نقاط کشور به دست ما رسیده که آنها را به هیئت های نظارت استانی و شهرستانی ارجاع داده ایم تا بررسی و اعلام نظر کنند.

سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ادامه داد: اگر هیئت های نظارت شهرستانی یا استانی صحت انتخابات یک حوزه را تأیید کنند، انتخابات آن حوزه تأیید شده محسوب می شود و دلیلی برای ورود هیئت مرکزی نظارت نیست، اما در صورتی که نظر به ابطال صندوق یا حوزه ای داشته باشند باید به تأیید هیئت عالی نظارت استان و در نهایت، هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها برسد.

تجری با بیان اینکه هیئت مرکزی نظارت طبق قانون نمی‌تواند رأساً وارد بررسی صحت انتخابات و یا بررسی شکایات شود، تصریح کرد: مراحل رسیدگی به شکایات مشخص و تعریف شده است و باید طبق همین روال قانونی عمل شود.

وی در رابطه با انتخابات شوراهای شهر و روستا در برخی حوزه ها از جمله شیراز که برخی منتخبان از افراد رد صلاحیت شده بوده اند ولی نام آنها در فهرست نامزدها به مردم معرفی شده است، اظهار داشت: چنین مواردی قطعاً تخلف است و نام افراد رد صلاحیت شده اصلا نباید مطرح می‌شد، ولی چنین اقداماتی قابلیت تعقیب قضایی دارد و پس از اینکه تخلف احراز شود، افراد متخلف از طریق هیئت مرکزی نظارت یا هیئت های اجرایی و یا شاکی خصوصی به مرجع قضایی معرفی می‌شوند.

سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در پایان خاطرنشان کرد: مهلت بررسی شکایات در هیئت های نظارت شهرستانی و استانی همچنان باقی است و حدود ۱۰ روز دیگر ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۱۵۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران گفت: بی‌تفاوتی شوراهای روستا بر ساخت و ساز غیر مجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیرمجاز ببندند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری بر عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به صورت تخصصی ورود کرده و نظر داده و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به عنوان سیاست‌گذار یک روستا به عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت و ساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و اظهار کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت و ساز غیر مجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت و ساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیر مجاز ببندند.

وی افزود: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تاکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیر دولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسند، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم/شکایت ورثه یک کروات از تیم ایرانی!
  • شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • انجام وظیفه در شورای شهر دشوار و دایره نظارت آن بسیار وسیع است
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • شورای‌های شهر و روستا در استان قم از سالم ترین ها در کشور هستند
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟