Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رحلت جانگداز رهبر کبیر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در خرداد سال ۱۳۶۸ بازتاب‎های گسترده‌ای در رسانه‌های منطقه و جهان داشت. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، رحلت امام خمینی (ره) بنیانگذار و رهبر انقلاب اسلامی در ۱۴ خرداد سال ۱۳۶۸ از جمله مهمترین رویدادهای قرن بیستم بود؛ ارتحال رهبر انقلابی و خستگی‌ناپذیر انقلاب شکوهمند اسلامی نه تنها ایرانیان را در سوگی عمیق و باورناپذیر فرو برد بلکه هم‌اکنون با بازگشتی به روز واقعه می‌توان به روشنی مشاهده کرد که تمام انسان‌ها و دولت‎های آزاده جهان که دل در گرو آرمان‌ها و شعارهای والای انقلاب اسلامی ایران و رهبر عالی‌قدر آن داشتند همدل با مردم ماتم‌زده ایران سوگواری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این گزارش به واکنش برخی از کشور‌ها و رسانه‌های معتبر جهان می‌پردازیم که در روز ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ یا روزهای پس از آن رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران را از دیدگاه خود پوشش دادند.


روزنامه آسوشیتدپرس نیز در مطلبی با اشاره به سابقه مبارزاتی و نقش برجسته امام خمینی (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ نوشت: آیت‌الله خمینی امام ایرانیان و دشمن آمریکا درگذشت.

روزنامه واشنگتن‌پست با پوشش خبر ارتحال امام خمینی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی و در نتیجه آن تسخیر سفارت آمریکا در ایران و تسخیر لانه جاسوسی نوشت: آیت‌الله خمینی شاه ایران را برانداخت و آمریکا را تحقیر کرد.

روزنامه «هرالد تریبون» درباره شخصیت انقلابی بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران در گزارشی نوشت: آیت‌الله خمینی انقلابی خستگی‌ناپذیری بود که تا آخرین لحظه حیات به آرزوی خود برای پی‌ریزی یک جامعه اسلامی و حکومت اسلامی در ایران وفادار ماند، آیت‌الله خمینی در آنچه برای سرزمین و ملت خود می‌خواست لحظه‌ای درنگ نکرد.
روزنامه «تایمز» انگلیس در گزارشی به مناسبت رحلت امام خمینی(زه) با اشاره به شخصیت مردمی رهبر کبیر انقلاب و رابطه عاطفی توده‌های ایرانی با ایسان نوشت: آیت‌الله خمینی مردی بود که مردم عادی را با کلام جادویی خود مسحور می‌کرد، رهبر ایران به زبان مردم عادی سخن می‌گفت و به طبقات فقیر و محروم اعتماد به نفس می‌بخشید که این احساس آن‌ها را قادر ساخت تا در جریان انقلاب هرکسی که در برابرشان ایستادگی کنند از سر راه بردارند.


«دیلی‌تلگراف» دیگر روزنامه انگلیسی در گزارشی به حضور میلیونی مردم ایران در مراسم تدفین حضرت امام (ره) می‌پردازد که در بخشی از آن آمده است: آیت‌الله خمینی با اتکا به ارزش‎های اسلامی و پس‌زدن هرگونه نفوذ سیاسی غرب در صحنه سیاست ایران و تأکید بر استقلال کشور ایران به همچنین مقامی دست یافته‌است.
این روزنامه می‌افزاید: صحنه‌هایی که از هیجان و اندوه و ماتم مردم ایران در مراسم خاکسپاری آیت‌الله خمینی دیده می‌شود هشداری است به دشمنان ایران که میراث رهبر ایران این توان را دارد که مردم را به راحتی علیه دشمنان این کشور بسیج و متحد کند.
خبرگزاری رویترز نیز با تأکید بر وجه آمریکاستیزی و استعمارستیزی انقلاب اسلامی و به ویژه شخصیت اصلی آن امام خمینی (ره) نوشت: بعید به نظر می‌رسد که پس از درگذشت آیت‌الله خمینی روابط ایران و آمریکا بهبود یابد.

«ایندیپندنت» نوشت: کمتر دیده شده که تغییر مسیر تاریخ به عهده یک مرد، آنهم دست‌تنها گذاشته شود، این همان کاری بود که آیت‌الله خمینی از عهده آن برآمد. او یک نظریه‌پرداز برجسته سیاسی بود که موفق شد اندیشه خود را در مورد یک حکومت اسلامی که به نظر می‌رسید باید در عرض ۲ - ۳ قرن تحقق یابد به دست خویش و در مدتی کوتاه به ثمر رساند.

«فایننشال تایمز» با اشاره به حضور گسترده مردم ایران در تشییع پیکر بنیانگذار انقلاب اسلامی و نحوه سوگواری آن‌ها نوشت: همه کسانی که پیش‌بینی می‌کردند که با درگذشت آیت‌الله خمینی سیاست‌ها و خصوصیات انقلاب اسلامی ایران ناگهان تغییر می‌کند، باید با دیدن صحنه‌های پرهیجان و خروشان از جمعیت میلیونی تشییع‌کننده پیکر آیت‌الله خمینی همه امیدهای خود را بر باد رفته دیده باشند.

هفته نامه «اشپیگل» آلمان در گزارشی اختصاصی درباره زندگی سیاسی امام خمینی (ره) نوشت: مردم ایران آیت‌الله خمینی را تجسم انقلاب اسلامی می‌دانستند، شاه را که مورد تنفر مردم بود از ایران فراری داد و پوزه آمریکا که به آن شیطان بزرگ می‌گفت: چندین بار به خاک مالید. آیت‌الله خمینی شخصی بود که به یکصد میلیون شیعه جهان اعتماد به نفس و غرور داد.


روزنامه ماینیچی ژاپن ضمن پوشش مراسم خاکسپاری پیکر امام خمینی (ره) نوشت: آیت‌الله خمینی نه‌تنها بنیانگذار و رهبر مذهبی انقلاب اسلامی ایران بود بلکه ایشان به عنوان نیروی محرکه تجدید حیات اسلام‌گرایی در جهان به شمار می‌رفت.

تلویزیون دولتی دانمارک نیز با پوشش مراسم تششیع پیکر رهبر بزرگ انقلاب اسلامی گزارش داد: مراسم عزاداری ایرانیان برای درگذشت آیت‌الله خمینی بزرگترین مراسم پس از تظاهرات آغاز انقلاب اسلامی در ۱۹۷۹ بود. در این مراسم میلیون‌ها تن از مردم ایران به منظور ادای احترام و وداع با رهبر خود در این مراسم حضور یافتند.
روزنامه «الدیار» لبنان نوشت: مردی که ازعظیم‌ترین رجال قرن حاضر محسوب می‌شد چشم از جهان فرو بست. مردی که با ساده‌ترین زندگی دنیا را به لرزه درآورد و انقلابی عظیم در ارکان جهان ایجاد کرد که صدای آن همچنان در اذهان تاریخ باقی خواهد ماند.

«الوطن» سوریه نیز درباره نقش اصلی امام خمینی در پیروزی انقلاب اسلامی نوشت: ایشان با درایت و تدبیر کاروان انقلاب را از طوفان‌های مخوف جهان به سوی نور هدایت کرد. منشور مبارزه او با ظلم و استبداد، ابدی وجاودانه باقی خواهد ماند.
روزنامه «ملیت» ترکیه در واکنش به رحلت بنیانگذار انقلاب ایران نوشت: آیت‌الله خمینی به جهانیان درسهای زیادی آموخت. او قیام در برابر ظلم وستم را به ملت‌ها آموخت، درس عزت و شرف وایستادگی در برابر کفار را به همه یاد داد، به مؤمنان درس مقاومت وپایداری را در برابر دشمنان تابه‌دندان مسلح اسلام آموخت.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد

به گزارش خبرنگارمهر، پیش از ظهر شنبه مراسم تشییع خانم معصومه حائری عروس ارشد امام خمینی (ره) و همسر شهید آیت الله «سیدمصطفی خمینی» از مسجد نو واقع در میدان آستانه قم به سمت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برگزار شد.

آیت الله جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید بر پیکر مرحومه خانم حائری اقامه نماز کرد و پس از طواف گرد مضجع مطهر بانوی کرامت، آن مرحومهدر مقبره شیخ فضل‌الله نوری صحن امام رضا علیه السلام حرم مطهر به خاک سپرده شد.

حجت ااسلام سید یاسر و سید حسن خمینی و تعدادی از اعضای بیت امام راحل، سید محمدآقامیری استاندار قم، برخی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، برخی چهره های سیاسی و اقشار مختلف مردم در این مراسم حضور داشتند.

گفتنی است مراسم بزرگداشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی بعد از نماز مغرب و عشا امشب در حسینیه شهدا برگزار می شود.

معصومه حائری عروس ارشد امام خمینی (ره) و همسر شهید آیت الله سیدمصطفی خمینی صبح ششم اردیبهشت ماه پس از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.

وی فرزند مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری و از خاندان آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری بنیان گذار حوزه علمیه قم بود که در ۱۷ فروردین ماه سال ۱۳۳۳ با حاج آقا مصطفی خمینی ازدواج کرد و حاصل ازدواجشان ۴ فرزند است.

این بانو در دوران تبعید حضرت امام (ره) و حاج آقا مصطفی در عراق حضور داشت و همسر گرامیشان را همراهی می‌کرد.

کد خبر 6089930

دیگر خبرها

  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • مطهری امام
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • جمعی از معلمان با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • آیا می شناسیدش؟
  • عکسی از عیادت رئیس دفتر رهبر انقلاب از آیت‌الله گرامی
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد