Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@08:51:03 GMT

نوسازی ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۶۱۸۱۵

نوسازی ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران گفت: به طور جدی به دنبال جوان‎سازی ناوگان و کاهش سن کشتی‎های خود هستیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران (NITC)، همکاری شرکتش در بازار VLCCها را با شرکت‎های دیگر از طریق اشتراک کشتی (pool partnership) با سایر مالکان کشتی محتمل دانست.

به گزارش گروه بین الملل مارین تایمز، سیروس کیان ارثی، که هفته گذشته در کنار سایر همکاران خود از NITC برای شرکت در کنفرانس Nor-Shipping به اسلو نروژ سفر کرده بود،اعلام کرد که شرکتش از رشد سفارشات در بازار کشتی‎های نفتکش آگاه است و هر اقدامی در زمینه ساخت کشتی‎های جدید نیز به منظور جایگزینی کشتی‎های قدیمی خواهد بود تا توسعه ناوگان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در گفتگو با نشریه تریدویندز با بیان اینکه قیمت ساخت کشتی‎های نوساز به کمترین سطح خود رسیده و این بهترین زمان برای نوسازی ناوگان است گفت: اکنون قصدی برای گسترش ناوگان نداریم اما به طور جدی به دنبال جوان‎سازی ناوگان و کاهش سن کشتی‎های خود هستیم.کیان ارثی گفت: برای نوسازی ناوگان برنامه ریزی کرده‎ایم.

شرک ملی نفتکش ایران ، غول کشتیرانی نفتی در چند هفته گذشته به دنبال اوراق 2 فروند از کشتی های نفتکش VLCC قدیمی خود بوده است. NITC هم اکنون بزرگترین مالک کشتی‎های نفتکش در جهان است و ناوگان آن متشکل از کشتی‎های مختلف با مجموع ظرفیت 15.5 میلیون DWT است.

سفارش کشتی های نفتکش VLCC در سال جاری افزایش یافته است بطوریکه فهرست ساخت این نوع نفتکش ها به بیش از 100 فروند رسیده است. این در حالی است که همزمان با کاهش تولید نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و افت اوراق کشتی‎ها، به علاوه ورود تناژ جدید به بازار در سال جدید، بازار کشتی‎های نفتکش ضعیف شده است و شرکت ملی نفتکش ایران انتظار دارد که این ضعف فعلا باقی بماند.

کیان ارثی در این ارتباط افزود: امیدواریم که در 3 ماهه پایانی سال 2017 شرایط بهتر شود و در صورتیکه مالکان کشتی‎های VLCC زیادی سفارش ندهند امیدواریم که نرخ اجاره کشتی‎ها در سالهای 2018 و 2019میلادی افزاتیش یابد .

ادغام در بازار کشتی های نفتکش طی سال 2017 به یک روند فراگیر تبدیل شده است به گونه ای که DHT Holding ناوگان کشتی‎های VLCC شرکت BW Group را خرید و Frontline به دنبال DHT بود.

مدیرعامل NITC گفت: ادغام نزدیک به 15 سال است که در بازار جریان دارد و خوشبختانه در سال های اخیر و به ویژه در ماه‎های گذشته به روندی عادی تری تبدیل شده است. شخصا فکر می کنم که اشتراک کشتی( pooling) برای بازار نفتکش مطلوب است. البته ما هم این اقدام را با شرکای مناسب دنبال می‎کنیم.

رشد و توسعه در سایر بخش های شرکت ملی نفتکش ایران نیز در حال انجام است. کیان ارثی اظهار کرد: در کنار حمل و نقل نفت خام، ما به حمل و نقل LPG و محصولات شیمیایی نیز می پردازیم و قصد داریم که فعالیت خود را در این دو حوزه افزایش بدهیم.

برداشته شدن تحریم های بین المللی علیه ایران در سال گذشته موجب بازگشت NITC به بازارهای بین‎المللی و اروپایی شد. کیان ارثی ادامه داد: پیش از تحریم ها 15 درصد از ناوگان NITC در بازار داخلی و 85 درصد نیز در بازار حمل و نقل بین‎المللی فعال بود.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران گفت: ما تمایل داریم که مشتریانمان بدانند که به عنوان یک شرکت خصوصی، قصد داریم به تدریج با ورود به آبهای بین‎المللی، سهم خود را از بازار بدست آوریم و به حمل نفت و گاز در سراسر جهان برای مشتریان بپردازیم.

این مقام مسوول در شرکت ملی نفتکش ایران تاکید کرد که ناوگان NITC تمامی‎گواهینامه‎های لازم را از موسسات رده‎بندی معتبربین‎المللی اخذ کرده و پوشش‎های بیمه‎ای مربوطه را از نیز شرکت های معتبر جهانی دریافت است. ناوگان این شرکت تحت پرچم معتبر در آبهای جهان سفر می‎کند و بدنه، ماشین‎آلات و تجهیزات کشتی‎های ناوگان نیز از پوشش‎های بیمه‎ای بین المللی لازم، برخوردارند.

کیان ارثی گفت: با انجام تمامی این اقدامات کشتی‎های ما به تدریج به روند عادی تجاری خود که پیش از تحریم ها داشتند، باز گشته‎اند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۶۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟

آفتاب‌‌نیوز :

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‌شنبه می‌روند که دیروز شاخص کل بورس تهران برای دومین روز متوالی ریزش کرد. برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل ۳ هزار و ۷۳۷ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۶۷۱ واحد نزول کرد. همچنین شاخص کل فرابورس کمتر از یک واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس ریزش ۳۷۲ واحدی داشت. 

روز دوشنبه در بورس شرکت داروسازی کوثر (دکوثر)، شرکت توسعه شهری توس گستر (وتوس) و شرکت آبسال (لابسا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان (فجهان)، شرکت پگاه فارس (غفارس) و شرکت مجتمع صنعتی آرتا ویل تایر (پارتا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

در بورس نماد‌های سدشت (شرکت سیمان دشتستان)، شگل (شرکت گلتاش) و سقاین (شرکت سیمان قائن) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت آ س پ (آ. س. پ)، شرکت توکا ریل (توریل) و شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

در معاملات دوشنبه، ۶۶ نماد صف خرید داشتند و ۴۳ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۲۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۵ درصدی به ۱۹۹ میلیارد تومان رسید.

دیروز شاخص بورس برای دومین روز ریزش کرد و فاصله خود با محدوده ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی را زیاد کرد. نماد‌های فولاد، فملی، کچاد و کگل بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند. 

به علاوه، برای دومین روز متوالی پول حقیقی از بازار خارج شد. نماد‌های خودرو، خبنیان، تاصیکو، آریا، وپاسار، شستا، کماسه، پارسان، شتران، وبصادر و شبریز بیشترین خروج سرمایه را داشتند. 

همچنین دیروز عرضه بر تقاضا غلبه داشت و ارزش صف‌های فروش بیش از صف‌های خرید بود. برخی تحلیلگران تکنیکی نوسان کوتاه بازار را یک تعدیل کوتاه مدت می‌دانند و معتقدند شاخص کل که در نزدیکی سقف کانال است برای بازگشت به محدوه بالاتر به یک نیروی محرک نیاز دارد. در مقابل برخی ناظران معتقدند سیاست‌های ارزی دولت و مداخلات آن در بازار‌ها ریسک بازار‌های متشکل را افزایش داده و فعالان اقتصادی را به سرمایه گذاری در بازار‌های غیرمتشکل و بازار‌هایی که خارج از کنترل دولت است سوق داده، از سوی دیگر همسو با موج مهاجرت به خارج از کشور برخی نیز سرمایه خود را از ایران خارج کرده‌اند. در چنین شرایطی دولت باید در سیاست گذاری خود تجدید نظر کند و به راه‌حل‌های سیاسی برای برقراری ارتباط تجاری با جهان بیندیشد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای
  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی