Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@02:58:05 GMT

با این نوشیدنی‌ها از سرطان در امان بمانید

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۳۴۵۲۸

با این نوشیدنی‌ها از سرطان در امان بمانید

تحریریه پارسینه_فائزه پناهی:خوشبختانه مدتی است که نوشیدن انواع آبمیوه‌های طبیعی و حتی سبزیجات در میان ایرانیان باب شده و وارد بخشی از رژیم غذایی روزانه آنها می‌شود و کم‌کم افراد با دوری از انواع نوشینی های مضری چون نوشابه و یا انواع دلستر به نوشیدن آبمیوه های طبیعی روی می‌آورند. برخی از افراد با هدف سم‌زدایی، افزایش انرژی، جوان‌سازی و قلیایی کردن سیستم بدن کمک کنند به نوشیدن اینآبمیوه ها می‌پردازند و برخی هم از فوایدضد سرطانی آنها آگاهند در این بخش از سلامت با پارسینه برایتان به معرفی شش آبمیوه ضد سرطان می‌پردازیم همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آب چغندراب چغندر دروحله ی اول به عنوان خاصیت درمانیش در تصفیه خون مشهورشد این آبمیوه سرشار از منیزیم, فسفر, سدیم, کلسیم و پتاسیم می باشد. از سوی دیگر وجود بتانین در چغندر از بروز سرطان پیشگیری می کند چراکه این ماده نقش مهمی در حذف توکسین ها و ممانعت از رشد سلول های گوناگون سرطانی دارد. همچنین آب این ماده باعث افزای شسیستم ایمنی بدن در افراد میشود و با رشد سلول های بدخیم که عامل سرطان هستند مقابله می‌کند. نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد که آب چغندر باعث کاهش رشد تومورها بخصوص در پانکراس، سینه و پروستات می شود.
آب بروکلیآب کلم بروکلی نیز یکی دیگر از نوشیدنی های شفابخش و پر خاصیت است که کمتر شناخته شده است و طرز تهیه آسانی دارد برای تهیه آن کافی است،کلم بروکلی را در یک صافی قرار دهید، سپسبه‌دقت آن را زیر آب شیر بشویید. برای استفاده در آبمیوه گیری، آن را به قطعات ریز خردکرده و به‌سادگی آب آن را با آبمیوه گیری بگیرید.کلم بروکلی یکی از سبزی‌هایی است که آب آن محبوبیت زیادی دارد و به خاطر عطروطعم قوی آن به انواع آب‌میوه‌ها و سبزی‌های دیگر اضافه می‌شود.کلم بروکلی به دلیل عطروطعم قوی آن،برای معده مناسب نیست و باید حتماً آب‌میوه‌های دیگر مثل سیب، آناناس یا مرکبات دیگر را با آن ترکیب کرد. کلم بروکلی یک منبع غنی از ویتامین C،مواد معدنی و ویتامین‌هاست.به همین دلیل این سبزی در پیشگیری از سرطان کاربرد دارد.آب هویجآب هویج به خاطر خواص بیشماری که برای سلامتی افراد داردف درواقع شاه تمام آبمیوه های طبیعی محسوب میشود . تحقیقات نشان داده مصرف روزانه آب هویج در بیماران سرطانی به مدت هشت هفته،سب شده تا رشد گره‌های لنفاوی سرطانی به حالت طبیعی بازگردد.به گفته این محققان به اثبات رسیده است که آنتی اکسیدان موجود در هویج خواص ضد سرطان دارن و باعث توقف رشد سلولهای سرطانی میشود. آب کاهو به علت اینکه تمام انواع کاهو‌ها سبزینه (کلروفیل) دارند، می توان شیره تمام انواع آن را گرفت. بهترین قسمت برای گرفتن شیره، برگ های خارجی کاهو است که بالاترین کلروفیل را دارد.برای به دست اوردن آب کاهو کافی است مقداری کاهو را با چوب وسط داخل آب میوه گیری آب بگیرید مقداری عسل اضافه کرده میل کنید، این مایع حیات بخش بهترین ماده برای درمان و پیشگیری از سرطان ریه است. همچنین کاهو به سبب مواد سلولزی و فیبری که دارا می باشد سبب کاهش بروز سرطان های مختلف به ویژه سرطان روده و معده می شوند.بررسی ها نشان می دهند این سبزی سبب می گردد تا جذب مواد مغذی در بدن افزایش یابد و فیبر موجود در کاهو به روده ها کمک می کنند تا مواد زائد و سمی را راحت تر از بدن دفع کندآب گوجهتوصیه اکید پزشکان به بیماران سرطنی که در مراحل اولیه بیمارشان هستند این است که از آب گوجه استفاده کنند زیرا «لیکوپن» موجود در گوجه یکی از ترکیبات بسیار مفید برای پیشگیری از رشد و تکثیر سلول های سرطانی است که در آب گوجه فرنگی یافت می شود. آب گوجه فرنگی حاوی خواص آنتی اکسیدانی بالایی بوده و یکی از منابع غذایی فوق العاده لیکوپن است.همچنین تحقیقات نشان داده اند که محصولات فرآوری شده از گوجه فرنگی نظیر آب گوجه، سس و رب گوجه نیز بصورت بالقوه ضد سرطان هستند.آب گریپ فروت گریپ فروت قرمز و صورتی، بعد از گوجه فرنگی، یکی از بهترین منابع ویتامین C ، بتاکاروتن و لیسوپن است.ویتامین C و بتاکاروتن منجر به کاهش بروز سرطان مری در افراد می شوند همچنین مطالعه محققان نشان می دهد مکمل ویتامین C تاثیری همچون شیمی درمانی بر سلول های سرطان مری دارد و حتی ویتامین C موجب افزایش تاثیر شیمی درمانی می شود.منبع:only my health .com

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۳۴۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!

در کشفی که به نظر می‌رسد از مجموعه «پیشتازان فضا» یا یک فیلم مارولی بیرون آمده باشد، دانشمندان دریافته‌اند که گوجه فرنگی اساسا در یک «جهان موازی» زندگی می‌کند. این کشف زمانی انجام شد که محققان دانشگاه ایالتی میشیگان به تماشای آنچه در بین ریشه‌های گیاه گوجه‌فرنگی رخ می‌دهد، پرداختند.

به گزارش ایسنا، در مطالعه جدیدی که در مجله ساینس ادونسز(Science Advances) منتشر شده است، محققان دریافتند که ریشه‌های گوجه فرنگی دسته منحصر به فردی از متابولیت‌ها به نام آسیل قند را تولید می‌کنند. پیش از این تصور می‌شد که این ترکیبات فقط در موهای تیره روی سطح برگ‌ها و ساقه‌های گوجه فرنگی ساخته می‌شوند که به کرک معروف هستند.

به نقل از اس‌اف، آسیل قندها مولکول‌های تخصصی متشکل از هسته‌های قندی هستند که با زنجیره‌های اسید چرب تزئین شده‌اند. در کرک گوجه فرنگی، این متابولیت‌ها به دفاع از گیاه در برابر آفات کمک می‌کنند. با این حال، آسیل قندهای ریشه کاملا متفاوت از همتایان زیرزمینی خود بودند.

دانشمندان با استفاده از روش‌های شیمی تجزیه و تحلیل پیشرفته، به این نتیجه رسیدند که فراوان‌ترین آسیل قند موجود در ریشه گوجه فرنگی، به جای هسته ساکارز موجود در آسیل قندهای کرک، دارای هسته قندی است که از گلوکز مرتبط با اینوزیتول ساخته شده است. ترکیبات ریشه همچنین دارای زنجیره اسیدهای چرب متمایزی بودند.

راشل کروین(Rachel Kerwin)، نویسنده مطالعه اول، محقق فوق دکتری در یک بیانیه رسانه‌ای می‌گوید: آنچه در مورد این متابولیت‌های تخصصی بسیار قابل توجه است این است که آنها معمولا در سلول‌ها و بافت‌های بسیار دقیق سنتز می‌شوند.

به عنوان مثال آسیل قندها را در نظر بگیرید. آنها را در برگ‌ها یا ساقه‌های یک گیاه گوجه فرنگی نمی‌بینید. این متابولیت‌های دفاعی چسبنده از نظر فیزیکی درست در نوک کرک‌ها ساخته می‌شوند.

آیا آسیل قندهای ریشه و کرک از طریق یک مسیر متابولیک ساخته می‌شوند؟

برای پاسخ به این سوال، محققان تحقیقاتی مولکولی انجام دادند. آنها ژن‌هایی را در ریشه‌های گوجه فرنگی شناسایی کردند که بسیار شبیه به ژن‌های بیوسنتزی شناخته شده کرک آسیل قند بودند. یکی از ژن‌ها به طور خاص، ASAT1-L نامیده می‌شود.

سپس دانشمندان از ویرایش ژن کریسپر(CRISPR) برای حذف عملکرد ژن‌های ASAT1 و ASAT1-L استفاده کردند. به طور قابل توجهی، گیاهان گوجه فرنگی فاقد ژن ASAT1-L هیچ آسیل قند قابل تشخیصی در ریشه خود تولید نکرد، در حالی که سطوح آسیل قند کرک تحت تأثیر قرار نگرفت. زمانی که ژن ASAT1 حذف شد برعکس این اتفاق افتاد. این نشان می‌دهد که گوجه‌فرنگی‌ها دو مسیر متابولیک آسیل‌قند جداگانه ایجاد کرده‌اند که یکی برای کرک‌ها و دیگری برای ریشه‌ها است.

با کاوش دقیق‌تر، گروه تحقیقاتی دریافتند که ژن‌های کرک و آسیل قند ریشه نزدیک به هم روی ژنوم گوجه فرنگی قرار گرفته‌اند. تصور می‌شود که این نوع سازمان‌دهی ژنومی، که به عنوان یک خوشه ژن بیوسنتزی شناخته می‌شود، به ژن‌ها امکان تنظیم و توارث مشترک را می‌دهد.

رابرت لاست(Robert Last)، نویسنده ارشد این مطالعه، توضیح می‌دهد: در کنار مسیری که سال‌ها در حال مطالعه آن بودیم، در اینجا دومین جهان موازی را پیدا می‌کنیم که در زیر زمین وجود دارد.

تجزیه و تحلیل تکاملی نشان داد که ژن ASAT1-L احتمالا زمانی پدیدار شد که ژن اجدادی ASAT1 شبیه‌سازی شده است. سپس این دو ژن از هم جدا شدند و برای کرک و ریشه تخصصی شدند. وقتی دانشمندان به سایر اقوام گوجه‌فرنگی نگاه کردند، داستان حتی جذاب‌تر شد. آنها کشف کردند که ژن ASAT1-L و آسیل قندهای ریشه در برخی از گونه‌های گوجه‌فرنگی وحشی یافت می‌شوند، اما در عموزاده‌های دورتر مانند بادمجان یافت نمی‌شوند. این نشان می‌دهد که توانایی ساخت آسیل‌قندهای ریشه تقریبا به تازگی در درخت خانوادگی گوجه‌فرنگی تکامل یافته است.

هدف از تولید این متابولیت‌های مرموز زیرزمینی چیست؟

پاسخ صادقانه این است که ما هنوز نمی‌دانیم.

با توجه به شباهت آنها به ترکیبات محافظ کرک، یک احتمال این است که آسیل قندهای ریشه به گوجه فرنگی کمک کنند تا از آفات و عوامل بیماری‌زای ساکن خاک جلوگیری کند. آنها همچنین ممکن است در جذب میکروب‌های مفید در ناحیه ریشه نقش داشته باشند. مطالعات آینده می‌تواند عملکردهای زمین‌شناختی آنها را مشخص کند.

اگر متوجه شویم که این آسیل قندهای ریشه در دفع ارگانیسم‌های مضر مؤثر هستند، آیا می‌توان آنها را در گیاهان دیگر پرورش داد و در نتیجه به رشد گیاهان بدون نیاز به قارچ‌کش‌ها و آفت‌کش‌های مصنوعی کمک کرد؟

اینها سوالاتی هستند که در مرکز جستجوی بشر برای آب خالص‌تر، غذای ایمن‌تر و کاهش اتکا به مواد شیمیایی مصنوعی مضر قرار دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • یک شام خوشمزه و آسان برای علاقه‌مندان به بادمجان
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • پیرمرد ۸۵ ساله قربانی سرقت‌های سمی شد
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود