Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-اما حذف تنها زن حاضر در لیست توافق‌شده و همچنین حذف نماینده اهل سنت، مواردی بودند که برخی نمایندگان درباره آنها صحبت کردند.علی مطهری این اتفاق را ناشی از علت سیاسی نمی‌داند و آن را طبیعی می‌داند که در صحن رأی نیاورند: «با وجود اینکه در فراکسیون امید یک زن و یک نفر از نمایندگان اهل سنت در سه سهمیه دبیران و ناظران قرار گرفتند و یک نفر از اهل سنت نیز از سوی فراکسیون مستقل معرفی شد؛ اما در نهایت هیچ کدام در صحن رأی نیاوردند که این مسئله طبیعی است و پیش می‌آید».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما «محمدرضا تابش»، نایب‌رئیس فراکسیون امید، نظر دیگری دارد: «یک جریانی نمی‌خواست کاندیدای زن و اهل سنت رأی بیاورند که معلوم هم هست فکر چه کسانی بوده. من فکر می‌کنم با این جمعیتی که داریم، می‌توانیم خودمان مستقلا هر فعل و انفعالی را رقم برنیم». او همچنین گفته: «به‌هر‌حال، نیمی از جامعه ما را زنان تشکیل می‌دهند؛ چرا نباید حداقل یک زن در ترکیب هیئت‌رئیسه حضور داشته باشد؟ عزم نانوشته‌ای را دیدم که زن‌ها و اهل تسنن رأی نیاورند. این کار خوبی نبود. وقتی به اجماع می‌رسیم که به لیست رأی بدهیم، همه باید به آن احترام بگذاریم. در واقع هم ما باید به کاندیداهای فراکسیون دیگر رأی دهیم و هم آنها به کاندیدای ما. زمانی که به لیست مشترک می‌رسیم، باید این‌گونه باشد». به هر شکل، دومین انتخابات هیئت‌رئیسه در مجلس دهم برگزار شد و سه رأس مجلس دهم دست‌نخورده باقی ماندند. اما کاهش صندلی‌های امید در هیئت‌رئیسه شاید بر روند انتخابات رؤسای کمیسیون‌های مجلس و همچنین رأی اعتماد وزرای دولت دوازدهم تأثیرگذار باشد. هرچند صندلی‌های فراکسیون امید در هیئت‌رئیسه کاهش یافت؛ ولی دو خوبی داشت؛ اول حفظ نواب رئیس که فراکسیون امید آنها را به‌عنوان خط قرمز معرفی کرده بود و برخی هم درصدد حذف آنها به‌ویژه مطهری بودند. دیگری اینکه عهدشکنی برخی فراکسیون‌ها در رأی‌ندادن به نامزدهای لیست توافق‌شده، بیشتر از کاهش صندلی‌های امید به چشم آمد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۳۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد + اسامی اعضا

به دنبال تعیین اعضای هیات ۹ نفره اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم، امروز اولین جلسه این هیات تشکیل شد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته جلسه هم‌اندیشی جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم برای تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد؛ در این جلسه اکثریت اعضاء به تشکیل فراکسیون واحد رای دادند و مقرر شد تا تشکیل اولین جلسه مجمع عمومی، فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم با نام موقت «فراکسیون انقلاب اسلامی» فعالیت کند.

در اولین جلسه هیات موسس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم مقرر شد که یک هیات اجرایی موقت تا زمان انتخاب اعضای شورای مرکزی فراکسیون تشکیل شود. وظیفه این هیات اجرایی موقت تهیه پیش‌نویس اساسنامه، مرام‌نامه و آیین‌نامه و تهیه فهرست منتخبان برای دعوت در فراکسیون و تهیه پیش‌نویس فرم عضویت و جدول زمانبندی تا انتخابات هیات رئیسه فراکسیون و تدارک برگزاری مجمع عمومی است.

روز گذشته در دومین جلسه هیات موسس، با برگزاری انتخاباتی ۹ نفر برای عضویت در هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی انتخاب شدند وامروز اولین جلسه هیات اجرایی موقت برگزار شد.

۹ نفر هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی، نصرالله پژمانفر، مالک شریعتی، رضا تقی‌پور، علی خضریان، محسن زنگنه، جلیل میرمحمدی، محمدتقی نقدعلی، حمید رسایی و مجتبی یوسفی هستند.

هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مقدمات تشکیل اولیه جلسه مجمع عمومی فراکسیون انقلاب اسلامی را برنامه ریزی می‌کند و بعد از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقی‌مانده، اولین جلسه مجمع عمومی فراکسیون انقلاب اسلامی تشکیل می‌شود.

این‌که نام فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم با عنوان «فراکسیون انقلاب اسلامی» باقی بماند یا خیر بستگی به نظر اکثریت مجمع عمومی این فراکسیون دارد که آن هم در اولین جلسه بعد از انتخابات دور دوم دوازدهم مشخص می‌شود.

قرار است در فراکسیون انقلاب اسلامی از تمامی منتخبان جریان انقلاب با تمام سلایق سیاسی اصولگرا حضور پیدا کنند تا در نهایت اصولگرایان مجلس دوازدهم در یک فراکسیون جمع شده تا مجلس آینده تعدد فراکسیون‌های سیاسی نداشته باشد.

از بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم برای حضور در جلسه اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی دعوت شده بود که از این تعداد حدود ۴۰ نفر از منتخبان حضور پیدا کردند که این افراد در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سه نامزد دیگر به لیست شورای ائتلاف اضافه می‌شود
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • اضافه شدن ۳ نامزد به لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس در ۲۴ ساعت آینده
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد + اسامی اعضا
  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال، VAR و جانشین حمید مطهری
  • توضیحات اصولی درباره انتخاب سرمربیان، VAR و جانشین مطهری