Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@19:06:58 GMT

اتحاد چین و اروپا پس از خروج آمریکا از پیمان پاریس

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۲۲۰۲۰

اتحاد چین و اروپا پس از خروج آمریکا از پیمان پاریس

چین و اتحادیه اروپا اتحاد خود را برای مقابله با گرمایش زمین در نشست بروکسل نشان خواهند داد.

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، در حالی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده است که این کشور را از پیمان بین المللی تغییرات آب و هوایی پاریس خارج خواهد کرد، اتحادیه اروپا و چین قصد دارند در نشست روز جمعه در بروکسل، اتحاد خود را برای مقابله با گرمایش زمین نشان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است در پایان نشست لی کی کیانگ نخست وزیر چین با مقام های ارشد اروپایی در بروکسل، بیانیه مشترکی صادر شود که این بیانیه با حمایت همه 28 کشور عضو اتحادیه اروپا روبرو خواهد شد. این بیانیه بر پایبندی چین و اروپا بر اجرای کامل پیمان تغییرات آب و هوایی پاریس تاکید خواهد کرد.

در این بیانیه مشترک که نخستین بیانیه بین چین و اروپا در خصوص تغییرات آب و هوایی خواهد بود، دو طرف متعهد خواهند شد که استفاده از سوخت های فسیلی را کاهش دهند، فناوری سبز را بیشتر توسعه دهند و 100 میلیارد دلار تا سال 2020 میلادی به کشورهای فقیر کمک کنند تا تولید گازهای آلاینده و گلخانه ای را کاهش دهند.

کمیسیون اروپا اقدام آمریکا در خارج شدن از پیمان آب و هوایی پاریس را اقدامی تاسف بار برای جامعه بین المللی توصیف کرده ولی اعلام نموده است که به دنبال متحدان جدیدی برای اجرای این توافقنامه خواهد بود.

نخست وزیر چین روز پنجشنبه در سخنانی در برلین پایتخت آلمان بر حمایت قاطع پکن از این توافقنامه تاکید کرده است. چین در سال 2007 میلادی با پشت سر گذاشتن آمریکا به بزرگترین تولید کننده گازهای آلاینده و گلخانه ای جهان تبدیل شده است.

ترامپ خواهان مذاکره مجدد درباره این معاهده یا گفتگو با کشورهای دیگر برای رسیدن به یک توافق جدید منصفانه شده است.

ترامپ اعلام کرد که معاهده مذکور محدودیت‌های اقتصادی شدیدی برای شهروندان آمریکا ایجاد می‌کند و به بهبود وضع محیط زیست منجر نمی‌شود.

دونالد ترامپ گفت: این معاهده توزیع عظیم ثروت آمریکا به کشورهای دیگر است.

وی افزود توافق پاریس به سطح زندگی و کسب کار مردم آمریکا ضربه سنگینی وارد می‌کند زیرا چین و هند همچنان می‌توانند تا چند سال آینده صنایع زغال سنگ خود را توسعه بدهند اما آمریکا چنین اجازه‌ای ندارد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۲۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، اداره ایمنی دریایی چین امروز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد پکن رزمایش‌های نظامی هشت روزه را در بخش شمالی دریای زرد برگزار خواهد کرد.

در این بیانیه آمده است که این رزمایش‌ها قرار است در دریای بوهای، که خلیج داخلی در شمال دریای زرد است، از ساعت ۱۶:۰۰ (۸:۰۰ به وقت گرینویچ) در ۵ ماه می تا ساعت ۱۶:۰۰ روز ۱۲ ماه می انجام شود.

این بیانیه به جزئیات بیشتر این رزمایش اشاره‌ای نکرده است.

ارتش چین در حالی این رزمایش را آغاز می‌کند که «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین سه‌شنبه گذشته اعلام کرد که پکن از فیلیپین می‌خواهد که اقدامات تحریک‌آمیز را متوقف کند و عزم و اراده چین برای حفظ حاکمیت خود را به چالش نکشد.

پیش از این فیلیپین گارد ساحلی چین را به آزار و اذیت و آسیب رساندن به یکی از قایق های این کشور در منطقه مورد مناقشه دریای چین جنوبی متهم کرده بود. کشتی‌های فیلیپین بدون اجازه چین وارد شدند و گارد ساحلی چین اقدامات لازم را برای فرار آنها انجام داد.

«دریاسالار جان لانگ آکیولینو» فرمانده نیروهای آمریکا در منطقه این دو-پاسفیک روز یکشنبه چین را متهم به اتخاذ راهبرد «قورباغه آب‌پز» کرد، چون فعالانه تنش‌ها در این منطقه را به‌صورت تدریجی افزایش می‌دهد.

جان لانگ در گفت‌وگو با فایننشال‌تایمز گفت که در طول سه سالی که به عنوان فرمانده نیروهای آمریکا در ایندوپاسفیک بوده، چین سرعت توسعه نظامی خود را افزایش داده و توانایی‌های رو به رشد خود را با رفتارهای بی ثبات کننده تر مطابقت داده است.

وی دراین‌باره گفت: «چین روزبه‌روز تهاجمی‌تر، جسورتر و خطرناک‌تر می‌شود.»

آکیلینو همچنین افزود که چین رفتار تهاجمی خود را از طریق راهبرد «قورباغه آب‌پز» تشدید می‌کند، که از طریق آن به تدریج دما را بالا می‌برد به طوری که خطر نهایی تا زمانی که خیلی دیر نشده بود، نادیده گرفته می‌شد.

این مقام نظامی آمریکا مدعی شد که «باید رفتار بد چین که خارج از هنجارهای حقوقی بین المللی است توصیف شود. و این موضوع را باید همه کشورهای منطقه بیان کنند» وی افزود که پکن در کل منطقه درگیر راهبرد «شاید برابر است» است.

کد خبر 6097361

دیگر خبرها

  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • خیز کشتی گیر ایران برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک پاریس
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • حمله مقاومت اسلامی عراق به پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی
  • تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس
  • چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند
  • سرنوشت پاریس و دورتموند در دست داور ایتالیایی
  • زاخارووا: ناتو برای درگیری با روسیه آماده می‌شود
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است