Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@16:43:26 GMT

رکود ساخت و ساز، صنعت کاشی را با بحران مواجه کرده است

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۴۲۵۷۹

رکود ساخت و ساز، صنعت کاشی را با بحران مواجه کرده است

بسیاری از کارخانه‌ها تولیدی طی سال‌های گذشته به خاطر عدم حمایت‌های دولت رو به تعطیلی رفته‌‎اند که در این بین صنعت کاشی نیز از صنایعی است که به خاطر رکود در حوزه ساخت و ساز در آستانه تعطیلی قرار گرفته و اگر دولت فکری به حال و روز این صنعت نکند طولی نخواهد کشید که این صنعت هم نفس‌ها آخر خود را خواهد کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت خبری کار ایرانی این روزها رکود در همه صنایع باعث شده تا بیشتر کارخانه‌های تولیدی در کشور نتوانند با تمام ظرفیت خود فعالیت کنند و تنها با بخشی از ظرفیت خود مشغول تولید هستند.

طی سال‌های اخیر بیشتر کارخانه داران روز خود را با سر و کله زدن با چک های برگشتی سر می‌کنند که به خاطر نبود رونق در بازار برگشت خورده و آنها را با معضلاتی مواجه کرده که یا مجبور به تعطیلی کارخانه ها می‌شود و یا تعدیل نیروهایی که در این چند سال گذشته کم شاهد آن‌ها نبوده ایم.

یکی از صنایعی که در این چند سال اخیر در رکود عمیقی فرو رفته صنعت ساختمان سازی است، این صنعت به خاطر گستردگی و تاثیر گذاری که در شاخصه های کلان اقتصادی دارد حدود 400 شغل در صنایع مختلف وابسته به این حوزه هستند.

قطعا یکی از وابسته ترین صنایع به حوزه مسکن صنعت کاشی سازی است که از سال گذشته تاکنون دیدیم که شمار زیادی از کارخانجات کاشی سازی به خاطر رکود شدید حاکم بر این بخش تعطیل شدند.

یکی از این کارخانه‌های کاشی سازی که با وجود مشکلات بسیار زیادی که بر سر راه تولید آن وجود داشت و هنوز با فراز و نشیب هایی که در طی مسیر تولید با آن مواجه شد مشغول تولید است کارخانه «کاشی یزد» است که در چند سال گذشته به خاطر مشکلات مالی بوجود آمده بارها تعطیلی های مقطعی را به خود دیده و پس از جان گرفتنی کوتاه دوباره به چرخه تولید بازگشته است.

محسن سلیمیان سرپرست امور فنی کارخانه تولیدی کاشی یزد با اشاره به وضعیت تولید کارخانه با وجود رکودی که در بازار حاکم است، اظهار داشت: طی چند سال گذشته چندین بار به دلیل مشکلات مالی بوجود آمده مجبور به تعطیلی چند روزه کارخانه شدیم و پس از مدتی کوتاه دوباره به تولید ادامه داده‌ایم.

وی ادامه داد: در این سال‌ها بارها پیش آمده که به خاطر بدهی های سنگین ناشی از عقب افتادن موعد پرداخت قبوض گاز، گاز کارخانه قطع شده و هر بار به خاطر این قطعی خسارات بسیار سنگینی به کوره‌های ما وارد شده، اما با اینحال در تمام این مدت سعی ما بر این بوده که حقوق کارگران به موقع پرداخت شود البته گاهی هم شده که این پرداخت ها تا 20 روز هم عقب بیفتد اما تمام سعی و تلاش ما بر این بوده که حقوق و مزایای کارگران تمام و کمال و سروقت پرداخت شود.

سرپرست امور فنی کارخانه کاشی یزد با اشاره به معضلاتی که ادامه فرآیند تولید در کارخانه را تهدید می‌کند، عنوان کرد: عدم وجود سرمایه در گردش و همچنین نبود بازار فروش از جمله بزرگترین مشکلاتی هستند که تولید در برابر آنها کمر خم کرده، تسهیلات بانکی هم در این میان به جای اینکه کمک حالی برای تولید در روزهای بحرانی باشند با سودهای بالایی که می‌گیرندبیشتر به دنبال کسب درآمد برای خود هستند.

سلیمیان با توجه کاهش حجم تولید کارخانه در این روزها عنوان کرد: حجم تولید ما تا چند وقت پیش حدود 18 هزار متر مربع در روز بود که متاسفانه در این روزها به دلیل مشکلات بوجود آمده این حجم به 10 هزار متر مربع در روز رسیده است و تعداد کارگران ما از 350 نفر به حدود 270 نفر کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اقدامات حمایتی که از سوی دولت برای کارخانجات تولیدی باید صورت بگیرد، عنوان کرد:دولت باید شرایطی را فراهم آورد که اقتصاد کشور از رکود خارج شود و تا زمانی که این موضوع به صورت کامل محقق نشده دولت باید با اقدامات حمایتی خود مانع از توقف تولید در کارخانه‌های تولیدی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۲۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر

دریافت 11 MB

به گزارش همشهری آنلاین،‌ در غرب، پهپاد تهاجمی Wing Loong را MQ-۹ Reaper آمریکایی می نامند و خاطرنشان می شود که این پهپاد با وجود ویژگی های مشابه، تقریبا ۳۰ برابر ارزان تر از MQ-۹ Reaper فروخته می شود.

این کارخانه متعلق به شرکت هوافضای چنگدو (CAC) است.

کد خبر 849503 برچسب‌ها هواپیما - پهپاد خبر ویژه چین

دیگر خبرها

  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)