Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-06@15:32:09 GMT

برنده جایزه ادبی بیلیز بریتانیا معرفی شد

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۵۸۹۶۰

برنده جایزه ادبی بیلیز بریتانیا معرفی شد

به گزارش بولتن نیوز به نقل از بوک نیوز، جایزه ۳۰ هزار پوندی بیلیز برای ادبیات زنان امسال به نائومی آلدرمن نویسنده بریتانیایی تعلق گرفت.

این جایزه برای چهارمین رمان آلدرمن با عنوان «قدرت» از انتشارات وایکینگ به وی اهدا شد.
وی با امتیاز ۴ از ۹ محبوب‌ترین نویسنده در میان داوران برای دریافت این جایزه بود. آلدرمن سال ۲۰۰۶ جایزه اورنج نویسندگان نوقلم را دریافت کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دومین نویسنده محبوب داوران در فهرست نهایی امسال آیوبامی آدبایو نویسنده نیجریایی برای اولین رمانش با عنوان «با من بمان» ‌از انتشارات کانونگیت بود. این نویسنده ۲۹ ساله جوان ترین نویسنده‌ای است که به فهرست نهایی این جایزه راه یافته است.
نویسنده آمریکایی سی. ای مورگان نیز با دومین رمانش با عنوان «ورزش پادشاهان» از انتشارات فورت استیت دیگر نامزد نهایی این فهرست بود که با رای یک از ۵ در میان نامزدها برخوردار شد. وی سال پیش به عنوان برنده جایزه کرکوس و نیز جایزه ادبی ویندام-کمپل انتخاب شده بود و سال ۲۰۰۹ به عنوان یکی از نویسندگان محبوب زیر ۳۵ سال از سوی بنیاد کتاب ملی معرفی شده بود.
گوندولاین رایلی نویسنده بریتانیایی با رمان «اولین عشق» که پنجمین رمانش بود دیگر نامزد نهایی این جایزه بود که از شانس یک به ۶ برای برنده شدن برخوردار بود. رایلی با این رمانش جایزه بتی ترسک را نیز برده و جایزه سامرست موام را نیز دریافت کرده است. او در فهرست نهایی جایزه جان لویلین ریس نیز جای داشته است.
نویسنده کانادایی مدلاین تین نیز برای سومین رمانش با عنوان «نگو هیچی نداریم» دیگر فینالیست این رقابت بود. تین نیز برای همین رمان برنده جایزه گیلر اسکاتیا بانک۲۰۱۶ شده و نامزد نهایی جایزه من بوکر ۲۰۱۶ نیز بود.
دیگر فینالیست این رقابت با امتیاز یک به ۷ رمان نویس لندنی لیندا گرانت بود که با ششمین رمانش با عنوان «حلقه تیره» از انتشارات ویراگو به عنوان فینالیست این رقابت انتخاب شده بود. او پیشتر یک بار این جایزه را در سال ۲۰۰۰ برای دومین رمانش با عنوان «وقتی در دوران مدرن زندگی می‌کردم» دریافت کرده بود. او علاوه براین یک بار دیگر و در سال ۲۰۰۸ با رمان «لباس‌های روی پشتشان» از نامزدهای دریافت این جایزه بود.
در فهرست اولیه این جایزه نام ۱۶ نامزد جای داشت که نویسندگان برجسته‌ای چون مارگارت آتوود و آنی پرو از جمله آن‌ها بودند.
این فهرست ۱۶ نفره از میان ۱۸۹ شرکت‌کننده انتخاب شده بود و از داستان‌های تفکرآمیز تا نوآر معاصر و درام تاریخی در آن جای داشتند.
در فهرست اولیه این آثار جای داشتند: «با من بمان» نوشته آیوبامی آدبایو، «قدرت» نوشته نائومی آلدرمن، «ساحره-بذر» نوشته مارگارت آتوود، «مرگ‌های کوچک» نوشته اما فلیت، «مادیان» نوشته مری گیت‌اسکیل، «حلقه تیره» لیندا گرانت، «کولی‌های کمتر» نوشته ایمیر مک‌براید، «نیمه زمستان» نوشته فیونا ملروز، «ورزش پادشاهان» نوشته سی‌ای مورگان، «زن همسایه» نوشته یوانده اوموتوسو، «هتل قلب‌های تنها» نوشته هیتر اونیل، «مار اسکس» نوشته سارا پری، «پوست درخت» نوشته انی پرو، «عشق اول» نوشته گوندولین رایلی، «نگو هیچی نداریم» نوشته مدلاین تین و «سونات گوستاو» نوشته رز ترمین.
این جایزه از سال ۱۹۹۶ برای حمایت از زنان رمان‌نویس بنیاد نهاده شد و ابتدا با نام اورنج اهدا می‌شد. بنیان‌گذار این جایزه اعلام کرده دیگر تصمیم ندارد از حامی مالی استفاده کند و از سال ۲۰۱۸ این جایزه با عنوان جایزه زنان برای داستان اهدا می‌شو

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۸۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی هشدار داد که اقتصاد بریتانیا در مسیر رشد اقتصادی کند پیش می‌رود، بنابراین از اکثر کشورهای همتای گروه هفت عقب خواهد ماند.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، تولید ناخالص داخلی بریتانیا در سال ۲۰۲۴ به میزان ۰.۴ درصد افزایش خواهد یافت که رشد کمتری نسبت به سایر اقتصادهای گروه هفت به غیر از آلمان را نشان می‌دهد، البته این رقم قبل از ثبت رشد یک درصدی در سال ۲۰۲۵ است.

این رقم عملکرد اقتصاد مالی محافظه‌کاران را نشان می‌دهد و ریشی سوناک آینده سیاسی خود را قبل از انتخابات عمومی در خطر می‌اندازد.

البته آخرین پیش‌بینی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی برای رهبر محافظه‌کاران دردسر بیشتری ایجاد کرده است و نشان می‌دهد که محافظه‌کاران در مدیریت مالی بریتانیا مناسب عمل نکردند.

تورم امسال بریتانیا ۲.۷ درصد خواهد بود که بالاترین نرخ تورم در میان کشورهای گروه هفت خواهد بود و این در حالی است که سازمان همکاری اقتصادی و توسعه پیش‌بینی رشد اقتصاد بریتانیا در سال جاری را از ۰.۷ درصدی که در فوریه پیش‌بینی کرده بود به ۰.۴ درصد کاهش داد.

انتظار می‌رود که فقط آلمان در میان اقتصادهای پیشرفته گروه هفت که شامل کانادا، فرانسه، ایتالیا، ژاپن و ایالات‌متحده است، عملکرد بدتری داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • اسکار آلمان برندگانش را شناخت/ «مردن» لولای ۲۰۲۴ را برد
  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • معرفی افراد برتر مسابقات آزاد دارت کارگران کشور
  • شاعری که براساس دانش ادبی شعر نسروده!
  • معرفی فینالیست‌های والتر اسکات ۲۰۲۴
  • معرفی برترین‌های مسابقات آزاد دارت بانوان کارگر ایران
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • کشتی‌گیر و مربی تیم ملی آمریکا برنده جایزه شدند