Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان پزشکی قانونی معمولا از ماده شیمیایی "لومینول" به عنوان ابزار مهمی در حرفه خود استفاده می‌کنند.

زمانی که این ماده در معرض رد خون موجود در صحنه جنایت قرار می‌گیرد، به رنگ آبی می‌درخشد. کارشناسان معمولا این ماده را با پراکسید هیدروژن مخلوط می‌کنند گرچه ممکن است این عمل نتایج کاذب به بار آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دانشمندان "آکادمی علوم چین" به تازگی این ماده را با "آرتیمیسینین" ترکیب کرده‌اند؛ آرتیمیسینین معمولا به عنوان دارویی جهت مبارزه با مالاریا به کار می‌رود.

زمانی که لومینول با پراکسید هیدروژن ترکیب می‌شود، به دلیل مداخله یون‌های فلزی و محصولات فرعی ناشی از شکستن پراکسید هیدروژن، ممکن است نتایج کاذب حاصل شوند. این بدین معناست که موادی غیر از خون می‌توانند موجب درخشش لومینول شوند.

محققان حاضر، لومنیول را با آرتیمیسینین ترکیب کردند زیرا آرتیمیسینین در مقابل چنین مداخلاتی مقاوم‌تر است.

در تحقیقات آزمایشگاهی، ترکیب آرتیمیسینین و لومینول در تشخیص دادن خون از مواد دیگر مانند قهوه، چای و شکر قهوه‌ای که انواع لکه‌های شیمیایی مشابه لکه خون تولید می‌کنند، عملکرد بهتری داشت.

جزئیات این تحقیق در Analytical Chemistry منتشر شد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۸۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم)
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • قبور آسیب‌دیده خلدبرین ترمیم می‌شود
  • ترمیم قبور آسیب‌دیده خلدبرین
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند