Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت ملی نفتکش ایران، بزرگ‌ترین شرکت کشتیرانی نفتکش در جهان، به طور جدی بعد از تحریم‌ها به دنبال جوان‌سازی کشتی‌ها خود و همکاری با سایر شرکت‌هاست. آفتاب‌‌نیوز : سیروس کیان ارثی، مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران (NITC)، غول کشتیرانی نفتکش، اعلام کرد که این شرکت به دنبال ثبت نخستین سفارش ساخت نفتکش VLCC جدید خود پس از رفع تحریم های بین المللی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین همکاری شرکتش در بازار VLCC ها را با شرکت های دیگر از طریق اشتراک نفتکش (pool partnership) با سایر مالکان و اپراتورها محتمل دانست.
کیان ارثی که هفته گذشته در کنار سایر همکاران خود از NITC برای شرکت در کنفرانس Nor-Shipping در اسلو به سر می برد، اعلام کرد که شرکتش از رشد سفارش در بازار نفتکش ها آگاه است و هر اقدامی در زمینه ساخت کشتی های جدید به منظور جایگزینی کشتی های قدیمی خواهد بود تا توسعه ناوگان.
وی گفت: "قیمت ساخت کشتی های نوساز به کمترین سطح خود رسیده است و این بهترین زمان برای نوسازی ناوگان است. اکنون قصدی برای گسترش ناوگان نداریم اما سخت به دنبال سفارش کشتی برای جوان سازی ناوگان خود و کاهش سن کشتی های خود هستیم."
به گفته وی شرک ملی نفتکش ایران در چند هفته گذشته به دنبال اوراق دو فروند از کشتی های نفتکش VLCC قدیمی خود بوده است. این شرکت هم اکنون بزرگترین مالک کشتی های نفتکش در جهان است، ناوگان NITC متشکل از 70 فروند کشتی با مجمع ظرفیت 15.5 میلیون DWT است.
بر اساس اطلاعات موسسه کلارکسونز، جدیدترین کشتی نفتکش ناوگان NITC در سال 2013 میلادی توسط کشتی سازی دالیان ساخته و تحویل شد. این شرکت همچنین تا کنون کشتی هایی را در کشتی سازی Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding (SWS) چین و کشتی سازی های بزرگ کره جنوبی شامل هیوندای و DSME ساخته است.
کیان ارثی گفت: "برای نوسازی ناوگان برنامه ریزی کرده ایم و راه آن سفارش مستقیم به کشتی سازی هاست. خرید کشتی های دست دوم نیز در برنامه ما هست و احتمالی است که می توانیم آن را در نظر بگیریم."
سفارش کشتی های نفتکش VLCC در سال جاری افزایش یافته است بطوریکه فهرست ساخت این نوع نفتکش ها به بیش از 100 فروند رسیده است.
همزمان با کاهش تولید نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و افت اوراق سازی کشتی ها، به علاوه ورود تناژ جدید به بازار در سال جدید، بازار کشتی های نفتکش ضعیف شده است و شرکت ملی نفتکش ایران انتظار دارد که این ضعف فعلا باقی بماند.
کیان ارثی گفت: "امیدواریم که در سه ماهه پایانی سال 2017 شرایط بهتر شود و در صورتیکه مالکان کشتی های VLCC زیادی سفارش ندهند امیدواریم که نرخ اجاره کشتی ها در سالهای 2018 و 2019میلادی بالاتر برود."
ادغام در بازار کشتی های نفتکش طی سال 2017 به یک روند فراگیر تبدیل شده است به گونه ای که DHT Holding ناوگان کشتی های VLCC شرکت BW Group را خرید و Frontline به دنبال DHT بود.
مدیرعامل NITC گفت: "ادغام نزدیک به 15 سال است که در بازار جریان دارد. خوشبختانه در سال های اخیر و به ویژه در ماه های گذشته به روندی عادی تری تبدیل شده است. شخصا فکر می کنم که اشتراک گذاری کشتی (pooling) برای بازار نفتکش مطلوب است. البته ما هم این اقدام را با شرکای مناسب دنبال می کنیم."
کیان ارثی اظهار کرد: "در کنار حمل و نقل نفت خام، ما به حمل و نقل LPG و محصولات شیمیایی نیز می پردازیم و قصد داریم که فعالیت خود را در این دو حوزه افزایش بدهیم."
برداشته شدن تحریم های بین المللی علیه ایران در سال گذشته موجب بازگشت NITC به بازارهای بین المللی شد. کیان ارثی ادامه داد: "پیش از تحریم ها 15 درصد از ناوگان NITC درگیر حمل و نقل داخلی و 85 درصد نیز درگیر حمل و نقل بین المللی بود."
وی گفت: "ما تمایل داریم که مشتریانمان بدانند که به عنوان یک شرکت خصوصی، قصد داریم به تدریج با ورود به آبهای بین المللی سهم بازار خود را بدست آوریم و به حمل نفت و گاز در سراسر جهان برای مشتریان بپردازیم."
این مقام شرکت ملی نفتکش ایران تاکید کرد که ناوگان NITC تمامی گواهینامه های لازم را از موسسات رده بندی بین المللی اخذ کرده است، و پوشش های لازم بیمه ای را از شرکت های معتبر جهانی گرفته است. ناوگان این شرکت تحت پرچم پاناما در آبهای جهان سفر می کند. بدنه و ماشین آلات کشتی های ناوگان نیز از پوشش لازم بین المللی برخوردارند.
کیان ارثی گفت: "با انجام تمامی این اقدامات کشتی های ما به تدریج به روند عادی تجاری خود که پیش از تحریم ها داشتند باز می گردند."
منبع: میزان

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۲۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مالک باشگاه استقلال با رئیس فدراسیون کشتی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعلی علی عسگری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس (مالک جدید باشگاه استقلال)، برنا فیروزی معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت ورزش و جوانان و احمد شهریاری مدیرعامل شرکت پارک‌های پتروشیمیایی افق خلیج‌فارس و نماینده تام الاختیار این هلدینگ در باشگاه فوتبال استقلال، عصر دیروز در کمپ تیم های ملی کشتی حضور یافتند.

علی عسگری، فیروزی و شهریاری پس از دیدار با علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی و بازدید از امکانات کشتی کشور،‌ با ملی پوشان کشتی آزاد در اردو دیدار و گفت و گو کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار مالک باشگاه استقلال با رئیس فدراسیون کشتی
  • عکس| مالک استقلال در خانه کشتی رؤیت شد
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • مالک استقلال در خانه کشتی رویت شد (عکس)
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟