Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، سلمان خدادادی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با یادآوری تعامل سازنده‌ای که میان نهادهای صنفی کارگری و کمیسیون متبوعش در متوقف کردن روند بررسی لایحه معیوب اصلاح قانون کار وجود داشت، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون اجتماعی در خصوص حل مشکلات صنفی کارگران آماده برگزاری هر گونه جلسه با مسئولان این تشکل‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده حوزه انتخابیه ملکان در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که در جریان بررسی لایحه اصلاح قانون کار کمیسیون اجتماعی مجلس در نهایت انتقادات گروه کارگری را وارد دانست و رای تخصصی خود را در خصوص مردود اعلام کردن لایحه اصلاح قانون کار صادر کرد، افزود: معتقدیم مشکلات صنفی کارگران باید از طریق تشکل‌های صنفی حل و فصل شود.

وی با یادآوری این مطلب که پس از بررسی‌ها معلوم شد لایحه پیشنهادی که دولت یازدهم برای اصلاح قانون کار تدوین کرده‌است در واقع همان لایحه‌ ارسالی دولت دهم به مجلس نهم بوده است ، افزود: در نهایت بنا بر اصرار دولت و مخالفت گروه کارگری، این لایحه در کمیسیون اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت که کلیات آن با اکثریت آرای اعضای کمیسیون اجتماعی رد شد.

خدادادی با اشاره به اینکه پس از رد این لایحه در کمیسیون اجتماعی مطلع شدیم دولت نیز در اقدامی جداگانه این لایحه را پس گرفته است، بیان داشت: متاسفانه لایحه اصلاح قانون کار اصل سه جانبه‌گرایی (مطالبات کارگران، کارفرمایان، دولت) رعایت نشده بود به همین دلیل اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بدون ورود به جزئیات در کلیات این لایحه را رد کرد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان این مطلب که نظر کمیسیون اجتماعی بر اساس خواست کارگری صورت گرفت و شاهد رد لایحه اصلاح قانون کار بودیم، افزود: مشکلات صنفی کارگران باید از طریق تشکل‌های صنفی حل و فصل شود.

اظهارات این نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص آمادگی کمیسیون اجتماعی مجلس برای کمک به حل مشکلات صنفی کارگران در حالی است که در روزهای اخیر نهادهای صنفی کارگری از اقدام جدید دولت در خصوص اجرای طرح موسوم به کارورزی و اشتغال انتقاد کرده‌اند.

برپایه این طرح که کلیات آن در چهارچوب ماده 71 قانون برنامه پنجساله ششم توسعه به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، دولت می‌بایست با اجرای یک سیاست تشویقی کارآفرینان و کارفرمایانی را که نسبت به استخدام کارگر از میان دانش‌آموختگان دانشگاهی دارای مدرک کارشناسی و بالاتر اقدام می‌کنند تا مدت دو سال از پرداخت سهم بیمه کارفرما معاف کند.

اعتراض کارگران و نهادهای صنفی آنها به این طرح از آنجایی اوج می‌گیرد که دولت به هنگام عمل به این تکلیف قانونی خود، نسبت به افزایش سقف معافیت‌های تعیین شده برای سرمایه‌گذاران اقدام کرده و در یافتی تمامی دانش آموختگان مراکز دانشگاهی را که در قالب این طرح و به عنوان کارورز به استخدام درآمده‌اند را تا ثلث حداقل مزد مصوب شورای عالی کار تقلیل داده‌است.

کنشگران صنفی کارگری عقیده دارند اجرای سلیقه‌ای ماده 71 قانون برنامه پنجساله ششم توسعه بدعهدی دولت در قبال وعده‌ بازپسگیری لایحه اصلاح قانون کار و دور زدن قانون برای افزودن به شیب سیاست‌های تعدیل ساختاری است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت

لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت و با حضور وزرای دادگستری، ارتباطات و فناوری و معاون حقوقی رئیس‌جمهور تصویب شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، با حضور وزراى دادگسترى و ارتباطات و فناورى اطلاعات و معاون حقوقی و برخی دیگر از معاونان رییس جمهور و اعضاى کمیسیون حقوقى و قضایی دولت و با مشارکت رییس مرکز ملی فضای مجازی و همچنین با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی و برگزاری ٨ جلسه سه ساعته در ایام تعطیلات رسمی، لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» به تصویب این کمیسیون رسید.

 این لایحه یکی اقدام‌های مهم برای حفاظت از حقوق مردم در فضای مجازی و افزایش اعتماد به سکوهای بومی است.

لازم به ذکر است این لایحه بعد از تصویب در هیات دولت براى تصویب نهایی به مجلس شوراى اسلامی ارسال می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم
  • تصویب لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟