Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان روز سه شنبه به نقل از محسن کریمیان اضافه کرد: اقدام های انجام شده برای مبارزه با آفت سن غلات در این استان موثر بوده و مبارزه با این آفت در اصفهان با موفقیت انجام شده است.
وی در عین حال تصریح کرد: در برخی مناطق استان نیاز به مشارکت بیشتر کشاورزان با کارشناسان جهاد کشاورزی اصفهان برای مبارزه با آفت سِن احساس می‌شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: تمام تلاش خود را انجام می ‌دهیم تا برای مبارزه با آفت سن کمبودی در تامین منابع و تجهیزات نداشته باشیم.
وی که در یازدهمین جلسه ستاد مبارزه با آفت سن استان اصفهان سخن می گفت، افزود: خوشبختانه کمک های خوبی نیز در زمینه تامین اعتبار برای این بخش توسط دستگاه‌ های مربوطه استان انجام شده است.
کریمیان با تشکر از عوامل اجرایی مبارزه با آفت سن غلات در استان اصفهان، انجام تحقیقات بیشتر بر روی آفت سن را خواستار شد و گفت: نیاز است تا روش‌ های دیگری برای جلوگیری از فعالیت این آفت مورد استفاده قرار گیرد و در این راستا نباید تنها به استفاده از سم اکتفا کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز با اشاره به اینکه مبارزه با آفت سن مورد توجه این سازمان قرار دارد، تصریح کرد: تخصیص بودجه مبارزه با آفات در هیچ سالی به کمتر از 70 درصد نرسیده است.
گودرز صادقی افزود: این نشان از جدیت و اهمیت مبارزه با آفات در سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان دارد که برغم وجود محدودیت ‌های بودجه ‌ای، اعتبارات مبارزه با آفات را کاهش نداده است.
وی با اشاره به وجود برخی مشکلات این بخش از جمله کمبود تجهیزات حمل و نقل و خودرویی، گفت: تلاش ما این است که بره رغم کمبود اعتبارات مالی، بتوانیم به بهترین شکل و بدون هیچگونه وقفه ‌ای از فعالیت ‌های مختلف سازمان جهاد کشاورزی استان حمایت کنیم.
براساس اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان طرح مبارزه با آفت سن تاکنون در بیش از 78 هزار هکتار از زمین های زیر کشت این استان انجام شده است.
پیش بینی می شود تا پایان این طرح ( اواسط تیرماه )، در بیش از 95 هزار هکتار از زمین های کشاورزی اصفهان مبارزه با آفت سن انجام شود.
سن مهمترین آفت گندم و جو در ایران است و این آفت در بیشتر مناطقی که گندمکاری در آنها انجام می شود، انتشار می باید.
سن گندم پس از ملخ یکی از خطرناکترین آفات گندم است که سالیانه خسارات زیادی به مزارع گندم وارد می‌ کند.
بیشترین سطح تجمع این آفت در مناطق کوهستانی و غرب کشور است و مهمترین مناطق سن خیز کشور استان‌های لرستان، فارس، همدان، کرمانشاه، مرکزی، کردستان، اصفهان، تهران می باشند.
آفت سن باعث خراب شدن دانه ‌های گندم می‌ شوند و با وارد کردن ماده‌ ای در دانه گندم، کیفیت نانوایی محصول را پایین می ‌آورد. این ماده طعم و بوی نامطبوع و بدی دارد و برای سلامتی انسان مضر است.
بیش از 120 هزار هکتار از زمین های استان اصفهان زیر کشت گندم و جو قرار دارد.
2093 ** خبرنگار و انتشاردهنده: اصغر دواتگر

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۶۴۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • مبارزه با آفت برگخوار ذرت و تمهیدات لازم برای برداشت گندم اُرزوئیه
  • انتقال گندم از مراکز روباز به مراکز استاندارد در خوزستان
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید