Web Analytics Made Easy - Statcounter

این کلینیک با هدف کنترل و مراقبت مستمر از بیماران و افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت و آموزش و پیشگیری از دیابت تاسیس شده است.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما،

مسئول کلینیک دیابت بیمارستان ولیعصر(عج) بافق گفت: این کلینیک با هدف کنترل و مراقبت مستمر از بیماران و افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت و آموزش و پیشگیری از دیابت تاسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معصومه خادم زاده افزود: بسیاری از بیماری‌های کلیوی، قلبی عروقی، چشمی و حتی اعصاب و روان ارتباط مستقیمی با بیماری دیابت دارند و به همین دلیل، بیماران دیابتی همواره باید توسط متخصصان این رشته‌ها مورد معاینه قرار گیرند.

وی گفت: هیچ نیازی نیست که بیماران از سوی پزشک خود به همه این پزشکان ارجاع داده شوند تا وضعیت ‌شان مورد بررسی قرار گیرد بلکه در کلینیک‌ دیابت، همه این متخصصان در کنار هم حضور دارند و در هر چکاپ دوره‌ای، وضعیت سلامت بیمار را مورد ارزیابی قرار ‌می‌دهند و از نظر سلامت به‌ طور کامل مورد ارزیابی قرار‌ می‌گیرد.

خادم زاده با اشاره به اینکه اقدامات پزشکی مربوطه اعم از تجویز دارو، آموزش روش زندگی عادی با دیابت، چگونگی رژیم غذایی، میزان فعالیت بدنی در مورد بیمار لحاظ‌ می‌شود اشاره کرد: فرد موظف است که در دوره‌های منظم به کلینیک مراجعه کند و برحسب نیاز از خدمات مشاوره‌ای متخصصان قلب و عروق، چشم، کلیه، اعصاب، داخلی، تغذیه، روانپزشکی و... بهره بگیرد و با اینکه دیابت درمان قطعی ندارد.

وی با بیان اینکه این کلینیک‌ با برگزاری کارگاه‌های آموزشی بیماران خود را نسبت به بیماری خود آگاه تر ‌می‌کند افزود:در این کلینیک آخرین روش‌های درمانی و کنترل دیابت و بیماری‌های وابسته را به بیماران آموزش داده می شود.

مسئول کلینیک بیمارستان ولیعصر(عج) همچنین افزود: واحد دیابت بیمارستان ولیعصر(عج) ازتاریخ 4 آبان 95 آماده خدمت رسانی همشهریان است و تاکنون با شناسایی 71 بیمار به آموزش و درمان بیماران پرداخته است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۸۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت