Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@23:45:48 GMT

دست یابی به رکورد تولید آهن اسفنجی در فولاد هرمزگان

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۲۱۶۱۵

دست یابی به رکورد تولید آهن اسفنجی در فولاد هرمزگان

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی فولاد هرمزگان یاسر کیانی افزود : این رکورد در حالی به دست آمد که جهادگران واحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان نیزموفق شدند با همکاری گروهی و همدلی هر چه بیشتر سایر واحد ها به رکورد تولید 76 هزار و 215 تن مدول A در اردیبهشت ماه دست یابند و تولید این واحد را در یک ماه کاری به بالاتر از ظرفیت اسمی آن رهنمون سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ، رکورد قبلی تولید ماهانه آهن اسفنجی در مدول های احیا مستقیم فولاد هرمزگان را مربوط به مهرماه 95 و با تناژ 149 هزارو 846 تن اعلام کرد وادامه داد: با کسب این رکورد میزان 1792 تن افزایش تولید نسبت به رکورد ماهانه قبلی و یکهزار و 638 تن بیشتر از ظرفیت اسمی تولید شد.
مدیرواحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان ، از بهبود فرآیندها، اصلاح روش ها و به کارگیری ظرفیت حداکثری تجهیزات و امکانات موجود توسط همکاران ناحیه و واحدهای پشتیبانی به عنوان مهمترین دلایل دست یابی به این رکورد یاد کرد وافزود: در همین راستا به گونه ای برنامه ریزی شده است تا با استفاده همه ظرفیت های موجود در پایان سال به اهداف استراتژیک شرکت در این بخش دست یابیم.
کیانی، با اشاره به روند موفقیت های واحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان خاطر نشان کرد: در سال گذشته نیز واحد احیا با ثبت 7 رکورد روزانه و ماهانه سالی پر فروغ را پشت سر گذاشت.
وی یاد آور شد: در سال 1395 با تدوین تابلوی اهداف و ترسیم چشم انداز تولید، تمامی تلاش نفرات و ظرفیت تجهیزات برای رسیدن به این اهداف بکار گرفته شد که ثمره آن رسیدن به اهداف تعیین شده کیفی آهن اسفنجی، کاهش میزان مصرف آب، کاهش زمان توقفات اضطراری، کاهش ضریب شدت حوادث و افزایش بهره وری نیروی انسانی در بخش نگهداری و تعمیرات بوده است.
وی تصریح کرد: کمیته تحول ناحیه با اجرای 13 پروژه TQ در قسمت های مختلف واحد موفق به ایجاد ارزش افزودهای افزود بر 220 میلیارد ریال شد.
کارخانه بزرگ تولید فولاد بعد از انقلاب، در کنار خلیج فارس در زمینی به مساحت 95 هکتار در 13 کیلومتری غرب شهر بندرعباس و در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس واقع شده است .
فولادهای تولیدی در شرکت فولاد هرمزگان بیشتر فولادهای کربنی برای کاربرد رول و ورق به صورت نورد گرم و سرد است.
شرکت فولاد هرمزگان دارای ظرفیت اسمی 1.5 میلیون تن تختال(اسلب) به ضخامت 200 و 250 میلی متر، عرض 900 تا 2000 میلی متر و طول 6000 تا 12000 میلی متر است.
همچنین این شرکت قادر به تولید محصولات میانی از قبیل یک میلیون و 650 هزار تن آهن اسفنجی در سال، 90 هزار تن آهک در سال، 7500 نرمال متر مکعب اکسیژن بر ساعت، 18000 نرمال متر مکعب بر ساعت نیتروژن و 120 نرمال متر مکعب بر ساعت آرگون است.
هم اکنون پنج شرکت بزرگ تولیدکننده فولاد شامل شرکت فولاد جنوب، مجتمع فولاد هرمزگان، مجتمع فولاد کاوه جنوب کیش و شرکت صبا فولاد خلیج فارس با ظرفیت هشت میلیون تن دراین منطقه فعالیت دارند که بخش هایی ازآنها (مرحله نخست) درمجموع به ظرفیت تولید سالانه حدود 4 میلیون و800 هزار تن درحال بهره برداری است .
6048
انتشار دهنده : خلیل تنیده

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۱۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد اوجی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بحث تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهمنامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود.

وی افزود: امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم.

به گفته وی، این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

افزایش تولید نفت و گاز در سال جاری

وزیر نفت از برنامه‌های وزارت نفت برای افزایش تولید نفت و گاز در کشور خبر داد و گفت: با تکمیل ۷۹ پروژه نیمه‌تمام و اجرای ۵۰ پروژه جدید می‌توانیم به میزان ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه تولید نفت را افزایش دهیم. همچنین به دنبال افزایش ۳۵ میلیون متر مکعب گاز و ۵۰ هزار بشکه ظرفیت پالایشی هستیم.

وی با اشاره به تفاهمنامه‌ای که امروز به امضا رسید، گفت: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نامگذاری شده است، اتفاق خوبی رقم خورد چراکه عمده سهامداران این پتروشیمی‌ها مردم هستند.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در شروع سال جدید پروژه‌های کلان را با استفاده از منابع داخلی مورد توجه قرار داده است، گفت: در توسعه میادین نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های خوبی که در دو سال اخیر صورت گرفت توانستیم نگاه خوبی را به بخش داخلی ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها

به گزارش آنا، جواد اوجی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی هم با بیان اینکه بیش از شش میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی‌ها و بیش از ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت فراورش نفت اضافه خواهد شد، گفت: در جمع‌آوری گازی‌های مقصد ریل‌گذاری انجام شد و اقدامات خوبی را در این راستا انجام داده‌ایم.

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید در راستای ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار قرار داریم.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از هشت درصد نسبت به سال قبل از آن گاز بیشتری را به صنایع پتروشیمی تحویل دادیم، گفت: نتیجه این مساله این شد که تولید محصولات پتروشیمی رقم خورد و امسال انتظار می‌رود که نسبت به سال گذشته از نظر حجمی و ارزش تولید رقم بیشتری را محقق کنیم.
اوجی با بیان اینکه پروژه‌ها و طرح‌های نیمه تمام و جدیدی را در دو سال و نیم در دولت مردمی تکمیل کرده‌ایم و استارت پروژه‌های جدیدی زده شد و در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد اقتصادی بخش نفت و گاز کشور بودیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات بزرگ فارس
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات فارس
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی