Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز |

یک فروند شناور کاتاماران به عنوان نخستین شناور صادراتی ایران به ارزش 10 میلیون دلار به طرف ترکیه ای تحویل داده شد.

به گزارش تین نیوزبه نقل از ایرنا، مراسم تحویل شناور کاتاماران (شناورهای مسافربری تندرو با بدنه آلومینیومی) به طرف ترکیه ای در سازمان تامین اجتماعی (شستا) برگزار شد.

در این مراسم که با حضور «سید رضا نوروززاده» مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا)، «فرات ایلماز» مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری «ماف اینوست» و «زینل کلیکلی» مدیرعامل شرکت کشتی سازی «شوز ماکینا» برگزار شد، سند تحویل امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فناوری ساخت شناورهای کاتاماران که به شناورهای مسافربریتندرو دارای بدنه آلومینیومی اطلاق می شود تنها در اختیار کشورهای محدودی در دنیا قرار دارد که با دستیابی ایران به فناوری ساخت این شناور، ایران در جمع هفت کشور دارای فناوری ساخت شناورهای کاتاماران قرار گرفت.

سند تحویل شناور کاتاماران میان مسئولان ارشد شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی ایران و «ماف اینوست» ترکیه شامگاه دیشب امضا شد.

ارزش قرارداد ساخت شناور کاتاماران (شناورهای مسافربری تندرو با بدنه آلومینیومی) حدود 10 میلیون دلار است.

سید رضا نوروز زاده مدیرعامل شرکت سرمایه‌ گذاری تأمین اجتماعی (شستا) در این مراسم، با اشاره به ظرفیت های کشتی سازی در ایران، گفت: در منطقه خلیج فارس، زمینه کاری گسترده ای برای تولید، تعمیر و نگاهداری کشتی وجود دارد.

وی افزود: بخش خصوصی ایران تا چهار سال آینده، بیش از پنج میلیون تن متانول تولید خواهد کرد که برای حمل آن به کشتی های مخصوص نیاز است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌ گذاری تأمین اجتماعی اضافه کرد: ایران از نظر فنی، مهندسی، علمی، منابع نفتی و زیرزمینی و زیرساخت از ظرفیت ها و امکانات گسترده ای برخوردار است که می تواند زمینه همکاری را فراهم کند.

نوروز زاده ادامه داد: ایران در مرکز منطقه ای قرار گرفته که 300 میلیون نفر جمعیت دارد، بنابراین، شرکت ها و سرمایه گذارانی که به ایران می آیند نه فقط به ایران بلکه باید بازار منطقه بندیشند.

تمایل ترکیه برای مشارکت با ایران در کشتی سازی

«زینل کلیکلی» مدیرعامل شرکت کشتی سازی «شوز ماکینا» نیز در این مراسم به توانایی ایران در ساخت کشتی اشاره کرد و گفت: با وجود این که ایران درگیر مشکلاتی مانند تحریم بوده، توانسته است، شناوری با کیفیت و استاندارد جهانی تولید کند.

وی یادآور شد: تمایل داریم در زمینه ساخت، تعمیر و نگاه داری کشتی با ایران مشارکت کرده و از تجربیات ایران در این زمینه استفاده کنیم.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۱۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی، درسال ۱۴۰۲ در این نیروگاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، داریوش محمودی اظهار داشت: یکی از افتخارات نیروگاه در سال‌های اخیر، خودکفایی در زمینه ساخت 90 درصد قطعات نیروگاهی است و این مهم در سایه حمایت از تولید داخلی و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و با صرفه‌جویی بسیار زیادی محقق شده است و قطعات ساخته‌شده برگ زرینی از افتخارات صنعت برق هرمزگان به‌ویژه شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان بشمار می‌رود.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس افزود: این نیروگاه در سال 1402، موفق به بومی‌سازی بیش از 4200 قطعه مهم کوچک و بزرگ نیروگاهی شده که علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، گام بسیار مهمی در عرصه افزایش دانش این بخش مهم صنعت برق کشور برداشته است.

محمودی بیان کرد: در این بازه زمانی قطعات یدکی ولوهای آب‌شیرین‌کن، قطعات بانداسکرین، توری، قرقره، زنجیر بانداسکرین، گیربکس باند اسکرین، دیافراگم اگزوز کوئیک والو تریپ ولو گاز، اکسپنشنها، کیسینگ پمپ اگزلری، اینترکولر، اکسپنشن آکاردئونی جی آرفن، پیستون کمپرسور هوا، یاتاقان گاید بیرینگ ساخته شده است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اضافه کرد: در این‌مدت چرخ لنگر بانداسکرین، الکتروموتور پمپ کلرزنی، مکانیکال‌سیل پمپ روغن کاری مجموعه فیدپمپ، تجهیزات کلرزنی، اکسپنشن کانال هوای GA7، مکانیکال سیل پمپ ایرساید ژنراتور، قطعات یدکی پمپ گردشی آب بویلر، دیافراگم کوئیک اگزوز شات‌آف ولو، شافت اسلیو شافت بوسترپمپ، بوش اسلیو پمپ بلودان آب‌شیرین‌کن‌ها، لنس سوت بلوئر لانگستروم توسط متخصصان داخلی نیروگاه بومی‌سازی شده است.

وی در پایان مطرح کرد: نیروگاه بندرعباس با 6 واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت 1320 مگاوات‌ساعت یکی از نیروگاههای جنوب‌شرق کشور است که علاوه بر تولید پایدار انرژی حیاتی برق و پشتیبانی از شبکه سراسری، بخشی از قطعات مورد نیاز را با تکیه بر دانش، تجربه و تخصص کارکنان خود طراحی و مورد ساخت و بازسازی قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • راه‌اندازی چهارمین قطار مسافربری قم ـ مشهد
  • تازه‌ترین انتصاب‌ها در شرکت ملی گاز ایران
  • میزبانی فرابورس ایران از چهارمین صندوق املاک و مستغلات کشور ​
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • در ساخت و تعمیر کشتی به خودکفایی رسیده ایم
  • ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس
  • بازدید میدانی مدیرعامل شرکت ملی مس از طرح‌های توسعه‌ای مجتمع مس سرچشمه
  • آمادگی شرکت تعاونی برفره برای ساخت واگن های باری با استاندارد اروپا