Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@00:27:34 GMT

مخترع ایرانی «کفشداری مکانیزه» را احتراع کرد

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۱۶۷۹۱

مخترع ایرانی «کفشداری مکانیزه» را احتراع کرد

در ایران و بسیاری از کشورهای دنیا مراسم متنوع و متعددی در مراکز و اماکن خاص برگزار می‌شود. طبعا شرکت‌کنندگان باید کفش از پای درآورده و با پای برهنه در این برنامه‌ها شرکت کنند. این موضوع مشکلاتی مانند درهم ریختگی کفشها، له شدن آنها، کثیف شدن، آسیب دیدن ، جابه جا پوشیدن، سرقت ، نیاز به محیطی وسیع برای نگهداری کفش‌ها را پدید آورده و می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، معضلات یک کفشداری از جمله آلودگیهایی که یک کفشدار با آن مواجه است، عدم پاسخگویی 24 ساعته، حقوق، بیمه و... نیز قابل توجه است.

برای رفع این مشکلات، یکی از مخترعان کشور «دستگاه مکانیزه، اتوماسیون کفشداری و امانتداری با مدیریت هوشمند در ابعاد کوچک» را تولید کرده است.

مهدی واعظی که دو سال گذشته این طرح را به ثبت رسانده، درباره اهداف این اختراع گفته است که کاهش فضا به واسطه استفاده بیشتر از ارتفاع و محیط وسط، حفاظت از کفشها در برابر سرقت به وسیله استفاده از تراشه‌های الکترونیکی، نگهداری بسیار خوب از کفشها و جلوگیری از له و کثیف شدن آنها به واسطه ارائه فضای اختصاصی و مناسب برای کفش و امانت مردم و دیگر اینکه تنها فردیکه، کفش خود را در دستگاه قرار داده می‌تواند کفش را از دستگاه خارج کنند و افراد دیگر به آن دسترسی ندارند، از جمله مزایا و اهداف آن بوده است.

نیاز نداشتن به کفشدار به واسطه کارکرد اتوماتیک و هوشمند که منجر به کاهش هزینه و بهره‌وری بهتر می‌شود، قابلیت پاسخگویی 24 ساعته و حذف سه شیفت نیروی انسانی که منجر به کاهش هزینه خواهد شد، سرعت پاسخگویی مناسب، عدم نیاز به زیر ساخت برای نصب و راه‌اندازی و تحویل دادن و گرفتن کفش در ارتفاع استاندارد یک متر و 10 سانتیمتر توسط ربات که نیازی به خم شدن کسی نیست، از جمله دیگر مزایای این طرح است.

نکته دیگر اینکه در کفشداری دستی معمولا از ارتفاع بیش از دو متر استفاده نمی‌شود که در این طرح محدودیت ارتفاعی وجود نداشته و تا سقف می‌توان از فضا استفاده کرد.

شرح فنی این دستگاه نیز به این شرح است:

دستگاه کفشداری و امانت‌داری دارای یک محور چرخان است که در ارتفاعات مختلف طبقه‌بندی شده، همچنین دارای یک ربات است که می‌تواند جعبه‌هایی را در درون هر کدام از این طبقات قرار دهد.

جابه‌جایی ربات تنها در ارتفاع است و برای دستیابی به جعبه‌های موجود در پشت یا کنار محور گردان بایستی محور گردان بچرخد و خود را روبروی ربات قرار دهد.

در جلوی دستگاه دری قرار داده شده که از آن برای سرویس دستگاه استفاده می‌شود؛ در دستگاه کفشداری دریافت و تحویل کفش در ارتفاع 110 سانتیمتری انجام می‌شود که کاربر پسند بوده و مانع از خم شدن کاربر می‌شود.

زمانیکه دستگاه کفش فردی را تحویل می‌گیرد یک سکه که حاوی تراشه RFID است به کاربر داده می‌شود؛ در این سکه اطلاعات مکان ذخیره شده کفش یا امانت کاربر موجود است.

برای تحویل گرفتن کفش ، کاربر ابتدا سکه را درون دستگاه قرار داده، دستگاه موقعیت کفش یا امانت کاربر را پیدا کرده و کفش کاربر را تحویل می‌دهد.

اشکال زیر دستگاه اتوماسیون کفشداری – امانتداری را نشان می‌دهد که در نرم افزار Solidwork دستگاه طراحی شده و از سه نما به نمایش در آمده است.

در این نما مسیر جابه‌جایی ربات در مسیر بالا و پایین قابل مشاهده است؛ ربات پس از رسیدن به ارتفاع طبقه مورد نظر باکس حاوی کفش – امانت را از درون طبقه خارج کرده و در داخل خود قرار می‌دهد و پس از آن کفش – امانت را در ارتفاع 110 سانتیمتری به کاربر تحویل می‌دهد.

این اختراع در زمینه کفشداری و امانت‌داری مساجد، امامزاده‌ها، حرمهای مطهر، نمازخانه‌ها، ادارات، باشگاههای ورزشی و هر مکانی که نیاز به نگهداری از کفشها و امانات مردم است، استفاده دارد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۱۶۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبشار لوه این هفته برای دومین بار قربانی گرفت؛ امروز مسافر سبزواری سقوط کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان قاسم غریب‌آبادی با اعلام این خبر گفت: یک زن پنجاه ساله که از سبزوار برای گشت و گذار در تعطیلات به گلستان آمده بود ساعت ۱۳ و پانزده دقیقه ظهر امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت از ارتفاع آبشار لوه سقوط کرد و جان خود را از دست داد.

او افزود : ۳ تیم امدادی از پایگاه های سه راهی گالیکش و تنگراه به محل حادثه اعزام شدند و با ایجاد کارگاه های متعدد و ابزار کوهستان پیکر جان‌باخته را پس از پنج ساعت تلاش به محل مناسب انتقال دادند.

وی گفت : این فرد به علت لغزیدن از ارتفاع زیاد و شدت ضربه جان خود را از دست داد.

غریب آبادی افزود : سه شنبه گذشته نیز یک مسافر تهرانی بر اثر سقوط از آبشار لوه جان باخت.

دیگر خبرها

  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ
  • آبشار لوه این هفته برای دومین بار قربانی گرفت؛ امروز مسافر سبزواری سقوط کرد
  • چرا نمی‌توان بالای کوه اورست تخم مرغ آب‌پز کرد؟
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • تصاویر | طبیعت بهاری کردستان
  • گام پایانی کوهنورد بروجنی برای فتح قله لوتسه
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • رصد آسمان بر بلندای کوه | بزرگ‌ترین تلسکوپ ایران کجاست؟