Web Analytics Made Easy - Statcounter

صمد عزیزی اظهار داشت: شبکه هیات نظارت استان بر قانون انتخابات واقف بوده و توجه کافی داشته است. البته نظارت این دوره بدلیل برگزاری دو انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره ای مجلس سخت تر بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از زیتون،نشست خبری صمد عزیزی رئیس هیئتنظارت بر انتخابات استان آذربایجان شرقی با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات تبریز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزی با بیان اینکه نظارت بر انتخابات لازمه ی مراعات حق الناس است، اظهار داشت: طبق قانون شورای نگهبان و هیات های نظارتِشورای نگهبان هیچگونه دخالتی در انتخابات شوراهای اسلامی ندارد.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان خاطرنشان کرد: اگر آراء مردمامانت الهی و عامل تعیین سرنوشت کشور است، باید تدابیری اتخاذ شود تا مرّ قانون در تمامی مراحل اجرا شود.

عزیزی گفت: شبکه هیات نظارت استان بر قانون انتخابات واقف بوده و توجه کافی داشته است. البته نظارت این دوره بدلیل برگزاری دو انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره ای مجلسسخت تر بود.

وی افزود: گاها تخلفات انجام شده در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری با هم متفاوت هستند اما تخلفاتمشترکی نیز وجود دارد. استفاده از منابع دولتی به نفع یک جریان و کاندیدای خاص از جمله ی تخلفات مشترک بود.

عزیزی با بیان اینکه گزارشاتی از روند برگزاری انتخابات به هیات عالی نظارت واصل شده بود، عنوان کرد: هیات نظارت بر انتخابات استان پس از بررسی تخلفات واصله، گزارش جامعرا برای تصمیم گیری به هیات مرکزی نظارت و دستگاه قضایی ارسال می کند.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات استان افزود: استفاده از امکانات دولتیو دخالتِبرخی مسئولینرسمی و دولتی به نفع کاندیدای خاص، عمده ی تخلفاتبود که پرونده ی آنها به مراجع ذی صلاحقضایی ارسال شده است.

عزیزی خاطرنشان کرد: در انتخابات اخیر بیش از 100گزارشِ تخلف انتخاباتی به هیئت نظارت واصل شد و کمیسیون رسیدگی بر جرائم انتخاباتی در دستگاه قضایی بیش از 60 مورد تشکیل جلسه داده است. هم اکنون منتظر بررسی و اعلام نتیجه از سوی دستگاه قضایی هستیم.

وی اظهار داشت: برخلاف انتخابات ریاست جمهوری در انتخاباتمیاندوره ای مجلس تخلف چشمگیریثبت نشده است.


عزیزی با اشاره به مشارکت 73درصدی مردم در انتخابات بیان کرد: نظام دینی توانسته مردم سالاری را طوری نهادینه کند که ۷۳ درصد واجدین شرایط در پای صندوق های رای حاضر شوند.

وی افزود:مشارکت انتخابات در استان آذربایجان شرقی۶۹.۶ بودکه نسبت به انتخابات گذشته پیشرفت قابل توجهی کرده است.نرخ مشارکت در تبریز ۶۰.۳۸ درصد و در انتخابات میاندوره ای اهر، هریس ۶۱.۲۹ درصد و در حوزه مراغه۶۷.۴۲ درصد بوده است.

عزیزی با اشاره به انتشار خبر کمبود تعرفه در برخی شعب اظهار داشت: بعد از ظهر روز انتخابات گزارشاتیمبنیبر کمبود تعرفه واصل شد که با همکاری هیات محترم اجرایی و پیگیری های هیات نظارت در تبریز و برخی شهرستان هااین کمبودها بلافاصله جبران شد.

وی افزود: به دلیل کمبودتعرفه، رای گیری متوقف نشد اما باعث معطل شدن مردم در صف های رای گیری گردید.

عزیزی گفت: همانگونه که در بیانیه شورای نگهبان آمده است، درکمبود تعرفه ها عمدی در کار نبوده است. این اتفاق در ساعات پایانی همه انتخاباتها اتفاق می افتد اما چون درانتخابات اخیر مردم از صبح پای صندوق ها رفتند، پایان تعرفه ها زودتر اتفاق افتاد. تعرفه ها کافی بود اما در توزیع آنها روند مناسبی اتخاذ نشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۳۴۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.   به گزارش ایسنا، مراحل رای دادن در انتخابات الکترونیکی به این شرح است: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود.   ۱ - در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود.   ۲- رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد.   ۳- وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.   ۴- فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می‌دهد.   ۵- بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.   ۶- در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود.   بر اساس اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز؛ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در استان تهران صندوق های الکترونیکی زیر بار می‌رود و شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک اجرا خواهد شد.   در حوزه انتخابیه تهران ۴ هزار شعبه به صورت تمام الکترونیک، آماده اخذ رای هستند.   دومین دوره از انتخابات مجلس دوازدهم جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: جزئیاتی از برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران /پشت پرده مهمانی مجلل برای منتخبان مجلس دوازدهم / هزینه یک شب اقامت در گراند هتل چند؟ آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نتیجه نهایی انتخابات مجلس/ دور دوم سراب

دیگر خبرها

  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • آجرلو: قطعا از مجلس خودرویی دریافت نمی‌کنم / خط قرمزمان دخالت در عزل و نصب دولتی است + فیلم
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • پخش مناظره انتخاباتی دو کاندیدای دور دوم انتخابات در صدا و سیمای اردبیل
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌