Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری فارس گفت: انتظار است که دستگاه‌های اجرایی با توجه به بودجه‌های فرهنگی خود به تعهداتشان در قبال جشنواره رضوی عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با اشاره به وضع نامطلوب کتابخوانی در استان فارس اظهار داشت:سرانه مطالعه در جامعه بسیار پایین است و گسترش شبکه‌های اجتماعی نیز این معضل را افزایش داده و کتاب و کتابخوانی را مهجورتر کرده است، در این صورت لازم است که با فراهم‌کردن فضا و امکانات لازم برای علاقه‌مندان،‌آن‌ها را به سوی کتاب و کتابخوانی سوق دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید علی‌محمد موسوی با بیان این نکته که اگر امروز در سطح جامعه ناهنجاری می‌بینیم به خاطر کمبود کارهای فرهنگی است، عنوان کرد: وقتی خوراک فرهنگی غنی تولید و ارائه نمی‌دهیم، نباید انتظار روی دادن اتفاقات فرهنگی باشیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر جشنواره کتابخوانی رضوی بستر مناسبی را برای انجام کار برجسته و تأثیرگذار فرهنگی فراهم کرده است، افزود: با توجه به اهمیت این جشنواره در مباحث فرهنگی استان، مهندس افشانی استاندار فارس و هادی پژوهش معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری نیز در زمینه برگزاری هرچه بهتر این جشنواره و ضرورت حضور و حمایت همه دستگاه‌ها در این قضیه تأکید کرده‌اند.

وی همچنین بیان کرد: مجموعه استانداری فارس با تمام توان در زمینه جشنواره کتابخوانی رضوی ورود خواهد کرد و تمام تلاش خود را در راستای برگزاری این جشنواره انجام خواهد داد و انتظار است که دستگاه‌های حاضر نیز با توجه به بودجه‌های فرهنگی خود، به تعهداتشان در قبال این جشنواره عمل کنند.

موسوی با تصریح اینکه براساس گزارش اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان، دو سال است که جشنواره کتابخوانی رضوی در استان به همت اداره‌کل‌ کتابخانه‌های عمومی برگزار می شود، گفت: در سال گذشته حدود 10هزار نفر در فارس در این جشنواره شرکت کرده‌اند که البته این تعداد نسبت به جمعیت استان رقم زیادی نیست و انتظار بر این است که در این دوره از جشنواره، به‌دلیل وجود بخش ویژه احمدبن‌موسی(ع) و با همکاری تمامی دستگاه‌ها تعداد شرکت‌کنندگان به دو برابر افزایش یابد.

مهم‌ترین موضوع در برگزاری جشنواره رضوی، مشارکت همه دستگاه‌های استانی است

سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی فارس نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه بنای جشنواره رضوی بر مشارکت گذاشته شده است، از حمایت بسیاری از دستگاه‌های استانی از این جشنواره یاد کرد و گفت: برگزاری پرشورتر این جشنواره نیاز به همکاری هرچه بیشتر همه دستگاه‌های استانی به‌ویژه صداوسیمای مرکز فارس و سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز دارد.

روح‌الله منوچهری با اشاره به اینکه این رویداد از دو جهت مقدس است، افزود: جشنواره کتابخوانی رضوی هم به مقوله پر اهمیت کتاب و کتابخوانی توجه دارد و هم به سیره ائمه اطهار می‌پردازد، اما متأسفانه تاکنون نتوانسته‌ایم در استان آنگونه که شایسته شخصیت احمدبن‌موسی(ع) است، اقدام کنیم.

وی با تصریح اینکه امسال برای دومین سال پیاپی است که نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اجرای این جشنواره را بر عهده گرفته است، گفت: در سال گذشته اجرای این برنامه با کتابخانه‌های عمومی بوده که آمار شرکت‌کنندگان در آن تفاوت چشمگیری با سال‌های گذشته داشت و پیش‌بینی‌ها بر این است که امسال نیز این آمار بیشتر خواهد شد.

منوچهریبه شرایط هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی اشاره و عنوان کرد: امسال با توجه به نظرات بسیاری از دوستان و رایزنی‌های بسیار، بخش‌های ویژه حضرت معصومه(س) و حضرت احمدبن‌موسی (ع) نیز به این جشنواره اضافه شده است و این بخش فرصت خوبی برای تبیین و معرفی هرچه بیشتر شخصیت و خصایل احمدبن‌موسی (ع) در کشور است.

وی با بیان اینکه این جشنواره در سه سطح کودک، نوجوان و بزرگسال و به دو صورت فردی و خانوادگی خواهد بود، از توزیع 2800جلد از کتاب‌های جشنواره رضوی در سطح استان خبر داد و افزود: منابع این جشنواره هم به صورت چاپی و هم به‌صورت فایل‌های الکترونیک و کتاب گویا فراهم است و علاقه‌مندان می‌توانند به‌صورت مکتوب و آنلاین در این جشنواره شرکت کنند.

منوچهری یادآور شد: اختتامیه این جشنواره نیز در دهه کرامت خواهد بود و علاوه بر برگزاری اختتامیه به صورت کشوری، مراسم پایانی و اهدای جوایزی به‌صورت استانی هم برگزار خواهد شد، افزون بر آن دستگاه‌های استانی نیز می‌توانند با استفاده از کدهای ویژه خود، به صورت درون‌سازمانی قرعه کشی کرده و به شرکت‌کنندگان سازمان خود در جشنواره رضوی جوایزی اهدا کنند.

فرهنگ‌سراهای مهربانی مکان‌های خوبی برای تبلیغ جشنواره رضوی هستند

رئیس هیئت مدیره انجمن کتابخانه‌ساز استان فاری استان فارس نیز در این نشست با اشاره اهمیت حضرت شاهچراغ(ع) برای استان فارس گفت: وجود شاهچراغ هم از نظر اعتقادی و هم از منظر اقتصادی برای فارس دارای برکت دارد، زیرا برادر بزرگ امام رضا و امین ولایت است و از سوی دیگر شناخت هرچه بهتر این شخصیت بزرگ در گستره ملی و بین‌المللی سبب جذب گردشگر و رونق اقتصادی برای استان خواهد بود.

نویدگویی با تصریح اینکه جشنواره کتابخوانی رضوی فرصت مغتنمی در راه معرفت هرچه بیشتر به امام رضا و شناخت بهتر حضرت احمدبن موسی(ع) است، گفت: انتشارات نوید در کنار نمایشگاه قرآنی در ماه مبارک رمضان نمایشگاه کتاب مرتبط با جشنواره کتابخوانی رضوی را برگزار خواهد کرد.

وی همچنین از افتتاح چندین سرای فرهنگ مهربانی در شیراز اشاره و بیان کرد: فرهنگ‌سراهای مهربانی مکان‌های خوبی برای تبلیغ جشنواره رضوی هستند و همیاران فرهنگ ترافیک نیز می‌تواندد مبلغان و سفیران جشنواره کتابخوانی رضوی باشند.

انتهای پیام/

R41382/P1384/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۳۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: سهم هزینه‌های جاری در کل بودجه شهرداری قم نسبت به کل بودجه ۱۷.۸ درصد است ک در کل کلانشهرها این نسبت خاص و ویژه است.

مجید محمدرضاخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به فرایند تدوین بودجه شهرداری قم بر اساس اسناد بالادستی و راهبردهای اجرایی اظهار کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز در برنامه راهبردی شهرداری قم اهدافی ترسیم شده بود و منابعی قابل پیش بینی شد که با ایجاد تناسب میان منابع و مصارف، بودجه‌ای بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان برای شهرداری قم و سازمان‌های تابعه تنظیم شد.

وی با اشاره به اینکه بودجه شهرداری قم به صورت خاص ۱۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به تصویب شورای اسلامی شهر قم رسید افزود: با احتساب سازمان‌ها این بودجه به ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

به گفته معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم، سهم عوارض ساختمانی و جرایم در این بودجه ۶ هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان و سهم تسهیلات بانکی و اوراق، ۲ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

محمد رضاخانی ادامه داد: در حوزه واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای به معنای فروش اموال و مباحث مرتبط با ماده ۱۰۱ مزایده و معوض، ۴ هزار و ۸۸۰ میلیارد تومان اعتبارات پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه در بخش مصارف بودجه دو بخش هزینه‌ای و تملکی وجود دارد خاطرنشان کرد: بودجه هزینه‌ای در واقع هزینه‌های جاری را در بر می‌گیرد که برای سال ۱۴۰۳، حدود دو هزار و ۵۳۷ میلیارد تومان بوده و نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد دارد.

معاون شهردار قم اضافه کرد: سهم بودجه هزینه‌ای نسبت به کل بودجه ۱۷.۸ درصد است که در میان کلانشهرهای کشور این نسبت خاص است.

به گفته محمدرضاخانی، شهرداری قم تمام توان خود را در مسائل عمرانی صرف می‌کند و با کاهش هزینه از طریق ارتقای بهره‌وری به دنبال تحقق اهداف راهبردی خود است.

وی ادامه داد: هزار و ۶۳ میلیارد تومان نگهداری فضای سبز و رفت و روب است که نیمی از بودجه جاری را در بر می‌گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: ۴۶۰ میلیارد تومان برای کمک به سازمان‌های شهرداری و هزار و ۱۰۰ حقوق و دستمزد برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

محمدرضاخانی به مصارف عمرانی بودجه ۱۴۰۳ اشاره کرد و افزود: برای این حوزه در مجموع ۱۱ هزار و ۲۸۵ میلیارد تومان برای هزار و ۴۵ ردیف بودجه عمرانی ذر قالب بیش از دو هزار و ۲۰۰ پروژه در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به جمعیت یک میلیون و۳۰۰ هزار نفری شهر قم گفت: سرانه هزینه‌های شهری اعم از نگهداری شهر و عمرانی حدود ده میلیون تومان به ازای هر شهروند است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به اینکه در مأموریت شهرسازی و کالبد شهری ۴۸۸ میلیارد تومان پیش بینی بودجه صورت گرفته که ۳.۵ درصد بودجه را تشکیل می‌دهد گفت: در مأموریت محیط زیست و خدمات شهری، ۱۵.۱ درصد بودجه به مبلغ دو هزار و ۱۰۷ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

محمدرضا خانی افزود: ایمنی و مدیریت بحران ۵۶۰ میلیارد تومان در بودجه سال جاری سهم دارد ۳.۹ درصد از کل بودجه را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل و ترافیک اعم از ساماندهی معابر معابر جدید اتوبوس قطار شهری ۵۳.۴ درصد بودجه شامل هفت هزار و ۸۲ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: در مأموریت اجتماعی و فرهنگی ۷۳۰ میلیارد تومان بودجه تعریف شده که ۵.۱ درصد از بودجه شهرداری قم را تشکیل می‌دهد.

کد خبر 750356

دیگر خبرها

  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه