Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@10:23:21 GMT

راه اندازی 2 مرکز یادگیری در شهرستان سروآباد

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۳۲۵۲۲

راه اندازی 2 مرکز یادگیری در شهرستان سروآباد

به گزارش خبرنگار ایرنا، رمضان یوسفی روز شنبه در اولین جلسه شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی شهرستان سروآباد اظهار کرد: یکی از اولویت های مهم سازمان نهضت سوادآموزی کشور و سیاست های حوزه سوادآموزی استان کردستان راه اندازی مراکز یادگیری در شهرستان ها و بخش های استان است.
وی ادامه داد: مراکز یادگیری یک ظرفیت و یک فرصت هستند که در این مراکز تنها بحث سواد آموزی مطرح نیست، بلکه چند مقوله و چند موضوع در دستور کار این مراکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش استان کردستان اضافه کرد: باتوجه به اینکه در مراکز یادگیری هم افراد بی سواد و هم کم سواد حضور دارند، در کنار آموزش سواد پایه، مهارت های زندگی، مهارت های اجتماعی، حقوق شهروندی و حرفه آموزی به آنها آموزش داده می شود.
وی افزود: در مراکز یادگیری برای آموزش افراد بی سواد و کم سواد از ظرفیت سایر دستگاه های اجرایی نظیر فنی و حرفه ای، مراکز بهداشت، علوم پزشکی، صنعت معدن و تجارت نیز استفاده خواهد شد.
وی گفت: با حمایت های فرمانداری و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سروآباد در تلاش هستیم 2 مرکز یادگیری را در شهرهای سروآباد و هورامان راه اندازی کنیم.
یوسفی اظهار کرد: باتوجه به اینکه یکی از مشکلات افراد بی سواد و کم سواد جامعه در بحث حقوق شهروندی و عدم آشنایی با مهارت های اجتماعی و زندگی است، راه اندازی مراکز یادگیری برای آموزش این قشر جامعه گامی بسیار مثبت و تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: مهمترین ویژگی مراکز یادگیری متمرکز بودن است که به صورت پراکنده نیستند و در این مراکز افراد بی سواد و کم سواد که از قبل شناسایی شده اند، متمرکز خواهند شد.
وی به مشکلات حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: مشکلات آموزش و پرورش را تنها با اعتبارات دولتی نمی توان برطرف کرد و در این راستا نیازمند ورود خیرین و توانمندان جامعه به این حوزه هستیم.
به گفته وی، در شهرستان بانه 40 مدرسه توسط خیرین مدرسه ساز احداث شده است که این اقدام خیرین بسیار ارزشمند و قابل ستایش است.
معاون نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش استان کردستان در پایان به انسداد مبادی بی سوادی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در چند سال اخیر انسداد مبادی بی سوادی در استان کردستان بسیار مثبت بوده به طوریکه در فاصله سال های 90 تا 95 استان کردستان در زمینه رشد خالص سوادآموزی رتبه چهارم کشور و در زمینه رشد ناخالص رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.
به گزارش ایرنا، شهرستان سروآباد با 2 بخش مرکزی و هورامان و جمعیتی افزون بر 52 هزار نفری در فاصله 90 کیلومتری از سنندج مرکز استان کردستان واقع شده و 24 کیلومتر مرز با کشور عراق دارد.
7354/6108
**خبرنگار: فرزاد آداک/**انتشار دهنده: امید بهمنی
** آگاهی از آخرین اخبار استان کردستان در کانال زیر:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۳۲۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بارش برف در گردنه ژالانه + فیلم
  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد