Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -


افسانه پاکرو، بازيگر ايراني

بيوگرافي افسانه پاکرو
افسانه پاکرو در سال 83 اولين بار با فيلم «محکومين به بهشت» به سينما معرفي شد و يک سال قبل از آن در کلاس هاي استاد سمندريان شرکت کرده بود. افسانه پاکرو فارغ التحصيل کارشناسي گرافيک (نقاشي) است و سال هاست کنار بازيگري نقاشي هم مي کند.
زندگي نامه افسانه پاکرو
افسانه پاکرو متولد 4 ارديبهشت 1362 در تهران بازيگر سينما، تلويزيون و تئاتر ايران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افسانه پاکرو يک خواهر بزرگتر و يک برادر کوچکتر از خود دارد، مجرد است، فارغ التحصيل کارشناسي گرافيک (نقاشي)است. افسانه پاکرو عاشق بازيگري است و از شهرت بيزار است و بازيگري را فقط به خاطر اينکه بتواند نقش يک انسان متفاوت با خود را بازي کند دوست دارد.

مصاحبه با افسانه پاکرو
1. خانم افسانه پاکرو، تولد شما چه روزي است ؟
افسانه پاکرو: من در 4 ارديبهشت به دنيا آمدم اما با اشتباهي که صورت گرفته در همه جا 11 ارديبهشت ثبت شده و من به دليل اينکه کمتر مصاحبه مي کنم، جايي مطرح نکردم و همه 11 ارديبهشت به من تولدم را تبريک مي گويند.

2. خانم پاکرو از حضور خود در سينما برايمان بگوييد؟
افسانه پاکرو: در سال 83 اولين بار با فيلم «محکومين به بهشت» به سينما معرفي شدم، البته يک سال قبل از آن در کلاس هاي استاد سمندريان شرکت کردم و قرار بود دوره اي از کلاس هاي آقاي فخيم زاده را بگذرانم که به دليل حضور در اولين فيلم خود نتوانستم. اما سال ها بعد در سريال «تکيه بر باد» با ايشان همبازي شدم.

3. شما در زمينه نقاشي فعاليت داريد؟
افسانه پاکرو: بله. در دانشگاه سوره رشته نقاشي خواندم و يکي از بهترين علايق من همين رشته است. سال هاست کنار بازيگري نقاشي مي کنم.

4. نظر خانواده درباره حضور شما در عرصه بازيگري چه بود؟
افسانه پاکرو: زماني که من رشته نقاشي را انتخاب کردم، همه پدر و مادرها اصرار داشتند فرزندانشان پزشکي و مهندسي بخوانند، اما خانواده من با انتخاب من موافق بودند، البته بعدها به آن ها گفتم کاش شما هم اصرار مي کرديد که من پزشکي بخونم؛ چون به رشته پزشکي نيز علاقه زيادي داشتم و دو سه سال بعد از بازيگري با تغيير رشته کنکور پزشکي دادم و در همان کنکور اول قبول شدم اما چون تصميم سختي بود در نهايت بازيگري را ادامه دادم.


عکس افسانه پاکرو

5. خانم پاکرو از انتخاب خود پشيمان نيستيد؟
از هيچ کدام از تصميم هاي خود پشيمان نيستم، البته دوست داشتم هر دو را با هم ادامه مي دادم، در هر صورت تقدير اينگونه بود.

6. نقطه عطف کاري شما چه زماني بود؟
افسانه پاکرو: نمي توانم دقيقا بگويم، چرا که اکثر کارهايي که داشتم با استقبال مواجه شد، «روياي خيس»، «محاکمه»، «تکيه بر باد»، «زاينده رود» و … اما شايد «روياي خيس» طيف گسترده تري از مردم در رده هاي سني مختلف را راضي کرد.

7. چه نقشي را دوست داريد تجربه کنيد؟
افسانه پاکرو: نقش هاي متفاوتي را بازي کرده ام. برايم مهم است که ابتدا خودم نقش را باور کنم تا بتوانم براي بيننده آنرا باورپذير کنم. صرفا بازيگري را در ايفاي نقش يک معتاد و کاراکتري در فضاي تلخ نمي بينم، چون معمولا هرچه اين نقش ها را بازي کني گويا هنرمندتري. به نظر من هنر در آن است که بتواني هر نقشي را براي مخاطب باورپذير کني.

8. ارتباط مردم با سينما چطور است؟
افسانه پاکرو: بايد همه چيز دست به دست هم بدهد تا ارتباط مردم با سينما برقرار باشد. هيچ وقت نبايد انتظار داشت صرفا فيلمي به خاطر بازيگري يا کارگرداني بفروشد. فيلمنامه، عوامل پشت صحنه، بازيگران، کارگردان همه در موفقيت و عدم موفقيت يک فيلم تاثيرگذار هستند.


افسانه پاکرو از سال 86 شروع به ساخت فيلم کوتاه کرد

9. موسيقي مورد علاقه شما؟
افسانه پاکرو: همه نوع موسيقي گوش مي کنم. سنتي هم دوست دارم.

10. خانم پاکرو چقدر مطالعه مي کنيد؟
کتاب زياد مي خوانم و چون فيلم کوتاه مي سازم و نويسنده کارهايم خودم هستم، مطالعه تاثير مثبتي در کارهايم دارد.

11. در خصوص فيلم هاي کوتاه خود صحبت کنيد.
افسانه پاکرو: در انجمن سينمايي جوان، کارگرداني خواندم و از سال 86 فيلم هاي کوتاه مي سازم.

12. افسانه پاکرو به گارگرداني علاقه مند است؟
با توجه به اينکه سال هاست فيلم کوتاه مي سازم، مي توانستم فيلم بلند خود را کار کنم و مشکلي نداشتم، اما فعلا قراري براي اين کار ندارم.

فيلم هاي سينمايي افسانه پاکرو

تصاوير افسانه پاکرو
* دلتا ايکس
* دو عروس
* يادگاري
* شبکه
* چشم
* شير و عسل
* زندگي شيرين
* محاکمه
* رؤياي خيس
* محکومين بهشت

مجموعه هاي تلويزيوني افسانه پاکرو


عکس هاي افسانه پاکرو

- زيباتر از رؤيا به کارگرداني محمدرضا رحماني
- تکيه بر باد به کارگرداني محمود معظّمي
- در مسير زاينده رود به کارگرداني حسن فتحي
- رسم عاشقي به کارگرداني سعيد سلطاني
- پيدا و پنهان به کارگرداني حجت قاسم‌زاده اصل


تصاوير افسانه پاکرو




گردآوري: بخش سرگرمي بيتوته
منابع:
damadam.ir
namakstan.ir




منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۶۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید جت شخصی در ایران؛ بررسی افسانه‌ها و واقعیت‌ها

فرارو- خرید جت شخصی همزمان با صحبت‌های اخیر رئیس سازمان هواپیمایی کشور یکبار دیگر مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته است. بخشی از رسانه‌ها با انتقاد از توضیحات محمد محمدی، ماجرای خرید جت شخصی را به ولخرجی جدید بچه‌پولدار‌ها و قشر متمول جامعه ارتباط دادند، اما با بررسی قانون و دقت در صحبت‌های رئیس سازمان هواپیمایی متوجه حقایق دیگری می‌شویم.

به گزارش فرارو؛ خرید جت شخصی طبق حرف‌های رئیس سازمان هواپیمایی کشور در وهله اول جنبه آموزشی دارد و برخلاف چیزی که تصور می‌شود، بحث سفر و رفتن از شهری به شهر دیگر وجود ندارد. خواندن این گزارش برای احاطه به قوانین و کاربرد استفاده از جت شخصی توصیه می‌شود و به‌کمک آن تا حدودی از چند و، چون ماجرا باخبر می‌شوید.

جت شخصی در ایران؛ قوانین و کاربرد‌ها

خرید جت شخصی برای اولین‌بار در کشورمان اواخر دهه ۷۰ روی زبان‌ها افتاد و در سال‌هایی ابتدایی دهه بعدی تا حدود زیادی رنگ و بوی جدی گرفت. با تصویب آیین‌نامه مالکیت و بهره‌برداری هواپیمای شخصی در آن سال‌ها هر شخص حقیقی یا حقوقی دارای تابعیت ایران می‌توانست با رعایت قوانین و مقررات، برای خرید و مالکیت هواپیمای شخصی غیرنظامی اقدام کند.

خرید جت شخصی به‌این ترتیب از همان روز اول شرط و شروطی داشت و استفاده از آن تنها با اخذ مجوز صلاحیت پرواز امکان‌پذیر بود. طوریکه خریدار باید در همان قدم‌های اول هواپیمای شخصی را بابت اخذ مجوز‌های لازم در سازمان هواپیمایی کشوری ثبت کند. صدور مجوز‌های اولیه شش‌ماه زمان احتیاج دارد و برای هر بار پرواز هواپیما احتیاج به اخذ مجوز جداگانه و هماهنگی‌های لازم وجود دارد.

جت شخصی را نمی‌شود مثل وسیله نقلیه در پارکینگ یا هر محل دلخواه دیگر پارک کرد. چون طبق قوابین و مقررات محل نگهداری جت شخصی فرودگاه است. همه این حرف‌ها مشخص می‌کنند اصلا کاربرد و استفاده از جت شخصی با آن چیزی که در ذهنمان ممکن است وجود داشته باشد، تفاوت دارد.

جت شخصی در اغلب موارد کاربرد آموزشی، سم‌پاشی و تفریحی دارد و مورد دیگری که می‌تواند در درک بهتر ماجرا با ما کمک کند، بحث اقتصادی و اصطلاحا قیمت جت شخصی است.

قیمت جت شخصی چقدر است؟

جت شخصی از نوع فوق سبک که نهایتا دو نفر ظرفیت دارد در ایران غالبا متعلق به برند‌های اروپایی و روسی هستند. مثل Tecnam، یوروفاکس، Sky lark، Land africa، Corvus، لاری ایکاروس، Zenair و Aero Pop که عمده این جت‌های شخصی در دهه ۹۰ شمسی، پا به کشور گذاشتد.

جت شخصی سال‌های پایانی دهه ۹۰ وارد کشور شد و حالا تعداد آن‌ها در ایران به ۲۵۰ فروند می‌رسد

قیمت پراید آن زمان حدود ۱۶ میلیون بود و با ۵۰ میلیون تومان می‌توانستید سراغ بنز‌های مونتاژی در خیابان بروید. هزینه خدمات فرودگاهی یا همان پارکینگ برای صاحبان هواپیمای شخصی در آن دوره ماهیانه ۷۰۰ هزار تومان در نظر گرفته می‌شد و بابت تعمیر و نگهداری هم حدود ۸۰۰ هزار تومان دیگر به هزینه‌ها اضافه می‌شد.

تعداد جت شخصی کشور تا سال ۹۹ کمتر از ۲۰۰ فروند حساب می‌شد اما از آن موقع تا امروز این عدد به ۲۵۰ فروند ارتقا پیدا کرده. اغلب این جت‌ها از نوع یک‌موتوره فوق سبک هستند که در قالب جت ورزشی به کشور وارد شده‌اند و وزنشان به ۶۰۰ کیلوگرم نمی‌رسد؛ سبک‌تر از پراید.

جت شخصی به این ترتیب در سال‌های پایانی دهه ۹۰، ماهی سه تا پنج میلیون تومان هزینه‌تراشی می‌کردند که این عدد ممکن است تا الان دو تا سه برابر افزایش پیدا کرده باشد. سوخت مورد نیاز هواپیمای شخصی نیز بدون احتساب یارانه بنزین محاسبه می‌شود و با نرخ فوب خلیج‌فارس در اختیار مالکان گذاشته می‌شود.

قیمت جت شخصی با چنین مشخصاتی در بازار‌های جهانی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار دلار است. قیمت جت شخصی مسافربری کوچک ایرباس A۳۲۰ حول‌وحوش ۹۷ میلیون دلار برآورد می‌شود و خرید بویینگ ۷۳۷ حدود ۶۰ تا ۹۹ میلیون دلار آب می‌خورد.

هواپیما‌های بزرگ‌تر بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار قیمت دارند. پیش از تشدید تحریم‌ها در سال ۹۷ می‌شد با پرداخت یک تا دو میلیارد تومان برای خرید جت شخصی دست‌به‌کار شد، اما با رشد نرخ ارز در این سال‌ها جت هواپیمای شخصی به حداقل پنج تا ۷.۵ میلیارد تومان می‌رسد. البته فهرست بلندبالایی از انواع ماشین می‌توان تهیه کرد که ارزششان بیشتر از جت شخصی است، اما بهتر است فارغ از تحلیل‌ها و شوخی‌هایی که در روز‌های گذشته با ماجرای خرید جت شخصی شده با یکبار دیگر داستان را با بررسی صحبت‌های رئیس سازمان هواپیمایی کشور ادامه دهیم.

خرید جت شخصی به درد چه کسانی می‌خورد؟

خرید جت شخصی برای عموم مردم آزاد است، اما آنطور که رئیس سازمان هواپیمایی کشوری می‌گوید عمدتا استفاده از این جت‌ها توسط تاجرها، بخشی از مسئولان، تیم‌های ورزشی و ... انجام می‌شود. صحبت‌های رئیس سازمان هواپیمایی کشور مشخص می‌کند همین الان ۲۵۰ فروند جت شخصی در کشور وجود دارد. البته هیچکس برای سفر و جابجایی از شهری به شهر دیگر از جت شخصی استفاده نمی‌کند.

جت شخصی طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشور به‌منظور آموزش خلبانی کاربرد دارد و بحث تفریح در مسیر‌های کوتاه، اولویت دوم است. آنطور که رئیس سازمان هواپیمایی کشوری توضیح داده، اصلا به‌خاطر محدودیت‌های پروازی، امکان استفاده از جت شخصی به‌جز هدف آموزش و تفریح، تعریف نمی‌شود. نکته مهم بعدی در صحبت‌های رئیس سازمان هواپیمایی کشور این است که اساسا مالک هواپیما‌های فوق سبک می‌توانند افراد حقیقی باشد، اما حقوقی بودن بهره‌بردار الزامی است.

دیگر خبرها

  • نخستین اظهار نظر اسماعیلیان در مورد سریال رمضانی الحشاشین
  • نگاهی به تئاتر شاماران/ردپای افسانه جاماسب در زندگی سیاه باز
  • بازیگری پوتین، ۲ عمارت و مسافران تایلند
  • موسیالا: بی‌صبرانه منتظر بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ در برنابئوی افسانه‌ای هستم
  • افسانه‌ شکست‌ناپذیری گنبد آهنین صهیونیست‌ها در هم شکست
  • نفرین شاه باستانی ایران: افسانه پیروزی بر صخره‌های سرپل‌ذهاب
  • گفتگو با حمید معصومی نژاد؛ از قبولی در آزمون ورودی پزشکی در رم تا پیشنهاد بازیگری (+عکس)
  • سلمانِ نون‌خ: لطفا کمی صبر کنید
  • خرید جت شخصی در ایران؛ بررسی افسانه‌ها و واقعیت‌ها
  • میراث شیخ بهایی از افسانه تا واقعیت