Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@17:45:24 GMT

فراهم کردن رفاه و آسایش مردم از اصول انقلاب است

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۶۵۲۳۲

فراهم کردن رفاه و آسایش مردم از اصول انقلاب است

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه رفاه، آسایش، زندگی، احترام و امنیت مردم از اصول انقلاب است، گفت: امام خمینی (ره) به مسئولان سفارش می‌کردند که شما باید زی‌طلبگی داشته باشید و زندگی‌تان ساده باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازصبح قزوین؛ آیت‌الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در قزوین در مراسم بزرگداشت قیام خونین 15 خرداد که در مسجدالنبی (ص) برگزار شد، اظهار کرد: امام خمینی (ره) شخصیتی است که بوی ائمه اطهار «علیه‌السلام» را در ایشان استشمام می‌کردیم زیرا حقیقتاً ایشان با قرآن زندگی می‌کرد و بنده حقیقی خداوند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: امام موسی کاظم «علیه‌السلام» فرمودند: مردی از اهالی قم، مردم را به سوی حق دعوت می‌کند، گروهی با او هم پیمان می‌شوند که مانند پاره‌های آهن هستند، بادهای تند قدم‌هایشان را نمی‌لغزاند، از نبرد و دفاع ترسی ندارند و از آن خسته نمی‌شوند، و توکلشان بر خدا است و سرانجام نیک برای پرهیزکاران و متقین است.

امام جمعه قزوین افزود: مردم ایران در آن ایام نه به غرب و شرق، نه به سلاح و حتی به خودشان هم توکل نمی‌کردند، بلکه تنها به خدای متعال توکل می‌کردند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اضافه کرد: وقتی خرمشهر آزاد می‌شود، امام خمینی (ره) می‌فرماید: خرمشهر را خدا آزاد کرد، یعنی همه چیز ما دست خدا است و این تفکر امام راحل (ره) در میان مردم انقلابی و مؤمن جامعه نیز وجود داشت.
وی خاطرنشان کرد: وقتی مؤمنان این حدیث را از امام کاظم «علیه السلام» می‌شنیدند، شلاق‌ها و شکنجه‌های رژیم شاه برایشان آسان می‌شد و این حدیث بستری را فراهم کرده بود که پذیرش تحول انقلاب اسلامی و تحمل سختی‌ها و رنج‌ها برای مردم آسان شود.

عابدینی اذعان کرد: در حدیثی دیگر امام باقر (ع) می‌فرمایند: مردمانی از مشرق زمین قیام می‌کنند، حق را طلب می‌کنند اما حق را به آن‌ها نمی‌دهند، آن‌ها اصرار می‌ورزند و قیامشان را ادامه می‌دهند، کار به جایی می‌رسد که آن‌ها دست به اسلحه می‌برند و همین که دست به اسلحه می‌برند، حاضر می‌شوند که حقشان را به آن‌ها بدهند اما آن‌ها دیگر حاضر به پذیرش نمی‌شوند.

امام جمعه قزوین بیان کرد: در ادامه حدیث آمده: آن‌هایی که در این راه کشته می‌شوند، شهید محسوب می‌شوند و در نهایت حق را می‌گیرند و تا زمانی که به دست صاحبشان برسانند این حق را محفوظ نگه می‌دارند.

وی با اشاره به برخی از مشترکات امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، عنوان کرد: هم امام خمینی (ره) اهل ذکر بودند و هم رهبر معظم انقلاب اهل ذکر هستند و اگر آن عزیزان اهل ذکر نبودند نمی‌توانستند جامعه را آرام به سمت اهدافش پیش ببرند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین ابراز کرد: امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب کسانی هستند که تا آخر پای آرمان‌های الهی انقلاب ایستادند و خداوند هم کسانی را می‌خواهد که وقتی می‌گویند «رَبُّنَا اللَّهُ» تا آخر در آن مسیر استقامت کنند.

عابدینی افزود: خداوند فرشتگان خود را به یاری چنین انسان‌هایی می‌فرستد و تأکید می‌کند هیچ ترس و نگرانی نداشته باشید و بشارت می‌دهد بهشتی را که خدا به شما وعده داده است و فرشتگان هم می‌گویند آن بهشت از آن شماست.

وی با بیان اینکه رفاه، آسایش، زندگی، احترام و امنیت مردم از مسلّمات انقلاب است، تصریح کرد: تنها این اهداف مد نظر امام خمینی (ره) نبود و ایشان بر صدور انقلاب تأکید داشتند و می‌فرمودند ما انقلابمان را به همه جهان صادر می‌کنیم.
امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: پیام مشهور امام خمینی (ره) این بود که تا بانگ لا إله إلّا اللّه و محمد رسول الله در جهان طنین نیفکند، مبارزه هست و هر جا که مبارزه هست ما هم هستیم و این ها پیام‌های واضح امام راحل (ره) است.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین یادآور شد: امام خمینی (ره) به مسئولان سفارش می‌کردند که شما باید زی‌طلبگی داشته باشید و زندگی‌تان ساده باشد و ایشان تأکید داشتند که «یک موی کوخ نشینان بر همه کاخ نشینان ترجیح دارد» و این‌ها فرهنگ امام (ره) بود.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۶۵۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • جهان شاهد صدور انقلاب امام خمینی(ره) است
  • ظلم ستیزی علیه صهیونیست‌ها جهانی شده است
  • تاکید امام جمعه خمینی شهر بر حمایت مردم از طرح نور