Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-30@21:48:19 GMT

تفاهمنامه نقشه درمان ایران 1404 امضا شد

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۱۸۸۷۱

تفاهمنامه نقشه درمان ایران 1404 امضا شد

به گزارش بولتن نیوز، این تفاهمنامه صبح امروز با حضور حسن هاشمی -وزیر بهداشت- وسعید نمکی- معاون توسعه امور اجتماعی و عمومی سازمان برنامه و بودجه کشور- در راستای اجرایی شدن نقشه درمان کشور و سطح بندی خدمات بستری تفاهم نامه نقشه درمان ایران ۱۴۰۴ امضا شد.

هدف از امضای تفاهمنامه نقشه درمان ایران ۱۴۰۴ افزایش و بهبود کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبت‌های جامع و یکپارچه سلامت با محوریت عدالت و تاکید بر پاسخگویی، اطلاع رسانی شفاف، اثربخشی ، کارایی و بهره‌وری در قالب شبکه بهداشتی و درمانی منطبق بر نظام سطح بندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این تفامنامه، در شهرستان‌های مرکز استان دولت متعهد می‌شود به ازای هر هزار نفر جمعیت، یک و نیم تخت بستری با تعرفه دولتی فراهم کند و در سایر شهرستان‌های بالای ۵۰ هزار نفر در کشور، یک تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت همراه با جایگزینی تخت های فرسوده فراهم کند.

همچنین مقرر شده‌است که فاصله سقف تعهد دولت با تعداد تخت برآورده شده برای هر شهرستان با منابع بخش خصوصی، نیمه دولتی، عمومی و یا خیریه ایجاد شود. در بخش دیگری از این تفاهمنامه آمده‌است که تفاوت بین استان‌ها وتفاوت درون استان‌ها با ‌توزیع تخت های جدید به میزان حداقل ۲۵ درصد کاهش یابد.

به گزارش وبدا، در حاشیه این مراسم محمد آقاجانی معاون درمان وزیر بهداشت نیز ضمن اشاره به تاکید سیاست‌های بلاغی سلامت از سوی مقام معظم رهبری و قانون برنامه ششم توسعه بر سطح بندی خدمات، گفت: یکی از سیاست‌های راهبردی حوزه سلامت سطح بندی خدمات است که برای اجرایی شدن این سطح بندی ها از سال گذشته در وزارت بهداشت به همراه دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان برنامه و بودجه مطالعاتی در این خصوص صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در راستای اجرایی شدن این سند تفاهمنامه نقشه درمان ایران 1404 میان وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه کشور امضا شده‌است، افزود: براساس این تفاهمنامه مقرر شد که تا سال ۱۴۰۴ میزان تختهای بستری در بیمارستانهای بخش دولتی و غیر دولتی کشور به ۲.۳ تخت به ازای هزار نفر جمعیت براساس تغییرات جمعیتی، بار بیماری و در مقایسه با سایر کشور های همتراز افزوده شود.

آقاجانی با تاکید بر اینکه در راستای این تفاهمنامه دولت متعهد می‌شود به ازای هر هزار نفر جمعیت، ۱.۵ تخت بستری دولتی همراه با جایگزینی تخت های فرسوده ایجاد کند، ادامه داد: در سایر شهرستانهای غیر از مراکز استان و شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت نیز یک تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت از سوی دولت افزوده می‌شود.

وی با بیان این که حداقل جمعیت شهرستان برای تاسیس بیمارستان ۵۰ هزار نفر و حداقل تخت برای یک بیمارستان ۶۰ تخت در نظر گرفته شده‌است، افزود: در شهرهای بین ۲۰ تا ۵۰ هزار نفر که بیمارستان ندارند یک بیمارستان محلی یا یک مرکز جامع فوریت‌های پزشکی که خدمات بهداشتی و درمانی اورژانس و درمانهای سرپایی را ارائه می دهد تاسیس می‌شود.

آقاجانی یکی از وجوه مهم تفاهمنامه نقشه درمان ایران ۱۴۰۴ را ایجاد و افزایش عدالت در دسترسی به خدمات با کیفیت درمانی بیان کرد و گفت: این تفاهمنامه گام بلندی در راستای ترویج عدالت اجتماعی و افزایش دسترسی مناطق محروم به خدمات درمانی مناسب است و موجب کاهش ۲۵ درصدی فاصله خدمات در بین استان ها و کاهش ۲۵ درصدی خدمات در درون هر استان می شود. البته این بیمارستان‌ها می‌تواند توسط بخش دولتی یا غیردولتی تاسیس و اداره شود اما پرداختی مردم معادل بخش دولتی خواهد بود.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۱۸۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟/ تعهداتی «با تاریخ، با امضا»!
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد