Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-30@20:53:07 GMT

تغییر و تحول پرتال ادارات کل راه و شهرسازی

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۳۷۶۲۰

تغییر و تحول پرتال ادارات کل راه و شهرسازی

تین نیوز |

هفته‌نامه حمل ونقل| وزیر راه و شهرسازی در جمع مدیران کل راه و شهرسازی استان‌های سراسر کشور با تاکید بر آنکه مدیران راه و شهرسازی در استان‌های سراسر کشور اجازه ندهند افرادی که قصد تخریب دارند چهره غیرواقعی از آنها به جامعه منتقل کنند، خواستار تغییر و تحول پرتال ادارات کل راه و شهرسازی در مدت زمان یک ماه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در جمع مدیران کل راه و شهرسازی استان‌های سراسر کشور، گفت: اصلی‌ترین بحث من این است که آیا مدیران کل راه و شهرسازی ما در استان‌ها هیچوقت راجع به اینکه جامعه چه تصویری از آنها دارد، حساسیت نشان داده‌اند؟ به نظر می‌رسد چنین حساسیتی هیچگاه وجود نداشته و همیشه مدیران راه و شهرسازی به دنبال آن بودند که کارها و پروژه‌ها را انجام دهند و هیچوقت به دنبال آن نبودند که جامعه از آنها چه تصور و تصویری دارد.

به بیان دیگر اغلب مدیران کل راه و شهرسازی، هیچگاه شخصیت رسانه‌ای نداشتند. درحالیکه برای موفقیت باید از خود، شخصیت رسانه‌ای ایجاد کنیم و در آن شخصیت، ببینیم مردم چه تصویری از ما دارند.

این عضو کابینه دولت یازدهم تصریح کرد: باید مرتب اینکه مردم چه تصویری از ما دارند را آزمون کنیم و ببینیم که کجا اشتباه است. اگر دیدیم که مردم از ما یک تصویر خوبی ندارند یا ناقص، معیوب و با کجی همراه است عصبانی نشویم. به خود برگردیم و ببینیم که ما چه کردیم که این تصویر ناقص است.

آخوندی با قرائت این شعر که آینه چون نقش تو بنمود راست/ خودشکن، آیینه شکستن خطاست، گفت: اگر دیدیم تصویر ما در اذهان عمومی، تصویر نامناسبی است خودمان آن تصویر را درست کنیم و این نکته بسیار مهمی است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی، یک وزارتخانه عملیاتی است که مدیران آن همواره به دنبال پروژه و اجرای پروژه هستند، گفت: عموما در مجموعه وزارت راه و شهرسازی به دلیل عملیاتی و پروژه محور بودن فعالیت‌ها، عموما مدیران نگران تصویری که از آنها در جامعه شکل می‌گیرد، نیستند.

می‌بینم که مدیران ما در استان‌ها چقدر زحمت می‌کشند، واقعا جان‌فشانی می‌کنند، در سرمای سخت و گرمای جانفرسا فعالیت‌ کردن بسیار دشوار است ولی نگران این نیستند که جامعه چه تصویری از آنها دارد. زیرا که اساسا موضوع تصویر رسانه‌ای برای آنها مهم نبوده است. حال آنکه باید تصویر رسانه‌ای و تاثیری که در جامعه می‌گذاریم برای ما مهم باشد. اینکه جامعه از ما چه تصویر رسانه‌ای دارد و اگر به دنبال این موضوع برویم موفق می‌شویم.

اجازه ندهید چهره‌ای غیرواقعی از شما به جامعه منتقل کنند

آخوندی با تاکید بر این نکته که باید مدیران دولتی و بدنه دولتی تصویری واقعی از خود ارایه دهند، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که اگر سرشان را پایین بیندازند و کار خود را به نحو احسن انجام دهند روشی درست است در حالی‌که این کار بدون ارایه تصویری روشن از فعالیت‌ها و اقدامات، عملا در جامعه بازخورد نخواهد داشت. زیرا افرادی که تخریب می‌کنند از آنجاییکه منافع دارند به ناحق شروع به تخریب می‌کنند.

وزیر راه و شهرسازی خطاب به مدیران کل راه و شهرسازی استان‌های سراسر کشور، گفت: فکر نکنید که اگر بی‌توجهی کنید کار تمام است اصلا اینگونه نیست. تازه اول قصه است. اول قصه جایی است که شما مدیران نسبت به اتفاقاتی که در جامعه رخ می‌دهد بی‌توجهی نشان دهید و آن وقت کسانیکه تخریب می‌کنند دست به کار خواهند شد و تصویری غیرواقعی از شما به جامعه ارایه خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون دنیا، دنیای ارتباطات است، گفت: بعد از انقلاب‌صنعتی، انقلاب ICT (انقلاب فناوری ارتباطات و اطلاعات) شکل گرفت که هم‌اکنون نیز در آن هستیم. به همین دلیل به شما مدیران کل راه و شهرسازی عرض می‌کنم، اولین جایی که از خودتان یک تصویری ارایه می‌دهید پرتال شما است و بعد از آن هنر شماست که از محتوای آن مراقبت کنید تا آن تصویری که از اداره کل راه و شهرسازی استان به جامعه منتقل می‌شود تصویری مناسب باشد.

آخوندی خطاب به مدیران کل راه و شهرسازی استان‌های سراسر کشور، گفت: شما اگر عکس و محتوا نگذارید دیگران برای شما عکس و محتوا خواهند گذاشت که تصویری دیگر از شما است که اساسا واقعی نیست. اما وقتی شما تصویر و محتوا می‌گذارید دیگران به نقد آن می‌نشینند و شما در ادامه در فکر تصحیح مرتب آن، اقدام خواهید کرد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: خوشبختانه ما در وزارتخانه اینکار را کردیم و پرتال وزارتخانه را تغییر دادیم. نمی‌خواهم که سیستمی یک شکل در تمامی استان‌ها ایجاد شود زیرا اساسا موافق با سیستم مارکسیستی و سوسیالیستی نیستم. بلکه علاقمندم استان‌های مختلف، پرتال خاص خود را داشته باشند. پرتالی که تغییر داده‌ایم یک چهارچوب است. این چهارچوب را بگیرید و در این چهارچوب مشخص که درگاهی دو طرفه است، تصویری واقعی از عملکرد خود را قرار دهید.

تصویری واقعی و صادقانه از دولت ارایه کنیم

وی گفت: بزرگ‌ترین پیام انتخابات، عدم ارایه تصویر واقعی دولت از خودش بود و این مطالبه مردمی بود که دولت باید تصویر واقعی از خود را ارایه می‌کرد و ما باید به این خواسته مردم تن در دهیم.

آخوندی تاکید کرد: نباید تصویری که از زیرمجموعه دولت ارایه می‌شود بر اساس زیاده‌گویی باشد بلکه باید تصویری کاملا صادقانه و واقعی از خود ارایه دهیم تا بتوانیم بر جامعه تاثیر بگذاریم.

وزیر راه و شهرسازی افزود: بحث تغییر و تحول در پرتال از هم اکنون تا پایان ماه مبارک رمضان در استان ها پیگیری شود. بحث پرتال و نحوه نگهداری از آن را با گفتگوهای تکنیکی در حد جزئیات با استان ها داشته باشید و رابطه پرتال مرکزی با استانی را به خوبی تعریف کنید. نهایتا بعد از ماه مبارک رمضان نتیجه در طی جلسه ای مشترک با حضور اینجانب ارایه شود. همچنین مدیران کل راه و شهرسازی خود را مسئول پرتابل استان خود بدانند.

وزیر راه و شهرسازی همچنین در ادامه با تأکید بر اهمیت بحث دسترسی آزاد شهروندان به اطلاعات در حوزه کاری این وزارتخانه اعلام کرد: ما به اشتباه تصور می‌کنیم که تمامی اطلاعات موجود و مناسب برای انتشار، سیاسی و امنیتی هستند در صورتی که این فکر نادرست بوده و واقعیت آن است که تمامی اقداماتی که درحال حاضر مشغول به انجام آن هستیم نوعی اطلاعات محسوب می‌شوند.

وی در این راستا مطالبی مانند اجرای یک پروژه، تصویب طرح جامع، نصب دوربین در جاده‌ها، صدور مجوزهای حمل و نقلی، بازآفرینی شهری و ... را نمونه‌ای از اقدامات و اطلاعات مناسب جهت انعکاس عملکرد ادارات کل راه و شهرسازی در سراسر کشور اعلام کرد و افزود: می‌توانیم برای مثال به راه‌اندازی سامانه ۱۴۱ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اشاره کنیم، قطعا تصویری که این سازمان در زمان فعلی بین مردم جامعه دارد با تصویر آن در ۴ سال گذشته تفاوت دارد که بدون شک به ادامه مسیر این سازمان در آینده کمک خواهد کرد.

وی گفت: مردم در ۴ سال گذشته با سازمان راهداری آشنایی زیادی نداشته و آن را نمی‌شناختند ولی درحال حاضر و پس از راه‌اندازی این سامانه می‌بینیم که خدمات این سازمان بخشی از زندگی شهروندان شده است به گونه‌ای که به محض خروج از خانه و شهر محل سکونت خود جویای وضعیت راه‌ها از طریق این سامانه می‌شوند.

آخوندی با بیان این نکته که سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به اصل دسترسی آزاد شهروندان به اطلاعات ایمان آورده است گفت: هم‌اکنون میلیون‌ها اطلاعات در وزارت‌خانه وجود دارد که باید در اختیار مردم قرار گیرد چرا که از طریق آن کار ما نیز در این وزارت‌خانه راحت‌تر می‌شود، به طور مثال اگر شما اطلاعات طرح جامع را در اختیار مردم بگذارید قطعا شاهد انضباط شهری بیشتری در منطقه خود خواهید بود چرا که اگر هریک از مردم از حقوق خود آگاه باشند، در صورت بروز مشکل و ضایع شدن آن به دنبال رفع این مسئله خواهند بود.

وی همچنین تاکید کرد: باید مفهوم ارشدیت مدیران کل راه و شهرسازی تعریف شود و فرایندی قرار دهیم که مسائل استانی هماهنگ شود. دنبال این نیستیم که مدیر ارشد وارد امور اجرایی شود ولی باید بتواند درباره مسائل اعمال نظر کند که لازم است در قالب آیین‌نامه‌ای با ضمانت اجرا این مهم را محقق کنیم و الزامات حقوقی را نیز فراهم کنیم.

وزیر راه و شهرسازی افزود: از سوی دیگر وضعیت قیر و بودجه جاری استان‌ها نیز دردست پیگیری است و به ملزومات ساختار جدید ادارات کل راه و شهرسازی نیز توجه می‌شود.وی همچنین تاکید کرد: باید برش استانی طرح‌های اقتصاد مقاومتی را را تدوین کنیم که این امر نیز دردست پیگیری است.آخوندی درپایان از مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها خواست که با وجود اینکه ممکن است درجابه جایی دولت سستی‌هایی پیش آید شما قرص و محکم به کارها ادامه دهید و پروژه‌‌های قابل افتتاح را برای بهره‌برداری در خرداد معرفی کنید.

لینک خبر

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۳۷۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دستگاههای اجرایی استان که در محل سالن شهدای گمنام برگزار شد، از تلاش‌ها و فعالیت‌های فکری و رسانه‌ای روابط‌عمومی‌های استان قدردانی و اظهار کرد: روابط عمومی پل ارتباطی سازمان با افکار و تمایلات مخاطبان جامعه است.

وی با بیان اینکه نقش روابط عمومی‌ها در دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بسیار پیچیده است، تصریح کرد: زمانی می‌توانیم در تعریف روابط عمومی موفق و پویا به آن نقطه اصلی و هدف غایی دست‌یابیم که جامعه مخاطب آن سازمان را نسبت به خبرها و مطالبی که در آن بستر منتشر می‌کنیم قانع و ترغیب به پیگیری آن مطلب کنیم.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اینکه روابط عمومی پل ارتباطی یک سازمان با افکار، نگرش‌ها و تمایلات و سلائق مخاطبان خاص و عام یک جامعه است، تصریح کرد: بازخورد اقدامات سازمان به مدیران و مسوولان و از طرفی اقناع و ترغیب مخاطبان به منظور مشارکت همه جانبه و ایجاد سرمایه اجتماعی، ایجاد انگیزه و پیوند مدیران با مخاطبان است.

رمضانی با اشاره به اینکه هیچ سازمانی بدون روابط عمومی غنی و قوی، به اهداف خود نمی‌رسد، افزود: در این فضای جنگ رسانه‌ای، ادراکی و حرفه‌ای که در تمام دنیا جریان دارد اقناع سازی مخاطب تاثیر فوق‌العاده مهمی دارد و چنین رویه‌ای بسیار ماموریت سخت و از جمله رسالت بارز مسئولین روابط عمومی‌ها است.

وی امیدآفرینی، اقناع و اعتمادسازی را ازوظایف مهم روابط‌عمومی‌ها برشمرد و افزود: کار تبیینی در قالب مسئولیت روابط عمومی‌ها در نظام جمهوری اسلامی ایران به مراتب سخت‌تر از دیگر نقاط دنیا است چراکه ما نظامات رقیبی داریم که مانع از دیده‌شدن کارهای ما می‌شوند و نمی‌خواهند جامعه ما امیدوار شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: امید کلیدواژه زنده بودن و پویایی هر جامعه‌ای است اگر امید از آحاد مردم سلب شود آن جامعه به مقصد نامعلومی سوق داده می‌شود.

رمضانی یاد آور شد: جایگاه روابط عمومی‌ها باید به خوبی درک شود که متاسفانه در این زمینه ضعف‌هایی در سطح کشور و به تبع استان داریم که بایستی برطرف شود.

وی سنجش و ارزیابی عملکرد روابط عمومی‌ها توسط کارشناسان، اساتید دانشگاهی، نخبگان و صاحب نظران کارآمد در حوزه رسانه را الزامی دانست و گفت: برخی روابط عمومی‌ها در نظر خود احساس می‌کنند که خبرهایشان مخاطب دارد اما متاسفانه بسیار بی‌کیفیت، بدون مهارت و ناشیانه در حد کلمات تکراری و بسیار مبسوط و بدون توجه به عناصر خبری فقط برای رفع تکلیف، منتشر می‌کنند.

رمضانی تاکید کرد: دانش روز و تکنولوژی باید در ارتقاء عملکرد روابط عمومی‌ها بکارگیری شود و این قشر فرهیخته باید با جامعه هدف ارتباط موثر داشته و همچنین در معرفی سازمان مطلوب عمل کند.

وی در ادامه مخاطب شناسی را یکی از وظایف اصلی روابط عمومی‌ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی با استفاده از ابزارها و فعالیت‌های خاص حرفه‌ای به ایجاد سازش و تفاهم بین سازمان و گروه های مخاطب دست می‌یابد و از رهگذر این گونه فعالیت‌ها می‌تواند فرهنگ صحیح و پویا را تبلیغ کند.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با ذکر اینکه روابط عمومی‌ها بازوان اصلی مدیران دستگاه‌ها هستند، افزود: متاسفانه امروزه روابط عمومی از رسالت واقعی خود دور شده است و باید در مورد نفوذ اجتماعی و خبرهایی که در حوزه روابط عمومی تهیه می‌شود کار آماری به صورت جدی با درنظرگرفتن کمیت و دقت انجام شود و بررسی کنیم تا پوشش این اخبار در جامعه چه میزان تاثیر گذاری داشته است.

گفتنی است، در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، نظرات و راهکارهای اعضای جلسه پیرامون برگزاری همایش روز گرامیداشت روابط عمومی‌ها مورد بحث قرار گرفت.

این همایش یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در استاندار ی و با حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان برگزار می‌شود.

کد خبر 6092619

دیگر خبرها

  • تقویت و تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن اولویت مدیران شهرستانی باشد
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است