Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست گروه موسیقی «دیلمون» در تشریح تازه ترین فعالیت های این مجموعه موسیقایی از دلایل خود برای حضور پیدا نکردن در جشنواره موسیقی نواحی ایران سخن گفت.

محمود فرضی‌نژاد سرپرست گروه موسیقی «دیلمون» در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تازه ترین فعالیت های این گروه موسیقی بیان کرد: مدتی است درگیر تولید و ضبط تازه ترین آلبوم گروه هستیم که این اثر مشتمل بر آثار جدید گروه در قالب معرفی گوشه های دیگری از موسیقی اقوام منطقه گیلان است که با عنوان «یو یو» یا دیلمون به همت حوزه هنری روانه بازار موسیقی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آثار برگرفته از قطعات فولکی است که تمامی اشعار آن را خودم سرودم و اکنون نیز در مرحله میکس و مسترینگ قرار دارد. غیر از اینها تصمیم داریم به زودی تمرین‌های یک اثر نمایشی موزیکال را آغاز کنیم که این نمایش به احتمال فراوان در جشنواره تئاتر خیابانی مریوان اجرا می شود.

وی ادامه داد: طی هفته های گذشته تماس هایی از سوی انجمن ایرانیان کشورهای اروپایی و کانادایی برای برگزاری کنسرت داشتیم که فعلا فقط در حد مذاکره است و هنوز برای اجرای کنسرت در کشوری دیگر برنامه ریزی دقیقی نشده اما به طور حتم ظرف چند ماه آینده برنامه تور کنسرت های خارجی ما نیز مشخص می شود. البته گروه بعد از پایان ماه مبارک رمضان برنامه کنسرت هایی را در شهرهای مختلف ایران از جمله شیراز، تبریز و تهران تدارک دیده که اطلاعات آن تا چند روز آینده اعلام می شود. این درحالی است که بعد از اتمام این کنسرت ها در چند شهر استان گیلان مجموعه کنسرت هایی را برگزار خواهیم کرد.

فرضی نژاد در پایان صحبت‌هایش در پاسخ به این پرسش که چرا گروه «دیلمون» تمایلی به شرکت در جشنواره موسیقی نواحی ندارد، توضیح داد: جشنواره موسیقی نواحی در یکی دو دوره اخیر به صورت رقابتی برگزار شده، اما این رقابت به گونه ای است که گروه های حرفه ای چندان تمایلی به حضور در این رویداد ندارند. شما اگر کمی درباره گروه های شرکت کننده کنکاش کنید می بینید که دوستان اغلب از گروه هایی برای شرکت در جشنواره دعوت می کنند که تخصص چندانی روی موضوع و محور جشنواره ندارند. متاسفانه بیشتر این گروه ها در سال گذشته نه در حوزه سازبندی، نه در حوزه ملودی تخصص کافی نداشتند به همین جهت گروه های دیگری که سال‌ها در این عرصه فعالیت کرده اند تمایلی برای حضور در جشنواره نمی بینند.

گروه موسیقی «دیلمون» که همزمان با برگزاری سی و دومین جشنواره موسیقی فجر در برج آزادی تهران تازه ترین کنسرت موسیقی خود را برگزار کرده بود از جمله گروه های فعال موسیقی نواحی استان گیلان است که تاکنون کنسرت های زیادی را در تهران، شهرستان ها و کشورهایی چون ایتالیا، قرقیزستان، آلمان، تاجیکستان، ونزوئلا برگزار کرده است. اجرای مشترک با گروه «سازینه» در اصفهان و سه دوره جشن خانه موسیقی، ثبت و بازآفرینی بیش از ۱۰ آیین نمایشی کوهپایه های البرز در میراث معنوی کشور و حضور در چند دوره جشنواره موسیقی فجر و موسیقی نواحی دیگر فعالیت های انجام گرفته گروه است.

محمود فرضی نژاد خواننده و سرپرست، رضا فکوری نوازنده کمانچه، آرش عشقی نوازنده بم تار، توماج مصفا نوازنده سه تار، صابر غلامی پور نوازنده لبک، سبحان سرابی نوازنده سه تار، علی اطهری و نوید لاهیجی نوازندگان دایره، منیژه واحد نوازنده نقاره و همخوان و حدیث نیکرو همخوان گروه موسیقی «دیلمون» را تشکیل می دهند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۰۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور

 به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری جشنواره سرود فجر با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حامد جلیلی مدیر دفتر سرود، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره در سالن جلسات اداره کل موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. 

 در بخشی از این نشست، مدیر دفتر سرود  درباره بخش جوایز گفت: ما برای هر بخش جوایز مختلفی تعیین کردیم، چیزی که تعیین شده تندیس جشنواره، یک لوح تقدیر و جایزه نقدی خواهد بود.

حامد جلیلی در ادامه گفت: چون این دوره اول است ظرفیت فقط برای ایران بود نگاه ما فراتر از ایران است طبق رصد ما گروه های سرود می توانند فرامرزها کار کنند.

سمیعی درباره ارتباط با دیگر هنرمندان فعال شهرستان ها گفت: این جلسات استانی فرصت خوبی برای شناخت ظرفیت ها است ، این ارتباط در شهرستان ها الان در حال شکل گیری است .

جلیلی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره مبلغ بودجه جشنواره گفت: ما عادت نداریم درباره بودجه صحبت کنیم گرچه کاملا گروه ها جهادی کار کردند، الان مبلغ دقیق نداریم.

جلیلی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره برپایی ادامه دار جشنواره گفت: بله جشنواره قرار است هر سال برگزار شود و انشالا این قسم هنر در مسابقات و جشنواره ها حضور داشته باشند.

سمیعی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره ارتباط با بدنه دانشگاهی کشور گفت: ما وقتی صحبت از بحث اکادمیک‌ می کنیم، یعنی این خلاها را احساس کردیم و یک پله جلو هستیم اما این سوال ذوابعاد است و این یکی از ابعاد است، ما از یک سو می توانیم برای مربیان و استعدادهای سرود کلاس های آموزشی طبقه بندی شده بگذاریم و دانشگاه اینجا می تواند کمک کننده باشد تا در یک ارتباط سازنده استعدادها معرفی شوند و این ظرفیت های گروهدهای کر بتوانند مبنای درسی قرار بگیرند و ما این امادگی را اعلام می کنیم که انی همکاری را با دانشگاه ها داشته باشیم.

سمیعی در ادامه در پاسخ به انتقادات به وضعیت سرود کشور گفت: ما همیشه منتقد شرایط و ساختار سرودی که وجود دارد هستم به باور من سرود یک اتفاق موثر است و می تواند بازگو کننده خیلی موارد باشد، اما در یک سردرگمی قرار گرفته است. اگر اینجا صحبت انتقادی نمیکنم به یک دلیل است که جشنواره مرکب حرکت است نه مقصد ، ما اینجا صحبت از اهمیت ابعاد اکادمیک می کنیم چون مشکلات ان را حس می کنیم و میخواهیم جبران کنیم تا این گروه ها را ترمیم کنیم.

جلیبی نیز اظهار داشت: تنها ارگانی الان با ما همکاری می کند مجموعه رسانه‌ای نهضت است و برای همکاری بیشتر با سایر نهادها  هم آماده هستیم.

سمیعی در پایان گفت: ما به یک راهبرد اجماعی در عرصه سرود کشور نیاز داریم و این بهترین اتفاق برای سرود است.

 این خبر در حال تکمیل است....

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامان علیپور موسیقی منطقه زاگرس را به تالار وحدت می‌آورد
  • کنسرت بهترین نوازنده هنگ درام در ایران
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • نوای خوشِ هزار دف؛ از کردستان تا سراسر ایران
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد