Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سعید زمانی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: ملخ کوهان دار از جمله آفت های منطقه های گرمسیری است که در سن های یک تا پنج سال وجود دارند و سن پنجم آن در حال پروازی است.
وی افزود: این نوع آفت از درختان تاغ و اشنیان تغذیه می کند و جزو آفت درختان سبز منطقه محسوب شده و به صورت کانونی هجوم می آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که ملخ کوهان دار سبزینه هر درختی را نابود می کنند، خاطرنشان کرد: زمان پیدایش این ملخ ها از اوایل اسفند تا پایان آن است که به صورت پور سن یک دیده می شوند و زمان تخم ریزی آن ها نیز از نیمه خرداد تا اواخر ماه تیر است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نطنز تصریح کرد: تخم ریزی این آفت به صورت کپسول در عمق پنج الی 10 سانتیمتری ماسه های بادی است و در منطقه تاغزارهای بخش امامزاده ( بادرود) در هر کپسول بیش از 30 پوره ملخ وجود دارد.
وی با بیان اینکه این ملخ در هر سنی قادر به پوست ریزی است و در نهایت به سن پروازی می رسد، گفت: این آفت از شهرستان اردستان وارد شده و عملیلت مبارزه با آن ها 10 تا 15 روز طول می کشد.
زمانی یادآور شد: هم اکنون در بخش امامزاده (بادرود) حدود 200 هکتار از جنگلها با هجوم این ملخ به شکل کانونی و به تعداد میلیونی روبرو شده است و از آن جا که بهترین زمان مبارزه با این آفت این فصل از سال است، مبارزه با آن ها شروع شده است.
به گفته وی، مبارزه به دو روش شکل شعله افکن و شیمیایی و با استفاده از سم پاشی با تراکتور انجام می شود.
بخش امامزاده به مرکزیت بادرود با بیش از 25 هزار نفر جمعیت در 30 کیلومتری نطنز و 155 کیلومتری شمال استان اصفهان قرار دارد.
وسعت زمین های ملی شهرستان نطنز حدود 300 هزار هکتار است که 250 هزار هکتار آن مرتع و بقیه بیابان است.
7408/7430 * خبرنگار: رحمت الله کاملی بادی * انتشار: محمد جهانگیریان

* آگاهی از آخرین اخبار شهرستان های شمال استان اصفهان در کانال تلگرام ایرنا کاشان:
* لینک های جستجو کانال: irnakashan / https://telegram.me/irnakashan@
*ایمیل: kashan@irna.ir

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۲۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهنه تالاب‌های گنبدکاووس ۱۲۰ هکتار افزایش یافت

احمد احمدی گفت: تالاب آلاگل ۵۰۰ هکتار، آجی گل ۲۵۰ هکتار و آلماگل ۱۹۰ هکتار پهنه آبی دارد که این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که این تالاب‌ها به‌طور تقریبی خشک بودند افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

وی افزود: حضور زیستمندان حیات وحش و سرسبزی حاشیه تالاب‌ها، خوشحالی اهالی بومی منطقه را در پی دارد و بر زیبایی این جاذبه آبی افزوده است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست گنبدکاووس با اشاره به افزایش جهانی گرمای هوا، ادامه داد: اگر در ماه‌های پیش رو سیلابی نداشته باشیم احتمال تبخیر بخش زیادی از پهنه آبی تالاب‌های سه گانه شهرستان وجود دارد.

سه تالاب بین‌المللی که در بخش داشلی‌برون گنبدکاووس نزدیک به مرز ایران- ترکمنستان و در فاصله کمی نسبت به هم واقع شدند در مجموع افزون بر سه هزار هکتار مساحت دارند که بزرگترین آنها «آلاگل» با ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار و سپس «آجی‌گل» با ۳۲۰ هکتار و در نهایت «آلماگل» با ۲۰۷ هکتار است.

وقوع سیلاب اگر برای هر نقطه‌ای از ایران همراه با خسارت باشد برای مردم ساکن اطراف تالاب‌ها که با خشکسالی شدید دست به گریبان هستند نعمتی بزرگ محسوب می‌شود چرا که ورود هر قطره از رواناب‌های جاری به این ذخیره‌گاه‌های طبیعی با کمک به تداوم زندگی گونه‌های مختلف جانواری و گیاهی آن برابر است.

جوامع محلی از این تالاب‌ها در کشاورزی، دامداری، پرورش آبزیان و گردشگری استفاده می‌کنند و یکی از عوامل اصلی سکونتگاه این جوامع در منطقه وجود این تالاب‌هاست.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • رشد ۲ برابری لایروبی قنوات در نطنز
  • پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار
  • پهنه تالاب‌های گنبدکاووس ۱۲۰ هکتار افزایش یافت
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • هیچگونه قطع درختان جنگلی در فندقلو اتفاق نیفتاده است
  • جلوه گری شکوفه‌های درختان گیلاس در جنگل فندقلو اهر + فیلم
  • آغاز مبارزه با آفت سن گندم در مزارع گرمسار
  • سمپاشی مزارع گندم ارومیه علیه سن غلات و علفهای هرز
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب