Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون آموزشی ستاد نماز جمعه غرب تهران با اشاره به اینکه رفتار بنیان‌گذار جمهوری اسلامی با خانواده، سبک زندگی اسلامی را به ما آموزش می‌دهد، گفت: رفتار امام خمینی(ره) خود به منزله فرهنگ است. حجت الاسلام و المسلمین حمید قربانپور معاون آموزشی ستاد نماز جمعه غرب تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: شناخت فرهنگ و ابعاد فرهنگی شخصیت حضرت امام خمینی(ره) نیاز به شناخت فرهنگ و تعریف آن و نیز شناخت امام راحل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در واژه ،فرهنگ به معنی نور و فرهنگ به معنی قصد و آهنگ کردن و در حقیقت رسیدن به سوی نور و رهسپار شدن است. از این‌رو باید متوجه باشیم امام راحل فرمودند: انقلاب ما انفجار نور بود.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: ما می‌دانیم انقلاب ما انقلاب فرهنگی و صدور انقلاب ما نیز همین صدور فرهنگ ناب الهی و قرآنی است. امام ما انسانی فرهنگی و آشنا با اسماء الهی و عارف بالله و حکیم توانا بودند. ایشان همچنین دانشمندی فرزانه بودند و حرکات، سکنات، کردار و رفتارشان یک درس فرهنگ برای ما به شمار می‌رود.
وی اظهار کرد: امام صفات اخلاقی، علمی و اجتماعی فراوانی را در طی زندگی خویش به منصه ظهور رسانیدند وما با الگویی چون امام می‌توانیم زیبایی فرهنگ الهی را ببینیم؛ و جامعه و جهان را با چنین بینش خدایی آشنا نماییم. ابعاد زندگی امام در برخورد با همسر و فرزند سبک زندگی اسلامی را به ما می‌آموزد.
حجت الاسلام و المسلمین قربانپور توضیح داد: توجه ویژه امام خمینی(ره) به کتاب در خانه نیز از دیگر وجوه ممتاز شخصیت فرهنگی ایشان به شمار می‌رود. همچنین مدیریت رهبرانه امام فرهنگ مدیریت الهی را می‌آموزد و اگر بخواهیم کمالات بسیار ایشان برشماریم، به ساعت‌ها زمان نیاز داریم. امام خمینی(ره) برای رسیدن به اهدافشان صبر، تلاش و استقامت کردند و در شجاعت و دلیری، هدایت و تعلیم و تربیت نمونه بودند.
وی ادامه داد: باید اﻣﺎﻡ خمینی(ره) ﺭا اﺯ ﻣﻨﻆﺮ ﻗﺮاﻥ و اﻫﻞ ﺑﻴﺖ(ره) ﺷﻨﺎﺧﺖ ﭼﺮاکه ﺩﺭ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎی اﻳﺸﺎﻥ اﻳﻦ ﻧﻜﺘﻪ ﻧﻬﻔﺘﻪ ﻛﻪ تا ﭼﻪ ﻣﻴﺰان ﺑﻪ ﻗﺮآﻥ و اﻫﻞ ﺑﻴﺖ(ع) و ﻗﺪﻡ ﮔﺬاﺷتن ﺩﺭ ﻣﺴﻴﺮ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺑﺎ ﻗﻂﺐ ﻧﻤﺎی آن توجه دارند و ﺗﻤﺎﻡ اﻣﻮﺭ ﺩﻧﻴﻮی و ﻋﺒﺎﺩی ﺧﻮﺩ ﺭا ﺑﺎ اﻣﻮﺭ و ﻓﺮاﻣﻴﻦ قرآنی تنظیم می‌کنند.
معاون آموزشی ستاد نماز جمعه غرب تهران خاطرنشان کرد: ﺩﺭ ﺑﻌﺪ ﺧاﻧﻮاﺩگی اﻣﺎﻡ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮﺷﺎﻥ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ و ﻋﺎﺷﻖ ایشان ﺑﻮﺩﻧﺪ و ﺷﺎﻳﺪ ﺟﻮاﻧﺎﻥ ﻣﺎ ﻧﺎمه‌هایی را ﻛﻪ اﻣﺎﻡ ﺑﻪ همسرشان اﺯ ﺭﻭی اﺷﺘﻴﺎﻕ ﻧﻮﺷﺘﻨﺪ را خوانده ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ ﻳﺎ ﻧﺪاﻧﻨﺪ ﺩﺭ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺩﺭ اﻣﺮ ﻫﻤﺴﺮﺩاﺭی کمک ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ در ﻛﺎﺭﻫﺎی ﺧﺎﻧﻪ، ﻣﺮاﻗﺒﺖ اﺯ ﻣﺴﺎئل دینی ﺑﭽﻪ‌ﻫﺎ و توجه به تربیت آن‌ها تا چه اندازه می‌تواند در آینده آن‌ها تاثیرگذار باشد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۱۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • دیدار ۳هزار معلم از سراسر ایران با رهبر انقلاب
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • پاسداشت خدمات بنیان‌گذار دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در روز معلم
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان