Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح توسعه ۶ ساله رشته وزنه‌برداری با رایزنی‌های دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک، با مسئولان IPC از امسال آغاز و تا سال ۲۰۲۳ پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت کمیته ملی پارالمپیک، طرح توسعه رشته وزنه‌برداری معلولان به دلیل حضور ورزشکاران قهرمان که کشورمان را به عنوان کشور نمونه معرفی کرده است، در سه بخش آموزش داوری و مربیگری، کلاس‌بندی و برگزاری مسابقات دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح پیش‌بینی شده سطح نیروی انسانی متخصص مثل داور، مربی و کلاس‌بند براساس برنامه‌ریزی آموزشی در نظر گرفته شده افزایش یابد و در مرحله بعد به سطح بین‌المللی ارتقا پیدا کند.

در بخش مسابقات نیز برگزاری رقابت‌های ملی و ارتقای آن به سطح بین‌المللی در جهت توسعه این رشته تحت نظر کمیته بین‌المللی پارالمپیک درنظر گرفته شده است.

این طرح از امسال و همزمان با برگزاری مسابقات قهرمانی کشور تحت نظر کمیته بین‌المللی پارالمپیک آغاز می‌شود. همچنین برگزاری دوره های آموزشی کلاس‌بندی پزشکی، داوری و مربیگری نیز تحت نظر کمیته بین المللی پارالمپیک انجام خواهد شد.

طرح توسعه رشته وزنه‌برداری طی 6 سال انجام می‌شود و در هر سال برنامه متفاوتی برای ارتقای سطح این رشته در نظر گرفته شده است.

در رشته شنا نیز چنین برنامه‌ای پیش‌بینی شده است که مسابقات و دوره‌های آموزشی تحت نظر کمیته بین‌المللی پارالمپیک انجام شود. در این رشته نیز ابتدا در سطح ملی، مسابقات و دوره‌های آموزش مربی، داور و کلاس‌بند انجام می‌شود و سپس ارتقای سطح بین‌المللی اعمال خواهد شد. مسابقات قهرمانی کشور این رشته آبان ماه برگزار می‌شود.

همچنین در رشته دوومیدانی اخیرا چنین طرحی تحت نظر کمیته بین المللی پارالمپیک انجام شد.

کمیته بین المللی پارالمپیک طرح توسعه چهار رشته وزنه‌برداری، شنا، دوومیدانی و اسکی را تحت نظر گرفته که کمیته ملی پارالمپیک ایران طرح توسعه سه رشته‌ وزنه‌برداری، شنا و دوومیدانی را اجرایی می‌کند تا شانس موفقیت‌های مستمر این رشته‌ها را بیشتر کند.

انتهای پیام/

R1351/P1435/S3,33/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۹۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لیلا آقا قزوینی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، جدیدترین دستاورد‌ها در زمینه رادیولوژی نوین و هوش مصنوعی برای متخصصان داخلی و خارج از کشور ارائه می‌شود.

این متخصص رادیولوژی افزود: با توجه به اهمیت ارائه خدمات پزشکی به بیماران مراجعه کننده به اورژانس‌ها به خصوص بیماران دچار تروما و سکته مغزی، تصویربرداری در اورژانس در کنار دیگر مباحثی، چون تصویربرداری سیستم عضلانی اسکلتی، تصویربرداری زنان و بارداری و تصویربرداری سروگردن از محور‌های مورد تمرکز کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران است.

وی با اشاره به شعار کنگره امسال که «رادیولوژی آینده فراتر از افق هاست» و به همین منظور نقش هوش مصنوعی، چت پات‌ها و چت جی پی تی (Chat GPT) در رشته رادیولوژی مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: همچنین در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مبحث اخلاق پزشکی در رادیولوژی به همراه ارایه راهکار‌ها در این حوزه ارایه خواهد شد.

آقا قزوینی با تاکید بر اهمیت درج شرح حال کامل و هدفمند بیمار توسط پزشکان بالینی درخواست کننده تصویربرداری برای دریافت گزارش‌های اصولی و کاربردی تصویربرداری، یادآور شد: از آنجا که دقت و صحت تصاویر درخواستی متخصصان مربوطه در جهت تشخیص دقیق بیماری و بهبود حال بیمار موثر است، آشنایی با نکات چالش برانگیز و گمراه کننده تشخیصی در تصویربرداری در این کنگره مورد بحث و هم اندیشی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ‌ترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است که امسال قرار است در آن مباحث مهم دیگری مانند PET اسکن‌ها مورد بحث و هم اندیشی متخصصان حاذق در این رشته‌ها قرار گیرد.

این کنگره با حضور بیش از ۴۰۰۰ نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از ۴۰۰ سخنران داخلی و خارجی به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری می‌پردازد.

سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود. همچنین، همزمان با این کنگره، آخرین دستاورد‌های تجهیزات رشته تصویربرداری در قالب نمایشگاهی در معرض دید حاضران قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • همدان میزبان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور است