Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرصت‌هایی که در سیستان و بلوچستان می‌سوزند، سکوت سنگین مسئولان در برابر یک ضدارزش، مردم به وعده‌های زودگذر رای ندادند و ورود گوشت قرمز به اهواز ممنوع نیست از اخباری است که بخش استانی رسانه‌ها امروز به آن‌ها پرداخته اند. به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، فرصت‌هایی که در سیستان و بلوچستان می‌سوزند، سکوت سنگین مسئولان در برابر یک ضدارزش، مردم به وعده‌های زودگذر رای ندادند و ورود گوشت قرمز به اهواز ممنوع نیست از اخباری است که بخش استانی رسانه‌ها امروز به آن‌ها پرداخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود گوشت قرمز به اهواز ممنوع نیستایرنا:مصطفی کنارکوهی مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت که با وجود نزدیک شدن به فصل گرما و احتمال بروز بیماری تب کریمه کنگو، تاکنون هیچ موردی از این بیماری در خوزستان مشاهده نشده. عملیات پیشگیری با سمپاشی دام‌ها و مناطق حساس با شدت ادامه دارد و در هیچ کارگروه اقتصادی در خوزستان به دلیل احتمال بروز این بیماری و یا هیچ دلیل دیگری ورود گوشت قرمز به اهواز ممنوع نشده است. گوشت قرمز با ضوابط بهداشتی و مهر دامپزشکی مورد تائید اداره دامپزشکی است و مردم دغدغه‌ای نداشته باشند. در چند روز اخیر خبری مبنی بر اینکه ورود گوشت قرمز به اهواز به دلیل بیماری تب کریمه کنگو ممنوع شده در برخی سایت‌ها منتشر شده بود.
فرار دومین سرمایه گذار از استان در پی بی توجهی مسئولان/ سرمایه ۲۰ میلیاردی پرید!

عصرهامون: در حالی سیستان وبلوچستان علی رغم داشتن شرایط آب وهوایی و مناطق و معادن خاص با کمبود سرمایه گذار روبه رو است که مسئولین استان به جای جذب سرمایه گذار باعث فرار آن‌ها می‌شوند. شهریور ۹۴ بود که سرگلزایی دبیر وقت کمیته فنی استاندارد توربین‌های بادی ایران خبر از فرار سرمایه گذاران به دلیل بی توجهی نمایندگان داده بود. وی گفته بود که یک ایرانی مقیم استرالیا از سرمایه گذارانی بود که به دلیل عدم همکاری بانک‌های ایرانی و اختلاف بر سر امکان انتقال سود به حساب وی با وجود میل به سرمایه گذاری فرصت همکاری با وی از دست رفت و علی رغم تماس‌ها و مکاتبات بسیاری با برخی نمایندگان مجلس برای همکاری در خصوص احداث نیروگاه‌های بادی انجام شد، اما این مکاتبات با بی توجهی از سوی آنان روبرو شده است.


علی‌ای حال سیستان و بلوچستان با توجه به شرایطی به مثل حاشیه‌نشینی، هم مرزبودن با دو کشور مشکل دار و دیگر مشکلات این چنینی، دارای مشکلات معضلات مختلفی در زمینه‌های مختلف است، با توجه به کمبود‌ها و عقب ماندگی‌های استان، دولت به تنهایی نمی‌تواند تمامی مشکلات و معضلات را رفع کند، در این راستا حضور خیرین و سرمایه گذاران یک امر ضروری به نظر می‌رسد.


اما در زمانی که تمامی مسئولان و مردم باید به فکر جذب خیرین و سرمایه گذاران باشند، به دلیل وقت نداشتن مدیرکل بهزیستی استان برای ملاقات با رابط یکی از خیرین، ۲ میلیارد تومانی که قرار بود در منطقه شیرآباد برای زنان بی سرپرست و بدسرپرست هزینه شود، به یکی دیگر از استانهای کشور انتقال داده شد.
دلایل بیشتر بودن رای رئیسی نسبت به روحانی محرمانه است

مرآت: محمدرضا خبار نماینده دولت در استان سمنان در پاسخ به سوالی در خصوص علت بیشتر بودن رای‌های سید ابراهیم رئیسی در استان سمنان بویژه تفاوت رای‌های شرق و غرب استان گفت: من در نامه‌ای که به وزارت کشور نوشته ام دلایل این موضوع را بیان کرده ام، اما چون محتوای آن محرمانه است امکان بیان جزئیات آن وجود ندارد. یکی از دلایل تفاوت رای‌های غرب و شرق استان وجود حساسیت‌های سنتی بین شهرهای سمنان و شاهرود از سالیان دور است.
سکوت سنگین فعالان فرهنگی و مذهبی در برابر یک ضدارزش/ لطفا شلوغ نکنید؛ «تخته نرد» بدون «مُهره» دادیم!اروم نیوز:روز اول ماه مبارک رمضان (۶ خرداد ۹۶) در استانداری آذربایجان غربی و در همین شهر ارومیه، برای مدیران دستگاه هایی که در برنامه‌های نوروزی همکاری خوبی داشته اند از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یک «تخته نرد» گران قیمت و بزرگ و قابل توجه هدیه داده می‌شود! خب، حق داری شاخ دربیاوری دیگر؛ بحث ما مساله فتوا و حلال و حرام بودن تخته نرد نیست، بحث از رعایت شأن ماه مبارک رمضان به عنوان ماه نزول قرآن و وجوب روزه داری و دعا و مناجات است که میراث فرهنگی آذربایجان غربی، در مرکز مدیریت استان یعنی استانداری در آغاز ماه عبادت و معنویت رمضان، به جای اهدای قرآن یا رحل قرآن به نشان نزول قرآن در این ماه، تخته نرد اهداء می‌کند! یکی از مدیرانی که تخته نرد از میراث فرهنگی آذربایجان غربی در اول ماه مبارک رمضان هدیه گرفته بود، رندانه می‌گفت: آقا بیخودی شلوغش نکنید، این تخته نرد که به ما داده اند حرام نیست و منافاتی با اعمال عبادی ماه مبارک رمضان ندارد، چون نرد کامل نیست و حواس مسئولان محترم فرهنگی به ماه رمضان بوده، لذا فقط تخته خالی نرد را دادند و مهره هایش را ندادند تا بلافاصله از فردا در دومین روز ماه رمضان در اداره‌های دولتی بساط نردبازی راه نیندازیم و کارمندان را گمراه نکنیم! البته شنیده شد که از سوی میراث فرهنگی گفته شده ما مهره نداده ایم فقط تخته داده ایم که مدیران محترم نتوانند نردبازی کنند! اگر چنین کلامی از سوی مسئولان میراث فرهنگی استان صادر شده باشد اوج تمسخر اعتقادات مردم مسلمان است! آن وقت باید به ایشان گفت: که: پس این تخته خالی گرانقیمت نرد که اهدا کرده اید چه فایده و ثمره‌ای برای مدیران محترم دارد؟ آیا تخته نرد بی مهره کاربرد دیگری هم دارد؟ مثلا آش سبزی در آن بریزند و بخورند؟ یا گلهای بنفش در آن بچینند و به همدیگر تبریک بگویند؟! اصلا مگر تهیه مهره کار سختی است؟ یا در مراسمی دیگر این بار می‌خواهید فقط مهره تخته نرد بدهید که احسانتان تمام و کامل شود.
انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۳۷۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمانده انتظامی سمنان: فراجا مرزبان حجاب است

فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه برهنگی یکی از مصادیق خشونت اجتماعی است بر لزوم همراهی همه نهادهای فرهنگی برای توسعه فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه تأکید کرد و گفت: پلیس ضمن حفظ کرامت انسانی جامعه، با هنجارشنان مقابله می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سردار جلیل موقوفه‌ئی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خشونت روانی در عرصه بدحجابی و برهنگی آثاری عمیق گسترده و گاها نسلی در جامعه می‌گذارد که تبعات آن بر فرد، روان، روابط، خانواده و اجتماع متعلق به وی به جای خواهد ماند.

وی گفت: خشونت مفهوم و پدیده‌ای چندبعدی و گسترده است که در حوزه‌های مختلف از جمله فردی، خانوادگی و اجتماعی قابل بررسی است.

فرمانده انتظامی استان سمنان خاطرنشان کرد: خشونت امری ضد هنجار و عاملی مخرب در فرآیند توسعه زندگی فردی و جمعی است و می‌تواند به بسیاری از روابط در حوزه‌های خرد و کلان آسیب وارد سازد.

سردار موقوفه‌ئی اضافه کرد: ولی آنچه از خشونت در افکار عمومی و ادبیات اجتماعی مطرح می‌شود غالبا خشونت فیزیکی و کلامی است که در عناوینی مثل ضرب و جرح فحاشی مزاحمت تعریف و پیگیری می‌شود و بیشتر معطوف و محدود به دو گروه زنان و کودکان در بستر خانواده و جامعه شده است.

وی به وجوه دیگر این پدیده مانند خشونت جنسی، خشونت مجازی، عاطفی که اخیرا به آن پرداخته شده است و کارشناسان و عموم جامعه این ابعاد را زیر ذره بین خود برده‌اند؛ اشاره کرد و گفت: ولی ابعاد و وجوه دیگری از خشونت نیز وجود دارد که علیرغم گستره عظیم و قدرت اثر بخشی عمیق آنها بر فرد و جامعه کمتر به آن پرداخته می‌شود.

فرمانده انتظامی استان سمنان اضافه کرد: خشونت روانی و جنسی گسترده با رواج بی‌حجابی و برهنگی در بستر جامعه و تشویش ذهن و روان جوانان ایجاد می‌شود و معمولا در پوشش آزادی فرهنگی قرار گرفته و به تبعات مخرب آن بر فرد خانواده و روابط عاطفی و خانوادگی هیچ گونه اهمیتی داده نمی‌شود و این بعد از خشونت به مراتب مخرب‌تر از خشونت‌های آشکاری است که روزانه و مستمر توسط قوای قانونی و قضایی کشور کنترل می‌شود، چرا که خشونت آشکار غالبا به درگیری مستقیم و غالبا فیزیکی دو یا چند تن معدود و محدود می‌شود ولی خشونت روانی جاری در عرصه بدحجابی و برهنگی آثاری عمیق گسترده و گاها نسلی در جامعه می‌گذارد که تبعات آن بر فرد،روان، روابط، خانواده و اجتماع متعلق به وی به جای خواهد ماند.

سردار موقوفه‌ئی گفت: از همین منظر ساختار مدیریتی جامعه همانگونه که با خشونت آشکار با جدیت مقابله می‌کند، از منظر حراست از امنیت روانی عاطفی و جنسی در جامعه موظف است با خشونت ناشی از رواج برهنگی و بی‌حجابی در جامعه نیز مقابله کند.

فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند

فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: فراجا با اجرای طرح نور مرزبانی حوزه حجاب را عهده‌دار است و مقتدرانه اجازه نمی‌دهد دشمنان خطوط قرمز فرهنگی را در نوردند و لازم است متولیان فرهنگی حجاب و عفاف نیز بیدار باشند.

سردار موقوفه‌ئی گفت: طرح نور یا طرح مقابله با ساختارشکنی و هنجارشکنی حوزه حجاب و عفاف چند وقتی است در سطح کشور آغاز شده و فراجا با حضور تیم‌های مجرب و متخصص در این حوزه عمل می‌کند.

وی با بیان اینکه واکنش‌ها به اجرای طرح نور در دو دسته قرار دارد؛ بخشی از جامعه موافق و حامی فراجا هستند و برخی نیز به تشریح آسیب‌های این طرح می‌پردازند گفت: پلیس در این طرح از تمام ظرفیت‌های انسانی و تجهیزاتی خود برای اجرای دقیق و کامل آن بهره می‌برد و ضمن رعایت کرامت و احترام انسانی با هنجار‌شکنی در حوزه حجاب مقابله می‌کند.

فرمانده انتظامی استان سمنان با تأکید بر اینکه متولیان فرهنگی حجاب و عفاف نیز بیدار باشند گفت: اکتفا به طرح نور و حضور مجاهدانه پلیس در این عرصه تضمینی برای ارتقاء فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و نسل‌های آتی نخواهد بود.

سردار موقوفه‌ئی با بیان اینکه "عفاف و حجاب" اصالتی فرهنگی دارد و این عرصه عناصری آگاه، اصیل و شجاع را می‌طلبد گفت: این جبهه میدان تاکتیک‌های عمیق و تکنیک‌های دقیق و نظم و استمرار در عمل است که امیداوریم سازمان‌ها و نهادها به ویژه خانواده‌های اصیل ایرانی، اهمیت آن را درک و خود محوریت این عرصه را عهده‌دار شوند.

"حجاب"نتیجه عزت نفس در آدمی است

سرهنگ سید علی میراحمدی جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان نیز در این نشست گفت: "حجاب"نتیجه عزت نفس در آدمی است.

وی با بیان اینکه انسان نه برای دیگران و نگاه توجه و تایید دیگران، بلکه برای خود و برای شکوفایی خویشتن زندگی می‌کند عنوان کرد:بر همین اساس حجاب به معنی بی‌نیاز به هر نگاهی جز نگاه خداوند معنی پیدا می‌کند.

میراحمدی با بیان اینکه آنچه به انسان معنا و قیمت می‌دهد، رضایت عمیق و درونی نسبت به خود است گفت: این خشنودی تنها در مسیر حرکت انسان به سمت اهداف و ارزش‌ها و نیل به قله شکوفایی محقق می‌شود.

وی گفت: چنانچه هر فردی به هر دلیلی در طول زندگی در مسیر درخشان شکوفایی قرار نگیرد به دامن لذت پناه می‌برد؛ لذت‌های کوتاه و انگیزش‌های موقت که تسکینی موقتی بر دردهای عمیق ناکامی است.

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: انسان آگاهانه حال ناخوش زیستن در مسیر نادرست را احساس می‌کند، ولی درک شجاعت و تحمل لازم برای پذیرش آن را ندارد و بر همین اساس در مواجه با آن مکانیسم‌های غلط رفتاری را بر می‌گزیند.

میراحمدی گفت: مصرف مواد مخدر از جمله مکانیسم‌های غلطی است که هرچند تسکینی چند ساعته به دردهای وجودی و درونی انسان می‌دهد ولی آنچه می‌ماند نهایتا دردی انباشته‌تر و ترسی بسیار عمیق‌تر است.

وی افزود: از دیگر مکانیسم‌های اشتباه برای انسان، تمرکز بیش از حد بر ثروت‌اندوزی تکیه بر وجوه مختلف زندگی مادی است که این مهم در مصادیقی از جمله ظاهر، اندام، زیبایی برای جلب نگاه و توجه دیگران، افراط در روابط عاطفی و جنسی و هر چیزی که انسان را دچار فراموشی و غفلت از خویشتن کند جلوه‌گر می‌شود.

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان برهنگی را نیز از مکانیسم‌های دفاعی در برابر احساسات دردناک ناشی از وجود بی‌ارزش انسانی در نگاه خود انسان عنوان و تصریح کرد: از آنجا که ارزشمندی انسان به توجه و تایید دیگران گره خورده و در این نگاه، بهای انسان تعداد چشم‌هایی که او را شناخته، نگریسته و دنبال می‌کنند خواهد بود؛ بر همین اساس، ترس مواجه با درون تهی از ارزش و معنای انسان وی را ناچار می‌کند که برای ایجاد حس ارزشمندی و به تبع آن جذب افراد و نگاه آنان خود را بیاراید و جراحی کند و این مسیر را تا انتها خواهد رفت.

میراحمدی با اشاره به نفوذ این رویکرد به فضای مجازی تصریح کرد: در انتهای این مسیر به جایی خواهیم رسید که دیگر هیچ نگاهی، هیچ لایک و تحسینی و هیچ دنبال کننده و تماشاگری و حتی هیچ اندازه ثروت و شهرت و قدرتی توان ارضای نیاز شدید ما به ارزشمندی و معنا را نمی‌دهد و این پایان قطعی است.

وی با بیان اینکه باید نگاه، تمرکز و توجه ما به درون هدایت شود تصریح کرد: در صورتی که در نگاه هریک از افراد جامعه، گوهر وجودی خود ارزشمند و گرانبها شده و این ارزشمندی در نگاه به خود نهادینه شد، دیگران و نگاهشان برای افراد کم‌اهمیت می‌شود.

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: پس ساده زیستی و ابعاد آن، از جمله حجاب، نتیجه احساس ارزشمندی است که خاصیت انسان با معناست و نماد عزت نفس در آدمی است.

میراحمدی با اشاره به نقش مهم نهادهای فرهنگی جامعه در این مسیر مهم خاطرنشان کرد: نهادهای فرهنگی باید جامعه را به این سمت‌وسو سوق دهند و برای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب باید اقدامات ریشه‌ای فرهنگی نیز در کنار برخورد با هنجارشکی‌ها برنامه‌ریزی و اجرا شود.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • فرمانده انتظامی سمنان: فراجا مرزبان حجاب است
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • حفظ سرمایه اجتماعی با برگزاری مطلوب کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • عکس/ آقای دبیرکل، لطفاً درِ خروجی را نشانشان دهید!
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست