Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اقتصادی: عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با انتقاد از حجم فایل فروشی اپراتورهای اینترنت در ایران گفت: وزارت ارتباطات سالانه 5 هزار میلیارد تومان از حجم فایل فروشی اینترنت درآمد دارد که بخش اعظمی از این فیلم‌ها مربوط به فیلم‌های مستهجن است و این درآمد به مذاق آقایان خوش آمده است.

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر، برخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار بولتن نیوز در پاسخ به سؤالی درباره علت حجم فایل فروشی اپراتورهای اینترنت در ایران برخلاف اکثر کشورهای جهان گفت: متأسفانه وزارت ارتباطات از حجم فایل فروشی اینترنت درآمد سرشاری دارد و به همین دلیل این اقدام را ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در اکثر کشورهای جهان چیزی به اسم حجم فایل فروشی نداریم و تنها در ایران است که وزارت ارتباطات با حجم فایل فروشی سالانه پنج هزار میلیارد تومان سود می‌برد.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس این اقدام وزارت ارتباطات را برخلاف همه موازین دانست و گفت: وظیفه ما نمایندگان این است تا این موضوع را پیگیری کنیم اما متأسفانه نمایندگان مجلس در این زمینه سکوت می‌کنند و فکر می‌کنند که هر اقدامی دولت انجام دهد، مجلس باید از آن حمایت کند.

حاجی دلیگانی تأکید کرد: اینجانب آمار و اطلاعاتی دارم که حاضرم با وزیر یا مسئولین وزارت ارتباطات در هر جمعی در این زمینه صحبت کنم.

وی در پاسخ به این سؤال دیگری در خصوص خرده‌فروشی‌های گوشی‌های تلفن همراه و قاچاق در این زمینه گفت: متأسفانه وزارت ارتباطات هیچ کنترلی در این زمینه ندارد و اراده‌ای برای برخورد هم مشاهده نمی‌شود.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با تأکید بر اینکه بخش زیادی از گوشی‌های تلفن همراه از قاچاق سازمان‌یافته وارد کشور می‌شود، گفت: متأسفانه بسیاری از این قاچاق از مبادی رسمی وارد این کشور می‌شود که گمرک هم چندان پیگیر آن نیست.

حاجی دلیگانی تأکید کرد: نمایندگان مجلس باید در خصوص خرده‌فروشان تلفن همراه و جلوگیری از قاچاق گوشی اقدام کنند و جلوی آن را بگیرند.

وی در ادامه با اشاره به سؤال امروز خود از محمود واعظی وزیر ارتباطات که در صحن مجلس مطرح شد، گفت: آمارهایی که وزیر ارتباطات ارائه می‌کند اصلاً درست نیست و ما مستنداتی داریم که حاضریم آن‌ها را در اختیار مردم قرار دهیم.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: 20 میلیون نفر کاربر زیر ۱۸ سال بدون هیچ محدودیتی آزادانه به اینترنت دسترسی دارند که حتی در آمریکا دسترسی به سایت‌های مستهجن مانند ایران رها نیست.

حاجی دلیگانی گفت: در کشورهای پرمدعای آزادی پیشتاز در عرصه آی‌تی و سهامدار فضای مجازی و اینترنت که حتی آموزش‌های جنسی در آنجا آزاد است استفاده از اینترنت و امکان دسترسی به سایت‌های غیراخلاقی مانند کشور ما رها و بازنیست.

وی افزود: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات باید پاسخگو باشد حدود 19 تا 20 میلیون نفر از کاربران اینترنت در ایران زیر 18 سال هستند که بدون هیچ محدودیتی آزادانه به اینترنت دسترسی دارند و 80 درصد کاربران شبکه اجتماعی نوجوانان و دانش‌آموزان هستند درحالی‌که بر اساس آمار موسسه بین‌المللی تعداد جستجوهای پورنو از اول سال 2015 میلادی تاکنون حدود 5 میلیارد 450 میلیون است.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس خطاب به وزیر گفت: آقای وزیر! هرچند می‌دانم که می‌دانید بنا بر اعلام رئیس مرکز رسانه‌ای دیجیتال حداقل 53 درصد مردم ایران عضو یکی از شبکه‌های اجتماعی هستند. میانگین حضور رسانه‌ای ایرانی‌ها در فضای مجازی 5 تا 9 ساعت است درحالی‌که میانگین جهانی 16 ساعت در یک ماه است.

حاجی دلیگانی گفت: 72 درصد از جوانان 18 تا 29 سال حداقل دریکی از شبکه‌های اجتماعی عضویت دارند و 19 تا 20 میلیون از کاربران فضای مجازی در ایران زیر 18 سال هستند که آزادانه و بدون هیچ‌گونه محدودیت به اینترنت دسترسی دارند.

وی خاطرنشان کرد: حتماً می‌دانید در سال 1999 میلادی تعداد صفحات غیراخلاقی 105 میلیارد صفحه شناخته‌شده و روزانه 7 میلیون صفحه به آن اضافه می‌شود. آقای وزیر! یقین دارم که می‌دانید صنعت تصاویر محرک جنسی موفق‌ترین و پرسودترین صنعت تجارت الکترونیک است.

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی همچنین یادآور شد: 60 درصد صفحات اینترنتی که مورد مراجعه قرار می‌گیرند سایت‌های جنسی و غیراخلاقی است و دانش‌آموزان در بیشترین خطر برای گرفتار شدن در مواجهه با این سایت‌ها هستند. 56 درصد کل اینترنت منطقه غرب آسیا در ایران مصرف می‌شود همچنین 25 درصد نوجوانان 10 تا 20 سال بدون قصد قبلی و فقط به دلیل سهل‌انگاری و عدم انجام وظایف قانونی ما مسئولان وارد سایت‌های غیراخلاقی شده‌اند و 20 درصد آن‌ها جذب این سایت‌ها شده‌اند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۶۴۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • هدیۀ اینترنت ۳۰ گیگابایتی برای معلمان
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر ارتباطات برای گرفتن تماس تصویری بدون اینترنت
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • هدیه اینترنت ۳۰ گیگابایتی دولت برای معلمان
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بسته ویژه اینترنت ۳۰ گیگابایتی دولت برای معلمان
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!