Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آبزی پروری اداره کل شیلات گلستان گفت: طبق توافقات انجام شده بین اداره کل شیلات استان و بانک سینا، در آینده نزدیک تسهیلات بانکی مقرر شده، به متقاضیان طرح پرورش ماهیان خاویاری در استان پرداخت می شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل شیلات گلستان، محمود سقلی در جلسه‌ای که با حضور مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گلستان، مدیران و کارشناسان اداره کل شیلات و بانک سینا و جمعی از مجریان طرح پرورش ماهیان خاویاری در محل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گلستان برگزار شد، با اشاره به جدیت مجموعه شیلات استان در به انجام رساندن طرح های پرورش ماهیان خاویاری اظهار کرد: این جلسه به منظور رفع مشکلات تامین منابع مالی و تسریع در روند پرداخت تسهیلات از سوی بانک سینا به متقاضیان انجام شد که در نهایت با توافق مدیرعامل بانک و متقاضیان در خصوص نحوه تضمین، وثایق و زمان پرداخت، به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بنا بر تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه طی ماه جاری رسیدگی و تکمیل پرونده ها صورت خواهد گرفت و اقدامات نهایی برای اعطای تسهیلات انجام می گیرد.

سقلی همچنین با بیان اینکه طبق توافق نامه، 5 درصد یارانه تعهدی توسط استانداری ها پرداخت می شود، خاطر نشان کرد: موضوع اعطای 5 درصد یارانه تعهدی استانداری وفق توافق نامه، با پیگیری مدیر کل شیلات از معاون عمرانی استانداری گلستان صورت پذیرفته و ترتیبی اتخاذ شودتا در قالب بودجه سنواتی (پس از ابلاغ مبلغ توسط بانک سینا) در اختیار شیلات قرار گرفته و به طرحهای مورد تایید و منجر به نتیجه، منظور شده در تفاهم نامه اختصاص یابد.

معاون آبزی پروری اداره کل شیلات استان در پایان یادآور شد: از 5 شرکت متقاضی اجرای طرح پرورش ماهیان خاویاری(تاسماهیان) در گلستان، 3 شرکت مورد تایید قرار گرفته اند که در آینده نزدیک فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

در راستای پشتیبانی از فعالیت های شیلاتی در حوزه پرورش ماهیان خاویاری تفاهم نامه چند جانبه ای بین سازمان شیلات ایران، بنیاد علوی، گروه کشاورزی و دامپروری پارس و استانداری های گلستان، مازندران و گیلان و بانک سینا و معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور، با هدف توسعه و پرورش ماهیان خاویاری در کشور و اجرای قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی و فراهم شدن امکان حضور کارشناسان متخصص این بخش در عرصه های تولید، منعقد شد که براساس آن مصوب شد در اولین مرحله، 15 طرح پرورش ماهیان خاویاری که سهم هر استان 5 طرح ترجیحا با ظرفیت 20 تن گوشت و تا 500 کیلوگرم خاویار خواهد بود، فعال شود.

همچنین اعطای تسهیلات کم بهره، تضمین فروش در بازارهای جهانی و ایجاد فضای صادرات برای محصولات تولیدی از مهم ترین موضوعات تصویب شده در این تفاهم نامه است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان بر تسریع در روند تکمیل پرونده و پرداخت تسهیلات اشتغال مربوطه به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ تأکید کرد.

سیروس ابراهیمی سیزدهم اردیبهشت ماه در جلسه‌ی بررسی تبصره ۱۸ قانون بودجه استان، اظهار کرد: اعتبار مربوط به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ از آذرماه گذشته به بانک‌ها پرداخت و روند کار در اختیار دستگاه‌های اجرایی متعهد قرار گرفت که در پایان سال گذشته بیش از ۴۴ درصد آن پرداخت شد.

وی ادامه داد: هدف گذاری که در کشور برای پرداخت این تسهیلات در کشور در نظر گرفته شده پرداخت ۷۰ درصدی بوده که امیدواریم با توجه به باز بودن سامانه پرداخت در بانک‌ها و تسریع روند تکمیل پرونده و معرفی به بانک‌ها از مرز ۷۰ درصد نیز عبور کنیم.

معاون استاندار در مورد بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: در این بخش از پرداخت تسهیلات نیز در سطح کشور وضعیت خوبی داشته و جزو دو استان برتر کشور هستیم.

ابراهیمی گفت: در جزء چهارم تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ نیز که در اختیار دستگاه‌های حمایتی است به خوبی عمل شده و از ۱۳۰۰ میلیارد سهم استان تاکنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد جذب و پرداخت شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات