Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-27@17:57:09 GMT

ترشحات سفید رنگ واژن به چه علت است؟

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۵۱۱۰۲

ترشحاتی که در زنان شایع است، بیشتر شامل ترشحات ناشی از عفونت ادراری و عفونت قارچی است. عفونت قارچی که با ترشحات سفیدرنگ و غلیظی همراه است، فرد را دچار خارش و سوزش شدیدی می کند که دستگاه تناسلی فرد مبتلا، دارای التهاب و قرمزی زیادی میشود که داشتن رابطه جنسی در این دوران برای زنان، بسیار دردناک و غیر لذت بخش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنان ترشحات مختلفی دارند که بعضی از آنها طبیعی و برخی غیر طبیعی میباشند. در هنگام بلوغ دختران نوجوان دارای ترشحاتی از واژن هستند که طبیعی میباشد و ترشحات غیر طبیعی ترشحاتی میباشد که لزج و دارای سوزش مخصوصی است. همچنین ترشحات زرد رنگ، ترشحات سفید پنیری، ترشحات بد بو، قهوه ای رنگ یا خون آلود جزو ترشحات غیر طبیعی زنان محسوب میشود.

ترشحات طبیعی زنان کدامند؟

ترشحات طبیعی آن دسته از ترشحاتی هستند که هیچ گونه بوی شدید و بد و رنگی ندارند. ممکن است با خروج این ترشحات احساس رطوبت و خیسی کنید ولی نبایستی همراه با هیچ گونه درد، سوزش یا خارش باشد. ترشحات طبیعی زنان عبارتند از:

ترشحات طبیعی مخاطی مهبلی ترشحات رحمی، غدد و ضمایم آن که دارای وظیفه معینی در مرطوب و چرب کردن مجرای مهبلی میباشند. ترشحات گردن رحم یا سرویکس علت و علائم ترشحات سفید رنگ واژن

عفونت قارچی واژن یکی از عفونت‌های زنانه است که عامل این نوع از ترشحات واژن به شمار می‌آید و در اثر رشد بیش از حد نوعی قارچ به نام کاندیدا آلبیکنس در واژن به وجود می‌آید که باعث تغییر محیط طبیعی واژن و افزایش رشد قارچ‌ها و در نتیجه باعث این نوع عفونت و ترشحات ناشی از آن می‌شوند. به طور کلی برخی از مهمترین علل ایجاد آن عبارتند از:

دوران بارداری مصرف برخی آنتی بیوتیکها (زیرا باکتری‌های مفید داخل واژن را نیز از بین برده و باعث افزایش رشد قارچها میشود.) مصرف قرص‌های جلوگیری از حاملگی بیماری دیابت یا مرض قند استفاده از کورتون ها زمان سیکل ماهیانه و زمان تخمک‌گزاری روابط جنسی ازدیاد وزن برخی بیماریهای عفونی مانند ایدز، هپاتیت، زگیل تناسلی و … لباسهای زیر نامناسب فشارهای عصبی مانند استرس دوران یائسگی سیستم ایمنی ضعیف علائم عفونت واژن

علائم اصلی عفونت پنیری واژن شامل موارد زیر میگردد:

خارش ناحیه داخلی واژن ترشحات سفید رنگ بیش از حد ترشحات غلیظ و پنیری شکل سوزش واژن قرمزی اطراف ناحیه مهبل در برخی موارد عفونت شدید، تورم نیز مشاهده میگردد. احساس درد هنگام دفع ادرار احساس درد هنگام برقرای رابطه جنسی و نزدیکی این ترشحات غالبا بدون بو هستند و لی گاهی اوقات نیز با بوی مخمر یا بوی ماهی همراه است. درمان ترشحات سفید بیش از حد زنانه

اگر ترشحات شما سفید، آبکی، بیش از حد رقیق یا بیش از اندازه غلیظ باشد، شما به نوعی عفونت قارچی شایع در بین زنان دچار شده اید که گاها با خارش و سوزش همراه است و باعث ایجاد ناراحتی در اطراف واژن میگردد. این ترشحات ممکن است بوی مخمر و گاهی بوی ماهی دهد. برای درمان این بیماری درمانهای دارویی و درمانهای گیاهی متعددی وجود دارد که در ادامه به برخی از انها اشاره میکنیم:

1- درمان دارویی

داروهای تجویز شده توسط پزشک متخصص زنان برای این بیماری، اصولا به صورت خوراکی، تزریقی و موضعی (قرص یا کرم واژینال) بسته به نوع عفونت واژن است. برای مثال عفونت کپکی با داروهای ضد انگلی که در قالب کرم یا ژل در محل واژن استفاده می شود، درمان می گردد. عفونت باکتریایی با قرص هایآنتی بیوتیکیا کرم درمان می شود.

2- درمان گیاهی

طب سنتی نیز راهکارهایی را برای درمان عفونت و ترشحات سفید رنگ واژن دارد که برخی از آنها به طور خلاصه عبارتند از:

گیاه دارویی گزنه خاصیت مقوی و قابض دارد و در معالجات خونریزی رحم فوق العاده مفید و موثر است. بعضی از پزشکان متخص زنان عقیده دارند برای درمان ترشحات سفید غیر طبیعی در بین خانمها استعمال تنطور گزنه سفید بسیار مفید بوده و مقدار مصرف آن را از 5 تا 10 قطره میدانند. برای تهیه دم کرده آن نیز میتوان بیست گرم از گزنه را در یک لیتر آب دم کرده و استفاده نمود.

استفاده از حنا نیز برای درمان این بیماری مفید است. به این منظور مقداری حنا را به صورت شیاف داخل رحم قرار دهید.

پانزد گرم گل اسطوخودوس هندی را در یک لیتر آب جوش دم کنید و اجازه دهید 20 دقیقه بماند. سپس آن را صاف نموده و مصرف کنید. اگر خانمها هر روز دو بار صبح و شب خود را با آن شستشو دهند، ترشحات سفید در آنها قطع خواهد شد.

خانمهایی که مبتلا به ترشحات سفید هستند، میتوانند خود را با دم کرده برگهای درخت گردو معالجه کنند. همچنین میتوانند جوشانده برگ درخت گردو را با انژکسیون مخصوص شستشو مصرف نمایند.

از دیگر راهکارهای درمان گیاهی این بیماری استفاده از پوست انار است. به این منظور پوست انار را نرم سابیده و شبها موقع خواب روی پنبه بگزارید و در دهانه رحم قرار دهید و اجازه دهید تا صبح بماند. 

برای آشنایی بیشتر با روشهای درمان گیاهی این بیماری توصیه میشود لینک مربوط به درمان خانگی ترشحات واژن در همین سایت را نیز مطالعه کنید.

 ستاره

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۱۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟

به گزارش خبرآنلاین، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر اینکه نباید به بهانه کوچک‌شدن یا از بین رفتن خود به‌ خودی لوزه بزرگ، نسبت به جراحی و برداشتن آن بی‌تفاوت باشیم، گفت: لوزه‌های بزرگ با بالارفتن سن، کوچک می‌شوند ولی عارضه‌های جبران‌ناپذیری برای فرد به دنبال خواهند داشت.

ایسنا در خبری نوشت: دکتر علیرضا موحدی درباره جراحی‌های لوزه، دلایل، عوارض و راه‌های پیشگیری از آن مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به نقش لوزه در بدن اظهار کرد: لوزه‌ها بخش لنفاوی دفاعی بدن است که دفاع موضعی بخشی از بدن را برعهده دارند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه تمام بخش سیستم دفاعی بدن را لوزه‌ها انجام نمی‌دهند و صرفا دفاع منطقه‌ای و موضعی کار لوزه است، توضیح داد: در مواردی پیش می‌آید که لوزه‌ها متورم می‌شوند، شایع‌ترین علت این مسئله عفونت‌های مکرر و محیط مناسب لوزه‌ها برای رشد میکروب باکتری است.

وی با بیان اینکه عوامل آلرژیک، استفاده از برخی غذاها، داروها و شرایط ایمنی بدن، می‌تواند منجر به بزرگ شدن لوزه‌ها شود، اضافه کرد: البته در تمامی افراد بزرگ شدن لوزه‌ها مشکل‌آفرین نمی‌شود، ممکن است لوزه‌های فردی از حد معمول بزرگتر شده باشد ولی هیچ مشکلی هم ایجاد نکند.

چه کسانی کاندید جراحی برداشتن لوزه هستند؟

موحدی ادامه داد: چنانچه تورم لوزه‌ها اختلالاتی در خواب ایجاد کند به این معنی که فرد نتواند به راحتی نفس بکشد، خرخر شبانه داشته باشد یا اینکه گلودرد مکرر داشته باشد یا در سال بیشتر از سه بار دچار عفونت چرکی و میکروبی ناحیه گلو شود که هر سه بار هم نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک باشد یا دچار گوش دردهای مکرر شود، نیاز به بررسی توسط متخصص دارد.

این متخصص گوش، حلق و بینی با بیان اینکه معمولا لوزه‌های متورم با لوزه‌ سوم همراه است، ادامه داد: محل لوزه‌های بزرگ در حفره‌ دهانی و حلق است ولی لوزه سوم کف جمجمه و پشت بینی قرار دارد، بنابراین این موضوع می‌تواند مشکلات تنفسی در ناحیه گوش برای بیمار ایجاد کند.

وی یادآور شد: ایجاد مشکلات جدی در ناحیه گوش، حلق و گلو، عفونت‌های مکرر گوش و اختلال خواب از جمله مواردی است که باید توسط پزشک متخصص بررسی شود.

ردپای لوزه‌های بزرگ در روند رشد

موحدی اختلال در روند رشد را یکی دیگر از عوارض بزرگ شدن لوزه‌ها دانست و توضیح داد: فردی که نتواند از بینی نفس بکشد معمولا دچار کم اشتهایی هم می‌شود، یعنی تنفس از راه دهان، تنفس خشکی است که منجر به کاهش اشتها می‌شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه بزرگ شدن لوزه، همیشه نیاز به مداخلات جراحی ندارد، خاطرنشان کرد: در برخی موارد با دارو درمانی، عفونت، نحوه نفس کشیدن، روند خواب، کنترل و یا درمان می‌شود و نیاز به جراحی نیست، به شرط اینکه تنفس فرد، از راه بینی باشد و بیمار در طول شب راحت بخوابد، در این شرایط نیازی به جراحی نیست.

وی تاکید کرد: عفونت‌های مکرر، بدخوابی، خرخر شبانه و نهایتا اختلال رشد از مهمترین دلایلی است که فرد را کاندید جراحی برداشتن لوزه می‌کند.

سن مناسب برداشتن لوزه‌ها تا پنج سالگی است

موحدی درباره سن مناسب جراحی لوزه نیز توضیح داد: اگر فردی با دهان باز می‌خوابد، خرخر شبانه دارد و یا بیشتر از معمول دچار عفونت گلو می‌شود، چنانچه جراحی برداشتن لوزه‌ها در او قبل از شکل‌گیری فک بالا و در سنین پایین یعنی حدود پنج سال باشد به مراتب بهتر است، چرا که با اختلالات دندانی و فکی مواجه نخواهد شد، ولی بعد از ۱۰ سالگی، ضایعات و عوارض دهانی و فکی و همچنین اختلال رشد متوجه فرد است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با برداشتن لوزه‌ها با عارضه‌هایی همراه است یا خیر؟ توضیح داد: تا زمانی که فرد با مشکلاتی که به آن اشاره شد مواجه نشده باشد، جراحی برداشتن لوزه برای او انجام نمی‌شود، بنابراین برداشتن لوزه صرفا با هدف درمان و همچنین پیشگیری از ایجاد مشکلات بعدی انجام می‌شود.

این متخصص گوش، حلق و بینی دانشگاه تاکید کرد: لوزه سوم تا سن ۱۰ سالگی آرام آرام تحلیل می‌رود و به عبارتی کوچکتر می‌شود اما در صورت نادیده گرفتن آن تا سنین بالاتر از ۱۰ سال خصوصا در مواردی که تفس را دچار مشکل کرده، قطعا اختلالات رشدی و فک به همراه خواهد داشت.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی با بیان اینکه اختلال در رشد فک نیز نیاز به درمان‌های اختصاصی دارد، ادامه داد: لوزه سوم در سن ۱۰ سالگی ممکن است به صورت کامل از بین برود ولی عارضه‌هایی از جمله اختلال رشد، فک، بدشکلی صورت برای فرد باقی می‌ماند بنابراین نیازی نیست تا ۱۰ سالگی صبر کنیم که لوزه از بین برود چرا که این اقدام عارضه‌های بیشتر و همیشگی را به دنبال خواهد داشت.

موحدی با بیان اینکه جراحی برداشتن لوزه‌ها با تشخیص پزشک و برای افرادی که دچارعارضه هستند، ضرورت دارد، یادآوری کرد: اگر این جراحی به موقع انجام شود عارضه‌ای برای بیمار ندارد، اما چنانچه دیرتر از موعد (بالاتر از ۱۰ سال) انجام شود، عملا فایده‌ای برای فرد نخواهد داشت؛ ضمن اینکه سایر مشکلات رشدی، دهانی و فکی برای همیشه برای فرد باقی می‌ماند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899542

دیگر خبرها

  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • راز نگه‌داشتن گل طبیعی به مدت طولانی را می‌دانید؟
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران
  • ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران + فیلم
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن