Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - انتخابات هيات رئيسه مجلس از نتايج انتخابات رياست جمهوري تبعيت نکرد و ثابت شد که نمي توان گفتماني را حذف کرد.

به گزارش جام نيوز، حميدرضا فولادگر، عضو کميسيون ولايت مجلس در گفتگو با مهر در خصوص انتخابات هيات رئيسه گفت: اگر در انتخابات يک گفتماني راي مي آورد و گفتمان ديگر راي نمي آورد به معناي حذف گفتمان سياسي رقيب از صحنه سياسي نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: انتخابات هيات رئيسه مجلس از نتايج انتخابات رياست جمهوري تبعيت نکرد و ثابت شد که همه گفتمان ها در مجلس مشارکت دارند و نمي توان گفتماني را حذف کرد.

عضو فراکسيون ولايت مجلس ادامه داد: در انتخابات هيات رئيسه 9 نفر ازاعضاي فراکسيون ولايت و 3 نفر از فراکسيون اميد وارد هيات رئيسه شدند.

فولادگر ادامه داد: بيش از 40 درصد مردم در انتخابات رياست جمهوري به رئيس جمهور منتخب راي ندادند و که بايد دولت در برنامه هاي آتي خود اين واقعيت را بپذيرد.

وي تاکيد کرد: مخالفان دولت ديگر جمع محدودي نيستند که با عناوين خاصي بتوان آن ها را از جامعه حذف کرد اين اقليت قوي بيش از 40 درصد هستند . اين اقليت قوي در مجلس هم حضور دارند و همانطور که مجلس نيز در انتخابات هيات رئيسه اين اقليت قوي را پذيرفت دولت هم بايد اين واقعيت را در معرفي کابينه و بدنه اجرايي خود بپذيرد اين اقليت قوي قابل حذف شدن نيستند و دولت بايد به حساسيت ها و دغدغه هاي آن ها توجه کند.

نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: در انتخابات نواب رئيس قرار بود، فراکسيون ولايت شامل فراکسيون هاي مستقلين و نمايندگان ولايي به صورت فراکسيوني عمل کنيم و 2 نامزد نائب رئيس از سوي فراکسيون ولايت و دو نامزد نائب رئيسي از سوي فراکسيون اميد معرفي شوند.اما در صحن علني مجلس به گونه اي تبليغ شد که 2 نامزد نائب رئيسي که از سوي فراکسيون ولايت معرفي شدند از فراکسيون هاي جداگانه مستقلان و نمايندگان ولايي هستند اين موضوع در راي اين دو نفر تاثير گذاشت.

وي ادامه داد: برخي از دوستان علي رغم اينکه عضو فراکسيون ولايت بودند به کانديداي فراکسيون اميد راي دادند.البته افراد کانديدا هم موثر بودند برخي از اين کانديدا ها زمينه هاي شخصي داشتند که در اقبال نمايندگان به آن ها تاثير داشت.

111



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا

به دنبال تعیین اعضای هیات ۹ نفره اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم، امروز اولین جلسه این هیات تشکیل شد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته جلسه هم‌اندیشی جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم برای تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد؛ در این جلسه اکثریت اعضاء به تشکیل فراکسیون واحد رای دادند و مقرر شد تا تشکیل اولین جلسه مجمع عمومی، فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم با نام موقت «فراکسیون انقلاب اسلامی» فعالیت کند.

در اولین جلسه هیات موسس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم مقرر شد که یک هیات اجرایی موقت تا زمان انتخاب اعضای شورای مرکزی فراکسیون تشکیل شود. وظیفه این هیات اجرایی موقت تهیه پیش‌نویس اساسنامه، مرام‌نامه و آیین‌نامه و تهیه فهرست منتخبان برای دعوت در فراکسیون و تهیه پیش‌نویس فرم عضویت و جدول زمانبندی تا انتخابات هیات رئیسه فراکسیون و تدارک برگزاری مجمع عمومی است.

روز گذشته در دومین جلسه هیات موسس، با برگزاری انتخاباتی ۹ نفر برای عضویت در هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی انتخاب شدند وامروز اولین جلسه هیات اجرایی موقت برگزار شد.

۹ نفر هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی به ترتیب حروف الفبا، نصرالله پژمانفر، رضا تقی‌پور، علی خضریان، حمید رسایی ، محسن زنگنه، مالک شریعتی، جلیل میرمحمدی، محمدتقی نقدعلی و مجتبی یوسفی هستند.

هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مقدمات تشکیل اولیه جلسه مجمع عمومی فراکسیون انقلاب اسلامی را برنامه ریزی می‌کند و بعد از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقی‌مانده، اولین جلسه مجمع عمومی فراکسیون انقلاب اسلامی تشکیل می‌شود.

این‌که نام فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم با عنوان «فراکسیون انقلاب اسلامی» باقی بماند یا خیر بستگی به نظر اکثریت مجمع عمومی این فراکسیون دارد که آن هم در اولین جلسه بعد از انتخابات دور دوم دوازدهم مشخص می‌شود.

قرار است در فراکسیون انقلاب اسلامی از تمامی منتخبان جریان انقلاب با تمام سلایق سیاسی اصولگرا حضور پیدا کنند تا در نهایت اصولگرایان مجلس دوازدهم در یک فراکسیون جمع شده تا مجلس آینده تعدد فراکسیون‌های سیاسی نداشته باشد.

از بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم برای حضور در جلسه اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی دعوت شده بود که از این تعداد حدود ۴۰ نفر از منتخبان حضور پیدا کردند که این افراد در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده
  • سه نامزد دیگر به لیست شورای ائتلاف اضافه می‌شود
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا