Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجوبه نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، سید نورالدین شهنازی زاده مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره شرکت متن از تولید زودهنگام 30 هزار بشکه نفت در روز، از میدان نفتی آذر خبر داد و گفت: این میدان نفتی که یکی از خاص‌ترین میادین نفتی در جهان است، از پرچالش‌ترین میادین در بخش حفاری نیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مرحله تولید زودهنگام این میدان، تاکنون 8 حلقه چاه آماده و تولید نفت در آن به ظرفیت 30 هزار بشکه در روز رسیده است که ظرفیت 25 هزار بشکه آن تا پایان خرداد ماه سال جاری وارد مدار سرویس خواهد شد.

شهنازی زاده تصریح کرد: به دلیل ظرفیت محدود واحد فرآورشی دهلران تدابیری اندیشیده شده است که به زودی بتوان با استفاده از واحد فرآورش سیار امکان فرآورش 30 هزار بشکه نفت در روز را پیش از ساخت CTEP (واحد فراورش اصلی میدان) فراهم کرد.

وی با مطلوب دانستن درجه‌ی API این میدان نفتی که بین 30 تا 32 است، گفت: نفت تولیدی این میدان دارای H2S بالا است که باعث به وجود آمدن شرایط خورد‌گی در تجهیزات و خطوط لوله می‌شود و بدین منظور باید از کالاهای مقاوم در برابر خورد‌گی استفاده شود و تا کنون در این بخش420کیلومتر لوله‌گذاری انتقال نفت و 40 کیلومتر خط لوله‌ آب انجام شده است.

بر اساس این گزارش، میدان نفتی آذر در بلوک اناران در امتداد مرز ایران و عراق-قسمت جنوب غربی استان ایلام و بین دو شهر مهران و دهلران (جنوب شرقی شهر مهران) واقع شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۳۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: باید روی هدایت نقدینگی به‌سمت بخش مولد و سودآور اقتصاد یعنی بخش نفت و گاز تمرکز کنیم.

جعفر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره اهمیت استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و مردمی اقتصاد در توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز کشور بیان کرد: تمرکز بر توسعه مبتنی بر منابع عموم جامعه و ایجاد بازی دوسربُرد برای مردم و دولت در زمینه توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز بسیار مهم است. در این زمینه، مصوبه مهمی در ماده ۱۵ قانون برنامه هفتم توسعه تصویب شده است که زمینه حضور و استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و مردمی اقتصاد در توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز کشور را فراهم می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه جهش تولید با مشارکت مردم حاصل می‌شود، افزود: تنها با اتکا به منابع دولتی به‌هیچ‌وجه امکان توسعه نداریم و باید بر منابع بخش مردمی اقتصاد و هدایت نقدینگی به‌سمت بخش مولد و سودآور اقتصاد، یعنی بخش نفت و گاز تمرکز کنیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم دوبرابر شده است، تصریح کرد: در زمینه فروش نفت و گاز استخراج‌شده از میدان‌های مشترک نیز کمکی ویژه‌ ازسوی بخش غیردولتی خواهد شد و توسعه تجارت انرژی، همچنین رشد اقتصادی کشور نیز از این محل به‌خوبی قابل انجام است.

قادری با اشاره به اهمیت ورود بخش صنعتی با ابزارهای نوین و صرفه اقتصادی بالا برای این بخش گفت: صنایع نیز در زمینه حل ناترازی خود و رشد اقتصادی حاصل از تداوم تولیدات صنعتی در زمان اوج مصرف گاز و برق می‌توانند از این ظرفیت جدید تولیدشده ازسوی سرمایه‌گذاری مستقیم خود استفاده کنند و در این زمینه به خودتأمینی گاز و برق برسند.

دیگر خبرها

  • استخراج ۱۸۳ هزار بشکه نفت در بهمئی/ سد آبریز آرزویی بر دل مردم
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان