Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، مهندس حسین چراغی مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان صبح امروز در نشستی تخصصی با معاونین این اداره کل با اشاره به رشد ۵ درصدی جذب بازار دریای خزر در خرداد ماه اظهار کرد: با اینکه تنها ۱۳ روز از خرداد ماه گذشته است شاهد تخلیه و بارگیری ۷۰ هزار و ۸۶۴ تن کالا در بندرانزلی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این میزان معادل ۵۰ درصد کل حجم تخلیه و بارگیری کالا در بنادر شمال کشور می باشد که در مدت مشابه سال گذشته شاهد رشد ۵ درصدی سهم بازار خزر در بندرانزلی بودیم.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با بیان اینکه در سال ۹۶ بیش از ۳۷۰ هزار تن کالا در بندرانزلی تخلیه و بارگیری شده است خاطرنشان کرد: در ماه پیشین و جاری سهم حجم و تناژ کالای بندرانزلی از سایر بنادر شمالی کشور بیشتر بوده است.

مهندس چراغی با بیان اینکه به دنبال افزایش سهم بازار از طریق جذب کالاهای جدید هستیم تصریح کرد: علیرغم منفی بودن ۳۳ درصدی حمل و نقل دریایی کالا در دریای خزر ، سهم بازار بندر انزلی حفظ شده و در حال ارتقا آن می باشیم.

وی ادامه داد: رشد ۲۲۱ درصدی کالاهای ترانزیت مواد نفتی با تناژ ۲۶۹۴۴ شامل بنزین و گازوئیل در طی ماه های فروردین و اردیبهشت به مقصد کشور عراق و همچنین رشد ۲۱ درصدی کالای کانتینری از نمونه های بارز و پیشتاز بودن این بندر فعال در شمال کشورمی باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، بندرانزلی دارای رتبه سوم در زمینه تخلیه کالا در بین بنادر جنوب وشمال کشور است که سهم ارزنده و به سزایی در تامین مواد اولیه کارخانجات فولاد و همچنین صنایع چوب را دارا می باشد و در بین شاخص های عملیاتی سازمان بنادر و دریانوردی، اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان جایگاه سوم را در خصوص ایجاد ارزش افزوده احراز کرده است.


v

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۳۸۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته

صندوق بین المللی پول از رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته خبر داد و پیش بینی کرد ذخایر ارزی در دسترس ایران در سال ۲۰۲۴ با افزایش حدود ۶ میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به ۳۱.۳ میلیارد دلار برسد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین المللی پول در گزارش  منطقه ای خاورمیانه و آسیای مرکزی که به تازگی منتشر شده پیش بینی کرده ارزش تولید ناخالص داخلی ایران 61 میلیارد دلار در سال 2024 نسبت به سال 2023 افزایش یابد و به 464 میلیارد دلار برسد. اقتصاد ایران در این سال 3.3 درصد رشد خواهد کرد که  از رشد متوسط 20 ساله طی سال های 2000 تا 2020 که 3 درصد گزارش شده بیشتر خواهد بود.

این گزارش رشد اقتصاد غیر نفتی ایران در سال 2023 را  3.8 برآورد و پیش بینی کرده است این رقم در سال جاری به 3.3 درصد برسد. بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته رشد قابل توجه 15 درصدی را به ثبت رساند. پیش بینی شده است در سال 2024 نیز رشد این بخش به 2.9 درصد برسد.

نرخ تورم در کشور طی سه سال گذشته نزولی بوده است و به پیش بینی صندوق بین المللی پول انتظار می رود این روند حداقل طی دو سال آینده ادامه پیدا کند. نرخ تورم ایران در سال 2023 به 41.5 درصد کاهش یافته و پیش بینی می شود در سال 2024 به 37.5 درصد و در سال 2025 به 32.5 درصد برسد.

نرخ رشد نقدینگی در سال 2023 بالغ بر 34.7 درصد بوده و انتظار می رود این رقم در سال 2024 به 32.9 درصد کاهش یابد. متوسط رشد نقدینگی طی سال های 2000 تا 2020 بالغ بر 26.5 درصد محاسبه شده است.

*پیش بینی تراز مثبت 16.7 میلیارد دلاری حساب های جاری در 2024

صندوق بین المللی پول تراز حساب های جاری ایران در سال 2024 را مثبت 16.7 میلیارد دلار پیش بینی کرده است. در سال 2023 نیز تراز حساب های جاری ایران مثبت 17.8 میلیارد دلار برآورد شده بود.

*عبور ذخایر ارزی در دسترس ایران از 30 میلیارد دلار

ذخایر ارزی در دسترس ایران بر اساس برآورد صندوق بین المللی پول در سال گذشته 25.1 میلیارد دلار بوده است. این رقم برای سال قبل از آن 19.7 میلیارد دلار اعلام شده بود. بر اساس پیش بینی این نهاد بین المللی ذخایر ارزی در دسترس ایران طی سال جاری با افزایش حدود 6 میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به 31.3 میلیارد دلار خواهد رسید.

بر اساس این گزارش ذخایر ارزی ایران بسیار بیشتر از این ارقام و بالای 100 میلیارد دلار است که بنا به ادعای صندوق بین المللی پول به دلیل تحریم ها در دسترس ایران قرار ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • افزایش ۳۵ درصدی بارگیری راه آهن لرستان در نخستین ماه سال
  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • رشد ۱۰۷ درصدی تناژ بارگیری محمولات در راه آهن فارس
  • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر